A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

BerlingerHaus Serpenyő 28cm Carbon Metallic Line

Termékkatalógus
BerlingerHaus Serpenyő 28cm Carbon Metallic Line
4,5 2 értékelés
Serpenyő - tapadásmentes és márvány/gránit belső felület, lakkozott külső felület, serpenyő anyaga: alumínium/anodizált alumínium, felső szélének átmérője: 28 cm, magassága: 5,5 cm, mosogatógépben mosható és sütésálló
Kód:  BERH107 Termékszám:  BH-1231

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BerlingerHaus Serpenyő 28cm Carbon Metallic Line

Tökéletesen elkészített ételről álmodozik? Szerezze be a  BerlingerHaus Carbon Metallic Line valamelyik serpenyőjét akár kezdő, akár professzionális és tapasztalt szakács. Aserpenyő rendkívül tartós kovácsolt alumíniumból készült, és a 3 réteges tapadásmentes felületnek köszönhetően egyetlen étel sem fog megégni. A Turbó indukciós alsó felülettel akár 35%-os energiamegtakarításra tehet szert, és lehetővé teszi a húsok, húskészítmények és egyéb specialitások egyenletes főzését. Az étel megőrzi természetes ízét és szaftját. Minden bizonnyal értékelni fogja az ergonomikus kialakítású lágyított fogantyúkat, melyek még főzés közben is hidegek maradnak, emellett egy felakasztó lyukkal is rendelkeznek. Mindemellett rendkívül előnyös tulajdonsága, hogy a serpenyőt bármilyen típusú tűzhelyen használhatja - elektromos, gáz, kerámia és indukciós főzőlapon is. A serpenyőt könnyedén tisztíthatja mosogatógépben. A csomag tartalmaz egy polcot a tárolásra.

Legfontosabb jellemzők

  • Rendkívül tartós kovácsolt alumínium
  • 3 réteg márvány tapadásmentes felület
  • TURBO indukciós alsó felület - akár 35% -os energiamegtakarítás
  • Egyenletesen hőelosztás
  • Lágyított ergonomikus fogantyú akasztólyukkal - főzés közben is hideg marad
  • Alkalmas bármilyen típusú tűzhelyhez - elektromos, gáz, kerámia és indukciós
  • Könnyedén tisztítható mosogatógépben
  • Felületvédő tárolási lehetőség a csomagban
  • Nem tartalmaz PFOA / Lead / kadmium anyagokat
  • Környezetbarát

Méretek: 28 x 5,5 cm-es

Szín: fémszín

TURBO indukciós talp

A továbbfejlesztett TURBO indukciós talp a kiemelkedő hatékonyságot sokkal kevesebb energia felhasználásával képes elérni, így ezek a serpenyők energiatakarékosak és környezetbarátak, amellett hogy rendkívül gazdaságosak. Az új technológiának köszönhetően az indukciós talp sokkal jobb teljesítményt nyújt, mint a hagyományos serpenyők. Az indukciós talp legfontosabb tulajdonságai, hogy egyetlen étel sem ég meg az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően, mely segít a tökéletes ételek megfőzésében. 

Felületvédő

A serpenyő kovácsolt alumíniumból készült, mely kiemelkedő hovezetési képességgel rendelkezik. A csomag tartalmaz egy ingyenes felületvédőt, mely lehetővé teszi az edények biztonságos tárolását, így a tárolás során egymásra helyezhetőek anélkül, hogy megkarcolódna felületük. A felületvédőt akár tálalás közben is használhatja az asztalon kialakuló égett foltok elkerülése érdekében.

 

Paraméterek

Típus
Klasszikus Kész!

Típus

Típus
Klasszikus Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BerlingerHaus Serpenyő 28cm Carbon Metallic Line Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BerlingerHaus Pánev 28cm Carbon Metallic Line. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BerlingerHaus Panvica 28 cm Carbon Metallic Line. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne 28cm Carbon Metallic Serie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BerlingerHaus Pfanne 28cm Carbon Metallic Serie.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ