AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Beyerdynamic Byron BT Wireless

Termékkatalógus
Beyerdynamic Byron BT Wireless
4,2 6 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülbe, vezeték nélküli, Bluetooth, zárt, frekvenciatartomány: 10-23000Hz, érzékenység: 90dB, aptX, az akkumulátor élettartama: 7,5 óra
Kód:  BEY357b Termékszám:  BD 718386 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Byron BT Wireless

A Beyerdynamic Byron BT vezeték nélküli fülhallgató kiváló minőségű hangzást nyújt kivételesen kifinomult kialakításban és miniatűr méretekben. A fülhallgatót főként utazáshoz és sporthoz tervezték, azzal az ambícióval, hogy egyben keresett divatkiegészítővé is válik. A hi-tech anyagok miniatűr méretei rendkívül színes és erőteljes hangzást rejtenek, amelyet Ön is megkedvel. Az alap természetesen a kiváló minőségű és ellenálló anyagok felhasználása, amelyeknek köszönhetően rendkívül kényelmes a viselete és kellemesen kiegyensúlyozott a hangzása. Fedezze fel a kedvenc dallamai rejtett tónusait a Beyerdynamic Byron fülhallgatóval! 

A Beyerdynamic Byron BT fülhallgató legfontosabb jellemzői

  • A mikrofonos fülhallgató akkumulátorra akár 7,5 óráig is kitart
  • Erős, konzisztens hangzás és mély basszus
  • Kiváló minőségű 3 gombos média- és hívásvezérlő (kompatibilis az Android készülékekkel)
  • A Beyerdynamic Byron fülhallgató minőségi kivitelezésű és kiváló minőségű alkatrészekből készült
  • A Beyerdynamic márkát a német minőség jellemzi
  • Tökéletes rögzítés és optimális kényelem a viselén során
  • A teljes feltöltés 2 óráig tart

A fülhallgató minden tekintetben modern

A Beyerdynamic Byron BT vezeték nélküli fülhallgató intraaurális kialakítása elválasztja Önt a környezeti zajoktól és ezáltal nyugodtan élvezheti a zenehallgatást vagy a telefonhívásokat. Az integrált háromgombos vezérlő a többirányú mikrofonnal egyszerűen használható olyan mobiltelefonokkal, amelyek szintén illeszkednek az impedanciához. Minden tökéletesen kéznél van, így biztosítva az élvezetesebb zenelejátszást, filmnézést és hívásvezérlést is. Ez a megoldás nagyon elegáns és rendkívül ellenálló. Biztos lehet benne, hogy sok éven át élvezheti majd ezt az élményt a tökéletesen megtervezett gyártási folyamatnak és a felhasznált minőségi anyagoknak köszönhetően. 

Vezeték nélküli átvitel Bluetooth segítségével

A fülhallgató kábelei már a múlté. A Byron BT fühallgató a Beyerdynamic első vezeték nélküli headsetje. A zenét és a telefonhívásokat a Bluetooth 4.1 segítségével továbbítja. Ez az Ön számára még nagyobb rugalmasságot és kiválóbb hangzást biztosít. Az összes lejátszási eszköz kihasztnálhatja a saját potenciálját az AAC kodeknek és a Qalcomm aptX-nek köszönhetően. A jobb és a bal fülhöz tartozó akusztikus érzékelők pedig egy rövid kábel segítségével vannak összekötve. 

A csomagolás tartalma

  • Szilikon füldugók három különböző méretben
  • Kábelcsat a biztonságos és erős rögzítéshez
  • Kényelmes, puha tok cipzárral

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic Byron BT Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Byron BT. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic Byron BTA Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Byron BT Funkkopfhörer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Byron BT Funkkopfhörer.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ