Beyerdynamic Byron BTA Wireless

Termékkatalógus
Beyerdynamic Byron BTA Wireless
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülhallgató, zárt, Bluetooth, AAC/AptX támogatás, frekvenciatartomány: 10 Hz - 25000 Hz, 90 dB/mW érzékenység
Kód:  BEY357a Termékszám:  BD 716952

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Byron BTA Wireless

A Beyerdynamic Byron BTA vezeték nélküli fejhallgató kiváló minőségű hangzást nyújt ultra kifinomult kialakításban és miniatűr méretekben. A fejhallgatót főként utazáshoz és sporthoz tervezték, azzal az ambícióval, hogy egyben keresett divatkiegészítővé is váljanak. A hi-tech anyagok miniatűr dimenziói rendkívül színes és erőteljes hangzást rejtenek, amelyekbe Te is beleszeretsz. Az alap természetesen a kiváló minőségű és ellenálló anyagok felhasználása, aminek köszönhetően rendkívül kényelmes a viselete is, és kellemesen kiegyensúlyozott hangzást nyújt. Fedezd fel a kedvenc dallamaid rejtett tónusait a Beyerdynamic Byron fejhallgatóval! 

A Beyerdynamic Byron BTA fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A fejhallgató akkumulátorra akár 7,5 óráig is kitart
  • Erős, konzisztens hangzást és mély basszust kínál
  • Kiváló minőségű 3 gombos média- és hívásvezérlés (kompatibilis az Android készülékekkel)
  • Kiváló minőségű Beyerdynamic Byron fejhallgatók, kiváló minőségű alkatrészekból
  • A Beyerdynamic márkát a német minőség jellemzi
  • Tökéletes rögzítést és optimális viselési kényelmet nyújt
  • A teljes feltöltése 90 percig tart

Modern fejhallgató, minden tekintetben

A Beyerdynamic Byron BTA vezeték nélküli fejhallgató elválaszt a környezeti zajoktól, így élvezheted a zenehallgatást vagy a telefonhívásokat. Az integrált háromgombos vezérlő a többirányú mikrofonnal egyszerűen használható olyan mobiltelefonokkal, amelyek szintén illeszkednek az impedanciához. Így minden tökéletesen kéznél van, és ez élvezetesebbé teszi a zenelejátszást, a filmnézést és a hívásvezérlést is. Ez a megoldás nagyon elegáns, és rendkívül tartós. Biztos lehetsz benne, hogy sok éven át élvezheted majd ezt az élményt a tökéletesen megtervezett gyártási folyamatnak és a minőségi felhasznált anyagoknak köszönhetően. 

Bluetooth vezeték nélküli átvitel

A fejhallgató kábelei már a múlté. A Byron BTA fejhallgató a Beyerdynamic első vezeték nélküli headsetje. A zenét és a telefonhívásokat a Bluetooth 4.2 segítségével továbbítja. Ez még nagyobb rugalmasságot biztosít a nagy hangzással együtt. Az összes lejátszási eszköz AAC-kodek és Qalcomm aptX használatával tudja kihasználni a potenciálját. A jobb és bal fülhöz tartozó akusztikus érzékelők pedig rövid kábel segítségével vannak csatlakoztatva. 

A csomagolás a következőket tartalmazza

  • Szilikon fülhallgatók három különböző méretben
  • Kábelcsat a biztonságos és erős rögzítéshez
  • Kényelmes, puha tok cipzárral

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic Byron BTA Wireless Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Byron BTA Wireless. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic Byron BTA Wireless. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Byron BTA kabellos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Byron BTA kabellos.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ