0% splátky Siguro Samsung HU AV launch

Beyerdynamic Custom game

Termékkatalógus
Beyerdynamic Custom game
3,0 1 értékelés
Fej-/fülhallgató - fejhallgató, zárt, frekvenciatartomány 5 - 35000 Hz, impedancia 16 Ohm, érzékenység 96dB, 3,5 mm-es csatlakozó, kábel 1,6 m
Kód:  BEY355a76a Termékszám:  716871 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic Custom game

A Beyerdynamic Custom game fejhallgatóknak nincs konkurenciája, ha játékokat játszol, zenét hallgatsz és filmeket nézel, de azok számára is kiváló, akik egyszerűen a legjobbat akarják. Ez a fejhallgató minden olyan gamer számára készült, aki a legmagasabb minőséget és a legmagasabb szintű kényelmet igényli. Az csúcsminőségű valóságos hangzásnak köszönhetően élvezheted a játék minden részletét. Észreveszed, ha az ellenség hátulról közelít, valamint a csendes távoli suttogást és a fegyver távoli lövéseit is. Az első néhány másodperc után, amit ezzel a nagyszerű fejhallgatóval töltesz közvetlenül a játékban találod magad. Természetesen nagyra fogod értékelni a minőségi lecsatolható mikrofont is. Nem hiányozhat a kábelről a távirányító sem, amellyel a hangerő állítható be.

A Beyerdynamic Custom game fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • A CUSTOM Style segítségével bármikor megváltoztathatod a fülhallgató megjelenését
  • Sound Slider 4 hangprofillal a különböző játékkörnyezetekhez
  • A zárt szerkezet kiváló hangszigetelést biztosít
  • Tartós acél fejpánt
  • Puha, kényelmes párnázás a fejpánton és a fülhallgatókon
  • Hat cserélhető design
  • A minőséget a német gyártás garantálja
  • Rugalmas mikrofon
  • Beépített távirányító a kábelen

Beyerdynamic - a minőségi hang garanciája

A Beyerdynamic Custom game fejhallgató kiváló társ mind az asztali számítógépes, mind a hordozható hangforrások számára. Az külső megjelenés változtatásának lehetősége, valamint a hangzás tulajdonságinak beállítása a rendkívüli hangzás és a modern, egyedülálló megjelenés kombinációját nyújtja. Hat designt tartalmaz a csomag. A fejhallgató praktikus eltávolítható kábellel rendelkezik, míg más kábeles megoldások opcionálisak. Másodpercek alatt praktikus headsetté alakíthatod. Az egyedi játék fejhallgatók kézzel készítettek Németországban a rendelkezésre álló legjobb anyagok és alkatrészek felhasználásával. A rugalmas fém fejpánt tökéletesen illeszkedik a rendkívül erős villára, amely a fülhallgatókat tartja. 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic Custom game Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic Custom game. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic Custom game. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Custom game. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic Custom game.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ