AP+ nový vizuál Shop roku

Beyerdynamic T 90

Termékkatalógus
Beyerdynamic T 90
5 1 értékelés
Fej-/fülhallgató nyissa 5-40000Hz frekvenciatartományban, impedancia 250Ohm, érzékenység 102 dB, 3m, Tesla technológia
Kód:  BEY356h3 Termékszám:  715441

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Beyerdynamic T 90

Az alapot a kiváló hangzás fejhallgató Beyerdynamic T 90 elegendő sűrűségű mágneses erővonalak egységben kifejezett elnevezett horvát feltaláló Nikola Tesla, ami működik a mag a tekercs és közvetlenül befolyásolja a hatékonyságot a beépített mágnes gerjesztés meghajtót. Minél nagyobb a telítettség, annál inkább a konverter dob és jobban kezelik a mérnökök összeegyeztetni a természetes tulajdonságait az invertert az ideális viselkedést.
 
Bár ez egy viszonylag egyszerű nyilatkozatot, akkor vettem észre, hogy a hang a fejhallgató nagy különbségek vannak, és gyakran még az árszintek. Mert lehet, hogy csak megszerzésének különböző módjai a szükséges energiát. Néha úgy tűnhet, hogy egy márka fejhallgató játszik gyengébb, mint a második fejhallgató márka, település hozza a nagyobb terhelést, így növelve a hangerőt. Bár megérkezik részlet, tér, dinamika, de nem lehet hallgatni a hosszú távon, mert egy idő után elkezd fájni a füle.
 
Szerencsére hallás szervei elég intelligensek ahhoz, hogy még jó, de nagyon hangos megszűnt a szeretet és időben kényszerítve, hogy menjünk folytassa más jámbor tevékenységet. Tesla a különbség. A zenei média, hogy a maximális információ a legalacsonyabb hangerő megfelelő teljesítményt nem befolyásolja hallás túlzott mennyisége és lehetősége van arra, hogy hallgatni fáradhatatlanul újra és újra.
 
A modell T 90 gólpassz lenyűgöző hangélményt meghúzni tökéletesség nyitva áll. Ez teljesen megszünteti a hallgató az elszigeteltség érzését a környezettől, így reprodukció a könnyedség, gyorsaság, vad dinamika és hihetetlen felbontás. Eltűnik úgynevezett fejhallgató hatás, egy érzés, sötétség és szűk tér, alapvetően úgy érzi, mint a szabadban, mint a kiváló minőségű hangszóró rendszer.
 
Fejhallgató Beyerdynamic T 90 alkalmas nem csak az otthoni Hi-Fi, de akkor is böngészhet őket együtt a kutya. Az érték impedancia 250 ohm nem valami hosszú túrákat, másrészt kedvező paraméter érzékenység (102 dB), és egy sima frekvencia válasz az, hogy az elemeket mindenféle MP3 lejátszók figyelmes, különösen akkor, ha přikoupíte néhány hordozható fejhallgató erősítők étlapunkról. Akkor nem lesz oka itt-ott nevyrazit sétálni a vidéken kiváló hangzás.
 
Ólom-kábel egyoldalúan, kellően erős, de rugalmas gyár van felszerelve, aranyozott 3,5 mm-es jack, és a kiegészítők természetesen talál még nagyobb csökkentés 6,3 mm. Biztos vagyok benne, akkor megkapja az anyagi kényelmet fülhallgató és fejpánt. Ez egy csodálatosan puha, mikroszálas bársony, ami annyira jó, hogy akkor lesz boldog, fejhallgató telepíteni újra és újra.
 
Legfontosabb elemei:
  • Tesla technológia biztosítja a lehető legnagyobb hatékonyságot a jelfeldolgozás.
  • A nyitott kialakítás biztosítja a nagy felbontást és a különleges fajtája helyet.
  • A felület a padding befejezett mikroszálas m maximális kényelmet hallgatása közben.

Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Beyerdynamic T 90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beyerdynamic T 90. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Beyerdynamic T 90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beyerdynamic T 90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beyerdynamic T 90.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ