30 dnů na vrácení Slevy s AP+

BioLite PowerLight

Termékkatalógus
BioLite PowerLight
Lámpa - hordozható Li-Ion akkumulátor, homályos mód, fényerősség akár 250L, USB kimenet 4400mAh, üzemidő akár 72 óra
Kód:  BIL1011b1 Termékszám:  PowerLight

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BioLite PowerLight

Rendkívül praktikus eszköz, amely nem csak utazáskor, hanem otthoni használatra is teljesen alkalmas. A BioLite PowerLight lámpa három, külön értékesített eszközt egyesít. Első része egy 360 fokban forgatható lámpa, amely gondtalanul világítja meg az őt körülvevő világot, akár 250 lumen fényerősséggel. A készülék egyébként hasznos akasztóval is rendelkezik, melynek segítségével felakaszthatod egy faágra, vagy más, általad kívánt helyre. Ha pedig esetleg nem tudod éppen felakasztani sehova, ne csüggedj, hiszen a földön is tökéletes helye lesz. A második egység, amely a BioLite PowerLight belsejében rejtőzik, egy egyedülálló, beépített elemlámpa, amely akár 200 lumen fényerőt képes kibocsátani. Az utolsó eszköz pedig, amit a BioLite PowerLight rejt, nem más, mint egy praktikus külső akkumulátor. USB porttal rendelkezik, melynek segítségével könnyedén feltöltheted mobiltelefonodat, vagy tabletedet. Egyébként a készülék teljes egészében egy nagy teljesítményű (4400 mAh) akkumulátorral rendelkezik, így biztosan lesz benne elég teljesítmény ahhoz, hogy feltöltsd készülékeidet, és a világító funkcióit is kihasználd.  

Legfontosabb jellemzői

  • 3in1 (lámpa, elemlámpa, PowerBank)
  • Nagyteljesítményű újratölthető akkumulátor
  • Hatékony világítás
  • Stílusos design
  • Praktikus tartó
  • Könnyűszerkezetes konstrukció

További információk:

Súly:
210 g

Méretek:
5,64 x 13,39 x 2,92 cm

Bemenetek / kimenetek:
USB a külső eszközök töltéséhez
2,5 mm-es kimenet
Micro USB a zseblámpa töltéséhez

 
Megjegyzés:
» További grill kiegészítők széles választékban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BioLite PowerLight Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BioLite PowerLight. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BioLite PowerLight. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BioLite Powerlight. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BioLite Powerlight.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ