ApF HU Akvizice ApF HU

Biztonsági adatmentés

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések

Az adatmentés minden PC-felhasználó számára fontos folyamat. A rendszeres biztonsági adatmentés nemcsak a végleges adatvesztést akadályozza meg, hanem bizonyos esetekben más eszközökről is elérheted az adataidat. Ugyanez vonatkozik a mobiltelefonokra is, ezért az alábbiakban bemutatjuk, hogyan készíthető biztonsági adatmentés a számítógép és a telefon adatairól. Olvass tovább!

Tovább

Biztonsági adatmentés avagy az adatvesztés 5 leggyakoribb oka

A biztonsági adatmentés megelőzheti az adatvesztést, amelyet számos ok kiválthat.

  1. Véletlen törlés vagy helytelen használat.
  2. Természeti és fizikai hatások, például tűz vagy árvíz.
  3. A fájlok vírusfertőzés miatti törlése vagy sérülése.
  4. Lopás, sérülés, szabotázs vagy új eszköz beszerzése.
  5. Előre nem látható hibák, például áramkimaradás, merevlemez- vagy programhiba.

Hogyan készíthető egy biztonsági adatmentés a számítógépen lévő adatokról?

Mielőtt megkezdnéd a számítógépes adatok biztonsági mentését, ki kell választanod egy tárolóeszközt. Manapság 4 fő eljárás terjedt el. Mindegyiket szemléletesen végig vesszük, és egyúttal feltárjuk az előnyeiket, de a hátrányaikat is.

Biztonsági adatmentés számítógépes lemezeken tárolt adatokról

A számítógép-felhasználók egyik leggyakoribb választása az adatok lemezekre történő mentése. Ennek 3 alaptípusa létezik:

Belső merevlemezek

A belső merevlemezek a számítógépek részei. Ez egy viszonylag ideális megoldás azon asztali számítógép tulajdonosok számára, akik az elkövetkező évek során tervezik a frissítést. A laptop tulajdonosoknak azonban nehézséget okozhat a kompatibilis meghajtó kiválasztása, majd beszerelése, mivel egyes gépeken nincs számukra külön hely.

  • Nagyszerű választás.
  • Soha nem veszik el.
  • Nem hordozható.
  • Nem feltétlenül alkalmasak laptopokhoz.

Külső merevlemezek

A külső merevlemezek USB-kábellel csatlakoznak a számítógéphez. Ezért alkalmasak laptopokhoz, utazáshoz, de a televízióhoz is, ha videótartalmat szeretnél lejátszani vagy rögzíteni. Ezek is nagyon megbízhatóak, és általában nagy tárolókapacitást kínálnak, akár 4 TB-ot vagy egyesesetekben még többet is.

  • Széles körű kompatibilitás.
  • Nagy kapacitás és megbízhatóság.
  • Nagyobb az esélye, hogy elveszted.
  • Megsérülhet, ha rosszul kezeled.

i

A belső és külső biztonsági adatmentés során használt meghajtókat HDD-kre és SSD-kre lehet tovább osztani

  1. A HDD adattárolók olcsóbbak, de könnyebben sérülnek és hajlamosak a zajos működésre.
  2. Az SSD adattárolók garantáltan nagy sebességgel továbbítják az adatokat, de általában sokkal drágábbak.

Pendrive

A pendrive apró tárolóeszköz, amely a külső modellekhez hasonlóan más eszközök USB-csatlakozójába illeszthető. Kis méretének és univerzális USB-csatlakozójának köszönhetően gyakorlatilag bárhová magaddal viheted.

  • Alacsony ár.
  • Kompakt méret.
  • Széles körű kompatibilitás.
  • Könnyű használat.
  • Nagyobb a lehetőség, hogy elveszted.
  • Alacsony kapacitás maximum 1 TB-ig.
  • Sérülés esetén nincs adatmentés.

Az OTG pendrive kompatibilis a PC-vel és egyes telefonokkal és táblagépekkel. Győződj meg tehát arról, hogy az okos eszközöd támogatja az OTG-t.

Okos NAS adattároló

A NAS (Network Attached Storage) olyan intelligens adattároló eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre több számítógépen is végrehajtható legyen a biztonsági adatmentés. Általában egyszerre több meghajtót tartalmaz, amelyekhez bárki hozzáférhet, csak internetkapcsolattal kell rendelkeznie. A telepítés kicsit bonyolultabb lehet, és haladó informatikai ismereteket igényel.

  • Sok fejlett funkcióval rendelkezik.
  • Alacsony az energiafogyasztása.
  • Otthoni és üzleti felhasználásra egyaránt alkalmas.
  • Nagy kapacitás, amely bővíthető.
  • Magasabb ár.
  • Bonyolultabb a telepítés.
  • Nagyobb helyigényű megoldás.
  • Fontos időről időre ellenőrizni.

i

A NAS tároló bármikor bővíthető NAS HDD merevlemezek vásárlásával.

Cloud - online biztonsági adatmentés

Az adatok felhőbe történő mentése egyre népszerűbbé válik. Számos különböző fizetős, de ingyenes szolgáltató közül is választhatsz, amelyek lehetővé teszik a biztonsági adatmentés készítését a személyes és az online virtuális meghajtón. A kapacitás és az egyéb funkciók a szolgáltatóktól függnek, egyesek még vállalati csomagokat is kínálnak.

  • Az adatok nem tűnhetnek el.
  • Könnyen használható.
  • Szinkronizálható más eszközökkel.
  • Csak internetkapcsolatra van szükséged a hozzáféréshez.
  • Az internet sebességétől függ.
  • A leghasznosabb funkciók általában fizetősök.
  • A biztonság a szolgáltatótól és a fiókodtól függ.

A Cloud-szolgáltatók

Az alábbi táblázatban áttekintést készítettünk a legnépszerűbb felhőszolgáltatásokról. Együtt vesszük szemügyre a kapacitásaikat és az áraikat.

Szolgáltató Díjmentes kapacitás Prémium kapacitás Ár/hó Adattitkosítás
Microsoft OneDrive 5 GB 100 GB - 6 TB 769 - 4 223 HUF
Google Drive 15 GB 100 GB - 2 TB 926 - 4 694 HUF
Apple iCloud 5 GB 50 GB - 2 TB 396 - 3 909 HUF
DropBox 2 GB 2 TB 4 176 HUF

Az ár és a felhőkapacitás nem minden - vedd figyelembe a támogatott eszközöket és az olyan fejlett funkciókat is, mint a korábbi fájlverziók követése vagy a kétfaktoros hitelesítés a bejelentkezés során.

Média fájlok írása

A CD/DVD-lemezre való írás ma már nem olyan népszerű, mint a múltban. A biztonsági adatmentés elvégzéséhez lemezekre és egy íróra van szükséged, ami ma már nem minden számítógépen található meg. Az olvasáshoz pedig egy olvasóra lesz szükséged. A CD/DVD-R lemezek, amelyek csak egyszer használhatóak, bizonyos helyzetekben érdekes előnyt jelenthetnek.

  • Olcsó módszer.
  • Könnyű használni.
  • Kompatibilis a különböző lejátszókkal.
  • Alacsony kapacitás.
  • Hajlamos a karcolódásra.
  • A biztonsági adatmentés készítéséhez égőre van szükség.

i

Ha meg szándékozod változtatni a lemezek tartalmát, válaszd az újraírható CD lemezeket, vagy a DVD-RW Media/DVD+RW Media lehetőséget.

A biztonsági adatmentés módszerei fizikai adattárolóba történő mentéshez

Fizikai adattárolót választottál, de nem tudod, hogyan készítsed el az adatmentést? A 3 leggyakoribb módszer a következő:

Kézi biztonsági adatmentés

A manuális biztonsági adatmentés ma már mindannyiunk számára ismerős - csak fogunk egy fájlt vagy mappát, és átmásoljuk a kiválasztott tárolóhelyre. Ez egy egyszerű, ingyenes és időtakarékos folyamat, de neked kell ellenőrizned a korábbi verziókat, és ami a legfontosabb, nem szabad elfelejtened, hogy a biztonsági adatmentés elvégzése a te feladatod. Az is fontos, hogy minden mappát és fájlt helyesen nevezz el.

A manuális biztonsági adatmentés együtt jár a fájlok egyetlen csomagba tömörítésével, ami csökkenti a teljes méretet, így helyet takarít meg. Az adatokat például a WinZip, a WinRAR vagy a 7-zip segítségével tömörítheted, és a későbbi megnyitáshoz is szükséged lesz rá.

Windows 10 biztonsági adatmentés

A Microsoft Windows 10 egy nagyon egyszerű, de nem teljesen hatékony automatikus biztonsági adatmentés lehetőségét kínálja Fájlelőzmények néven. Ezt a szolgáltatást a beállítások között a Frissítés és biztonság fül alatt találod, ahol csak ki kell választanod a lemezt, mappát, amelyről a biztonsági mentés készül, és a Windows idővel maga menti el a dokumentumok korábbi verzióit.

i

Az Apple iMac számítógép felhasználói örülhetnek a Time Machine nevű hasonló funkciónak.

Speciális biztonsági adatmentés

A specializált biztonsági mentés szoftver magasabb osztályba tartozik. A beállítása után automatikusan biztonsági adatmentés készül az adatokról, és olyan fejlett funkciókat kínál, mint a tömörítés, a kétirányú szinkronizálás, a korábbi verziók nyomon követése, a mappák tükrözése vagy akár a teljes biztonsági adatmentés.

A lemez imaging pontos másolatot készít a teljes lemezről, beleértve a programokat, az operációs rendszert és a beállításokat is. Ez sokkal gyorsabb és kompaktabb megoldás, mint az egyszerű klónozás. Előnye, hogy több másolatot is tárolhatsz, ha vissza kell állítanod a rendszert, vagy ha új számítógéped van.

Biztonsági adatmentés a telefonodról

A biztonsági adatmentés nem csak a számítógépekre jellemző, manapság már az okostelefonokról is ajánlott rendszeresen biztonsági másolatot készíteni. Az Androidos telefonokat általában a Google kezeli, míg az iPhone-ok az Apple iCloudját használják. De mindkét telefon esetében használhatsz más felhőszolgáltatásokat is.

Android telefonok

Az android telefonok leggyakrabban a Google adatmentését használják. Egyszerűen jelentkezz be a Google-fiókodba a beállításoknál, majd válaszd ki, hogy milyen adatokról szeretnél biztonsági mentést készíteni és szinkronizálni. A telefonon a Google biztonsági adatmentés tartalmazhat fényképeket, videókat, névjegyeket, e-maileket, üzeneteket, dokumentumokat, valamint a Google Drive-on lévő kiválasztott fájlokat.

i

Egyes márkájú Androidos telefonok saját biztonsági adatmentés szolgáltatást is kínálnak. A biztonsági adatmentés a telefon gyártójának programján keresztül egy számítógépre is nagyon népszerű.

Apple iPhone

Az iPhone telefonok a saját biztonsági adatmentés lehetőségét kínálják az iCloudon keresztül. Ezt minden felhasználó egy Apple ID-profilon keresztül állítja be, és szinkronizálja más Apple-eszközökkel. Az iPhone-ról az iMacre is készíthető biztonsági adatmentés, csak egy kábellel kell csatlakoztatni az iMacet.

Szeretnél többet megtudni a biztonsági adatmentés előnyeiről? Olvasd el a biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon (RÉSZLETES ÚTMUTATÓ) cikkünket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
WD Elements Portable 2.5" fekete 1.5TB Szállításra kész > 5 db
Külső merevlemez 1500 GB - HDD tárhely, 2.5" formátum, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) csatlakozás, anyaga műanyag, kábel a csomag része, mérete 15 × 82 × 110,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 130 g
28 590 Ft

2.
Samsung Portable SSD T7 Shield 1TB fekete Szállításra kész > 5 db
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, ellenálló, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozás, olvasási sebesség akár 1050MB/s, írási sebesség akár 1000MB/s, IP 65 védelem, AES-256 titkosítás, anyaga alumínium és gumi, kábel a csomag része, mérete 88 × 59 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 98 g
37 530 Ft

3.
Kingston FURY Renegade NVMe 1TB Szállításra kész > 5 db
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 1000 TBW elméleti élettartam
46 590 Ft

Még több
1 299 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,1 43×
Kingston XS2000 Portable SSD 1TB
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, 2.5" formátum, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozás, olvasási sebesség akár 2000MB/s, írási sebesség akár 2000MB/s, IP 55 védelem, anyaga műanyag, kábel a csomag része, mérete 13,5 × 32,5 × 69,5 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 28,9 g
Szuper ár
43 460 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU353e2
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 199×
Samsung Portable SSD T7 Shield 4TB fekete
Külső merevlemez 4000 GB - SSD tárhely, ellenálló, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozás, olvasási sebesség akár 1050MB/s, írási sebesség akár 1000MB/s, IP 65 védelem, AES-256 titkosítás, anyaga alumínium és gumi, kábel a csomag része, mérete 88 × 59 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 98 g
Szuper ár
111 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS016k7
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 77×
Seagate Expansion Card for Xbox Series X/S 2TB
Külső merevlemez 2000 GB - SSD tárhely, NVMe csatlakozás, átalakító a csomag része, mérete 20 × 30,7 × 124,4 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
119 650 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FR066g5a2
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
5,0
Samsung Portable SSD T5 EVO 8TB
Külső merevlemez 8000 GB - SSD tárhely, ellenálló, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) csatlakozás, olvasási sebesség akár 460MB/s, írási sebesség akár 460MB/s, AES-256 titkosítás, kábel a csomag része, mérete 17 × 95 × 40 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 102 g
Szuper ár
231 330 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS016g9a3
4,9 209×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston FURY Renegade NVMe 1TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 1000 TBW elméleti élettartam
46 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FTkc3000r2
4,8 28×
Synology DS923+
NAS - 4× AMD Ryzen R1600 3,1 GHz CPU, 3,91 GB DDR4, 31,25 GB max. RAM, 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 2× LAN, 1× eSATA, ház
260 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNLG22_06
4,0
AOMEI Backupper Professional (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - AOMEI Backupper, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
18 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLAO001
4,9 199×
Samsung Portable SSD T7 Shield 1TB fekete
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, ellenálló, USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) csatlakozás, olvasási sebesség akár 1050MB/s, írási sebesség akár 1000MB/s, IP 65 védelem, AES-256 titkosítás, anyaga alumínium és gumi, kábel a csomag része, mérete 88 × 59 × 13 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 98 g
Szuper ár
37 530 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS016k3
4,7 535×
Kingston DataTraveler Kyson 128 GB
Pendrive 128 GB - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A csatlakozó, írási sebesség akár 60 MB/s, olvasási sebesség akár 200 MB/s, kulcstartó, anyaga fém, mérete 4,9 × 12,6 × 39 mm (Ma×Sz×H)
7 780 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU352m7d3
4,7 535×
Kingston DataTraveler Kyson 32 GB
Pendrive 32 GB - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A csatlakozó, írási sebesség akár 60 MB/s, olvasási sebesség akár 200 MB/s, kulcstartó, anyaga fém, mérete 4,9 × 12,6 × 39 mm (Ma×Sz×H)
5 130 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU352m7d1
4,8
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Samsung 990 EVO 1TB
SSD meghajtó - M,2 2280, M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 600 TBW elméleti élettartam
40 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SAS990e4
5,0
Synology DS223
NAS - 2× Realtek RTD1619B 1,7 GHz CPU, 1,95 GB DDR4, 1,95 GB max. RAM, 3× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 1× LAN, ház
122 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNLG23_002
3,0
Acronis Cyber Protect Home Office Premium 1 PC-re 1 évig + 1 TB Acronis Cloud Storage (elektronikus)
Adatmentő program - 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, DE, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található,
45 790 Ft
Letölthető
Termékkód: SWLA0081
4,8 77×
Seagate Expansion Card for Xbox Series X/S 1TB
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, NVMe csatlakozás, átalakító a csomag része, mérete 20,08 × 30,7 × 124,4 mm (Ma×Sz×Mé)
Szuper ár
69 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FR066g5a1
4,6 291×
SanDisk Ultra Dual GO 64GB USB-C
Pendrive 64 GB - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A és USB-C csatlakozó, írási sebesség akár 150 MB/s, olvasási sebesség akár 150 MB/s, AES-128 szoftveres titkosítás, OTG, kulcstartó, anyaga műanyag, mérete 12,1 × 44,4 × 8,6 mm (Ma×Sz×H)
Szuper ár
6 830 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU051b5b
4,8 898×
SanDisk Ultra Flair 64GB
Pendrive 64 GB - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A csatlakozó, írási sebesség akár 60 MB/s, olvasási sebesség akár 150 MB/s, AES-128 szoftveres titkosítás, kulcstartó, anyaga műanyag és fém, mérete 6,6 × 13,21 × 42,42 mm (Ma×Sz×H)
5 520 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU049y3e
4,9 13×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Seagate IronWolf Pro 8TB
Merevlemez - 3,5", SATA III, 255 MB/s olvasási sebesség, 256 MB cache (gyorsítótár), 7200 ford/perc
Szuper ár
96 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FP986a1d
5,0
NAS QNAP TS-264-8G
NAS - külső keret 2× 2,5" és 3,5" SSD + HDD számára, Intel Celeron 2,9 GHz CPU, 8 GB DDR4, 8 GB max. RAM, 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 2× LAN, ház
223 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: Qnap22_55
AOMEI Backupper Server Edition (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - AOMEI Backupper, 1 készülék számára, nem átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: PC, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows
77 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: SWLAO002
4,9 97×
VERBATIM Store 'n' Go Portable SSD 2.5" USB 3.2 GEN1 1TB - fekete
Külső merevlemez 1000 GB - SSD tárhely, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) csatlakozás, olvasási sebesség akár 462MB/s, írási sebesség akár 459MB/s, anyaga műanyag, kábel, átalakító és biztonsági mentési szoftver a csomag része, mérete 119 × 81 × 7 mm (Ma×Sz×Mé), tömege 98 g
30 970 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY307i7xx04f1
4,5 1449×
Verbatim Store 'n' Go PinStripe 4GB fekete
Pendrive 4 GB - USB 2.0, USB-A csatlakozó, írási sebesség akár 4 MB/s, olvasási sebesség akár 10 MB/s, kulcstartó, anyaga műanyag, mérete 9,22 × 21 × 54 mm (Ma×Sz×H)
2 080 Ft
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DY055c5
4,8 898×
SanDisk Ultra Flair 16GB
Pendrive 16 GB - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-A csatlakozó, írási sebesség akár 60 MB/s, olvasási sebesség akár 130 MB/s, AES-128 szoftveres titkosítás, kulcstartó, anyaga fém, mérete 6,6 × 13,21 × 42,42 mm (Ma×Sz×H)
Szuper ár
3 870 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DU049y3c
4,9 209×
Hozzáadás a PC konfigurátorhoz
Kingston FURY Renegade NVMe 2TB
SSD meghajtó - M,2 (PCIe 4,0 4x NVMe), TLC (Triple-Level Cell), 2000 TBW elméleti élettartam
67 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: FTkc3000r3
4,9 18×
Synology DS224+
NAS - 2× Intel Celeron J4125 2 GHz CPU, 1,95 GB DDR4, 5,86 GB max. RAM, 2× USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), 2× LAN, ház
155 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SNLG23_007

Biztonsági adatmentés

Biztonsági adatmentés

A Biztonsági adatmentés kategóriában összesen 1298 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó biztonsági adatmentés A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb biztonsági adatmentés A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: biztonsági adatmentés vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ