A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Blu-ray lejátszók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Funkciók
Automatikus kikapcsolás
(1)
Kijelző
(5)
3D támogatás
(13)
Támogatott média
Blu-ray
(20)
CD
(18)
DVD
(20)
Interfész
Bluetooth
(1)
DLNA
(7)
Ethernet
(13)
HDMI
(17)
Koaxális audió kimenet
(10)
Videó formátumok
MPEG2
(15)
MKV
(14)
MP4
(12)
JPEG
(10)
AVI
(9)

A blu ray lejátszók, vagy más néven blu ray player, esetleg bluray player, a népszerű DVD lejátszók közvetlen utódjai. Szemben a DVD lejátszóval, a blu-ray lejátszó rengeteg új funkciót kínál, s főként csúcs képminőséget. Blu-ray lemezeket, DVD-ket és klasszikus CD-ket is képes kezelni, valamint különféle video- és hangtömörítési formátumokat.

Tovább

Milyen blu ray lejátszót vegyek?

Manapság a blu-ray lejátszók kínálata valóban széles, s a legolcsóbb "névtelen" kínai modellektől a legismertebb gyártók csúcsmodelljeig mindent megtalálunk. Ha valódi minőségre vágysz mind a kép, mind a hang területén, akkor általános igazság, hogy a legismertebb gyártók modelljei közül érdemes válogatni. A név kötelez, ahogy mondani szokták, s az ismert márkanév blu-ray lejátszó esetén is garanciát jelent a minőségre olcsóbb és drágább modellek esetén is. Mindenképp figyelj a következő szempontokra:

  • Minden blu-ray lejátszó képes a hagyományos bluray lemezek lejátszására, de ha 4K/Ultra HD minőséget akarsz, akkor bizonyosodj meg róla, hogy a kiválasztott blu-ray lejátszó 4K és Ultra HD felbontást is támogat.
  • Ha 3D-s filmeket is kívánsz nézni, akkor szintén győződj meg róla, hogy a blu-ray lejátszó támogatja a 3D lejátszást.
  • Hiába nyújt blu-ray lejátszód csúcsminőséget, ha a televíziód azt nem képes megjeleníteni. Tehát minél jobb a TV-d, annál jobb képminőséget érsz el. A 4K televízió ma már szabványnak számít, de érdekes lehetőség a 4K-s projektor is. Ha érdekel, olvasd el cikkünket: A 4K projektorok a legigényesebb közönséget is kielégítik.
Bluray player
A Bluray lejátszó lenyűgöző színeket és nagy dinamikus tartományt varázsol nappalidba.

Blu-ray lejátszók - a legfontosabb funkciók

Bluray lejátszó vásárlásakor funkciók széles skálájára számíthatsz. Nézzük, melyek a legfontosabbak.

  • Upscaling – a felbontás növelése a klasszikus DVD- és Blu-ray adathordozókról Ultra HD 4K minőségre.
  • 3D támogatás – bizonyos bluray lejátszó modellek fontos funkciója a 3D videó lejátszás, vagy átalakítás 2D-ről 3D-re.
  • HDR – Nagy dinamika tartományú tartalomlejátszás lenyűgöző színekben, remekül megjelenített sötét árnyalatokkal és ragyogó fehérrel.
  • Beépített alkalmazások – a Blu ray lejátszók gyakran beépített alkalmazásokkal érkeznek. A Youtube, Netflix, és hasonló stream szolgáltatások audiovizuális tartalmak széles választékát varázsolják a TV-d képernyőjére csúcsminőségben.

i

mi az a blu-ray lejátszó?

Elgondolkodtál már rajta, hogy a blu-ray lejátszó mit jelent? Pontosabban, hogy mire utal maga a blu-ray kifejezés? A blu-ray lejátszó más típusú lézert (kék színűt, innen a "kék sugár" megnevezés) használ a lemezek olvasásához, így több adat tárolható egy lemezen. A bluray lemez tehát egy nagy tárolókapcitású digitális optikai tárolóeszköz, amely akár 50 GB adat tárolására is képes, szemben a DVD-k 4,7 GB-os kapacitásával. Egy nagy felbontású blu-ray film, amelynek képminősége sokkal tisztább és részletesebb, nagyjából ötször annyi helyet igényel, mint egy hagyományos DVD film.

Blu ray player - funkciók
A blu ray lejátszó funkciók sokaságát nyújtja. A blu-ray lejátszó 4K támogatással a minőség újabb szintjét ígéri.

Blu ray lejátszók - Fő paraméterek

Bluray lejátszó, vagy eredeti nevén bluray player választásakor számos paraméter kerül szóba, amelyek jelentése nem feltétlenül világos az átlagos vásárló számára. Egy csokorba gyűjtöttük a blu ray lejátszók legfontosabb paramétereit és azok rövid magyarázatát.

  • LAN/WiFi – Blu-ray lejátszód LAN/WiFi kapcsolata sokféle célt szolgál, például az internethez való csatlakozáshoz, webböngésző használatához, BD-Live információk fogadásához, vagy játékhoz otthoni hálózaton, NAS tárolón és intelligens eszközökön, például mobiltelefonon vagy táblagépen DLNA vagy UPnP segítségével.
  • Bluetooth – nagyszerű eszköz tartalom lejátszására okoseszközökről, például mobiltelefonról vagy tabletről. Ha kíváncsi vagy, hogy pontosan mi is az a Bluetooth, olvasd el Bluetooth cikkünket.
  • WiDi/Miracast – Ez a funkció mobiltelefonok és tabletek tartalmának tükrözésére szolgál nagyképernyős TV-re.
  • Digitális optikai / koaxiális kimenet – alternatív mód az audio továbbítására házimozi rendszerekhez és AV-vevőkhöz.
  • Internetes böngésző – TV-készülékedet tökéletes eszközzé varázsolja az internet böngészéséhez.
  • USB portok – Flash meghajtókról vagy külső meghajtókról származó tartalmak lejátszásához és interaktív BD-Live tartalmak letöltéséhez

Blu-ray lejátszó 4K és UHD

Blu-ray lejátszó 4K felbontással és UHD minőséggel az álmod? Természetesen számos blu-ray lejátszó nyújtja mindezt, viszont érdemes megemlíteni, hogy bár műszaki szempontból van különbség a 4K és az UHD, azaz Ultra HD között, marketing és piaci szempontból, és talán mondhatjuk, hogy vásárlói szempontból is, a különbség minimális. Sok gyártó felváltva használja a két kifejezést termékismertetőiben, és a blu-ray filmek tokjain is 4K/UHD szerepel.

4K Blu-ray lejátszó - van értelme?

Mivel a 4K tartalmak még mindig ritkák és valójában a Blu-ray lemezen található 40-50 GB-os film natív felbontása is 1080p, megéri a pénzét a 4K bluray lejátszó?Figyelembe véve a tényt, hogy egyre több kamera és fényképezőgép képes 4K videót rögzíteni, sőt, már okostelefonok esetében sem ritka a 4K/60fps, tatalomfogyasztás terén nem felesleges a 4K bluray lejátszó. Mivel ezek a lejátszók illeszkednek az okostévék és TV okosítók ökoszisztémájába, fontos, hogy tudják kezelni a natív UHD formátumokat is.

4K Bluray lejátszó - melyik is az?

Aránylag egyszerű megállapítani, melyik a 4K bluray lejátszó. Mivel egy 4K videó kiterjesztése majdnem mindig MPEG4, ezért érdemes a paraméterek között ezt az adatot keresni. Amelyik blu ray lejátszó megbirkózik ezzel a formátummal, annak az UHD is menni fog. A 4K blu-ray lejátszók ára 50 000 Ft felett kezdődik és a kínálatban a leggyakrabban a Sony termékeit találjuk, a prémium modellek között előfordul pár Panasonic 4K bluray lejátszó is.

i

Ha szeretnél kicsit többet megtudni a 4K felbontásról, olvasd el a 4K cikkünket.

Blu-ray lejátszó - Ár

A Blu ray lejátszók ára valóban széles skálán mozog, így alaposan fontolóra kell vennünk az egyes bluray lejátszó modellek által kínált funkciókat, illetve azt, hogy nekünk milyen elképzeléseink vannak, milyen minőségre vágyunk, mely funkciókra van szükségünk. A legolcsóbb blu ray lejátszók ára 30-40 ezer forint körül mozog, míg a legdrágább modellek ára több százezer forint is lehet. Fordítsunk külön figyelmet a kiválasztott lejátszó által kezelt legmagasabb felbontásra (4K/Ultra HD), illetve a blu ray formátumon kívül támogatott régebbi formátumok listájára.

Ha már blu-ray és filmek, akkor érdekelhet a Hogyan válasszunk házimozit? cikkünk, amelyben tanácsot adunk a televízió, hangrendszer és projektor választásához is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sony UBP-X800M2 Szállításra kész > 5 db
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV és XviD, bluetooth, HDMI, koaxális audió kimenet, WiFi és wireless LAN
-19 %
148 200 Ft
119 790 Ft

20 termék
4,7
Sony UBP-X800M2
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, HEVC, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4, mpg, TS, VOB, VP6, VP8, VP9, VRO, WMV és XviD, bluetooth, HDMI, koaxális audió kimenet, WiFi és wireless LAN
Leárazás -19 %
119 790 Ft 148 200 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS505k1
Panasonic DP-UB9000 - Blu-Ray lejátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Panasonic DP-UB9000
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MKV, MP4, MPEG2 és TS, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, optikus audió kimenet és USB
549 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0h4
4,6 26×
Sony BDP-S6700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, USB és WiFi
Leárazás -5 %
60 990 Ft 64 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS500v3
4,4 21×
A Panasonic DP-UB150
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MP4, MPEG2 és TS
74 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0g5
4,8 16×
Sony UBP-X700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, JPEG, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, ethernet, HDMI és USB
Leárazás -17 %
107 190 Ft 128 500 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS505j1
4,4
Sony BDP-S1700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, AVI, JPEG, MKV, Mov, MP4, MPEG, mpg és WMV, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet és USB
Leárazás -14 %
42 990 Ft 50 000 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS500r6
4,2 14×
Panasonic DMP-BDT181EG ezüst
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: JPEG, MKV, MP4, MPEG2 és XviD, DLNA, ethernet, HDMI és USB
49 700 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ256l8
4,4 27×
Panasonic DMP-BDT180EG fekete
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, JPEG, MKV, MPEG2, MPO és XviD, DLNA, ethernet, HDMI és USB
53 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ256l7
4,1 14×
Sony BDP-S3700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet és WiFi
44 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS500s1
4,8 11×
Sony UBP-X500B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVCHD, AVI, MKV, Mov, MP4, MPEG, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, HDMI és USB
95 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS505h
4,5
Panasonic DP-UB450
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MKV, MPEG2 és TS, ethernet, HDMI és USB
98 290 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0g7
Tascam BD-MP4K - Blu-Ray lejátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
Tascam BD-MP4K
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, LCD kijelző, támogatott videó formátumok: AVI, MKV, Mov, MP4 és TS, HDMI, koaxális audió kimenet és RCA audió kimenet
368 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TSC016a1
Panasonic DP-UB9000 - Blu-Ray lejátszó Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9
Panasonic DP-UB9000
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MKV, MP4, MPEG2 és TS, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, optikus audió kimenet és USB
522 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0h4
4,4 21×
A Panasonic DP-UB150
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MP4, MPEG2 és TS
71 090 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: GZ25v0g5
4,6 26×
Sony BDP-S6700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG1, MPEG2 és MPEG4, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, USB és WiFi
57 890 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS500v3
4,4 21×
A Panasonic DP-UB150
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: HEVC, MP4, MPEG2 és TS
64 290 Ft
Újszerű raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GZ25v0g5
4,1 14×
Sony BDP-S3700B
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray és DVD, támogatott videó formátumok: AVI, JPEG, MKV, MPEG, MPEG1, MPEG2, MPEG4 és XviD, DLNA, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet és WiFi
42 290 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: GS500s1
4,9 10×
Panasonic DP-UB820EGK
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, LED kijelző, támogatott videó formátumok: JPEG, MKV és MPO, DLNA, HDMI, optikus audió kimenet, USB és WiFi
191 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük > 5 db
Várható 2024. 05. 17.
Termékkód: GZ25v0h1
5,0
Tascam BD-MP1
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, LCD kijelző, támogatott videó formátumok: AVI, Mov, MP4, MPEG és TS, ethernet, HDMI, koaxális audió kimenet, RCA audió kimenet és USB
189 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük 1 db
Várható 2024. 04. 02.
Termékkód: TSC016a2
4,4 17×
Panasonic DMP-BD84EG-K (fekete)
Blu-Ray lejátszó - asztali, támogatott médium: Blu-ray, CD és DVD, támogatott videó formátumok: MP4 és XviD, ethernet, HDMI és USB
41 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GZ256f3

Blu-ray lejátszók

hogyan válasszunkHogyan válasszuk ki a legjobb lemezjátszót? A lemezjátszók újra divatba jöttek, s a zenészek pedig egyre gyakrabban adják ki albumaikat bakelitlemezen is. Szeretnéd bakelitlemezekkel is gazdagítani zenegyűjteményedet? Segítünk lemezjátszót vásárolni. Cikkünkben megvizsgáljuk a lemezjátszók különböző típusait, a...

Blu-ray lejátszók

A Blu-ray lejátszók kategóriában összesen 20 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó blu-ray lejátszók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább blu-ray lejátszók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb blu-ray lejátszók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: blu-ray lejátszók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ