AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX + Connect

Termékkatalógus
Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX + Connect
3,7 3 értékelés
Okos zár - WiFi 2,4 GHz és Bluetooth segítségével vezérelhető, Android és iOS operációs rendszer támogatása, AES-CM titkosítás, cilinderbetét, wifi bridge és töltő, helymeghatározás, hozzáférés megosztása, offline működés, érkezés és távozás figyelés, több felhasználó beprogramozásának lehetősége, biztonsági pin-beállítások, ellenőrizze az akkumulátor állapotát és az egyéb zárbeállításokat, felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés), hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés) és az eseménynaplózás elérhető a rendszergazdák számára, angol nyelvű alkalmazás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  bold21_04
Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX + Connect 126 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX + Connect

Bold Smart Cylinder SX + Connect okos zár

Könnyítsd meg az életed a mai piac által kínált intelligens technológiákkal, és lepd meg a klasszikus tolvajt. A Bold Smart Cylinder SX Bluetooth hengerbetétes, okos zárat a tolvajok nem törik fel egykönnyen. Emellett rengeteg időt is megtakaríthatsz, hiszen nem kell folyton a kulcsokat keresgélned. Az otthonodba csak a saját mobiltelefonoddal léphetsz be. Az alkalmazás kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel. Ha a telefon lemerülne, egy ötjegyű PIN-kódot használhatsz, és a zár elfordításával léphetsz be. A Connect funkcióval a zárat távolról is aktiválhatod Wi-Fi hálózaton keresztül, és beengedheted a látogatókat, akik előtted érkeznek haza. Az offline működéshez szükséges akkumulátor élettartama több mint két év, és időben figyelmeztet az alacsony töltöttségről, így nem kell aggódnod, hogy nem jutsz be a lakásba. A Bold Smart Cylinder SX okos zárat könnyű felszerelni az ajtóra - mindössze egy hagyományos csavarhúzóra lesz szükséged.

A Bold Smart Cylinder SX + Connect okos zár legfontosabb jellemzői

  • Bold Smart Cylinder SX Bluetooth okos zár hengerbetéttel 
  • Mobiltelefonos vezérlés (többszemélyes kapcsolat lehetséges)
  • Kétfaktoros hitelesítés és end-to-end titkosítás
  • A legmagasabb szintű biztonság SKG*** tanúsítvánnyal
  • PIN-kód bevitele meghibásodott vagy elveszett telefon esetén
  • Kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel
  • Csatlakozás az ajtók kényelmes távoli kinyitásához vagy ideiglenes hozzáférések megosztásához 
  • Csatlakozás több Bold zárhoz egyetlen Bold Connect segítségével
  • Offline üzemmód egy CR123A akkumulátornak köszönhetően, amelynek élettartama két év
  • Merülő akkumulátor-figyelmeztetés + energiatakarékos üzemmód
  • Geolokációs funkciók
  • Érkezések és távozások nyomon követése
  • A Bold Smart Cylinder SX egyszerűen telepíthető egy csavarhúzóval, a felszerelés kevesebb mint 5 perc alatt elvégezhető
  • A Connectet körülbelül 2-3 méterre kell elhelyezni az okos zártól a folyamatos Bluetooth-kommunikáció érdekében


Miért van szükségem a Bold Connectre?

A Bold Connect a Bold okos zár kiegészítője. A Bold Connect segítségével az okos zár alapfunkcióit kibővítheted a "Remote Activation", azaz távoli aktiválás funkcióval. Például: az okos ajtózárat távolról is aktiválhatod, bárhol is legyél.

Mi az a távoli aktiválás?

A távoli aktiválás megkönnyíti a Bold okos zár aktiválását, amikor nem vagy a közelben. Így bárhol is legyél, megoszthatod a zárhoz való hozzáférést.

Szükségem van a Bold Connectre a Bold intelligens zár használatához?

Nincs rá szükséged. Ez csak egy nagyszerű kiegészítő az okos zárhoz. A Bold Connect további lehetőségeket kínál, hogy még kényelmesebbé tegye az életedet.

Mik a Bold Connect egyéb jellemzői?

A két vezeték (kábel) csatlakoztatásának köszönhetően a Bold Connectet pl. a garázskapuhoz, elektromos kapuhoz vagy bejárati ajtó elektromos vezérléséhez is használhatod. Ezután a Bold Connectet a Bold okos zárral és a Bold alkalmazással együtt használhatod ezen eszközök vezérlésére is. Lehetőséged lesz arra is, hogy ideiglenes hozzáférést adj a családtagjaidnak és a látogatóknak, vagy automatikus aktiválást állíts be a Bold alkalmazáson keresztül. Ez lehetővé teszi, hogy a rendszer észleljen téged és kinyissa a kaput, amint megközelíted a készüléket.

Lehetséges a Bold intelligens zár távoli aktiválása?

IGEN. A Bold Connect pontosan ezt teszi lehetővé.

Mekkora a maximális távolság a Bold okos zár és a Bold Connect között? 

A Bold Connectnek a Bold okos zár Bluetooth hatótávolságán belül kell lennie. Ez körülbelül 2-3 méter. A Bold okos zár és a Bold Connect Bluetooth-on keresztül kommunikál egymással. Így biztos lehetsz benne, hogy a piacon kapható legbiztonságosabb zárat kapod meg.


Paraméterek

Összehasonlít
Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Használat

Bővíthetőség
Zárt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu Kész!

Kapcsolódás

Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Tápellátás
Elemes Kész!
Alkalmazás nyelve
Angol, Cseh, Német Kész!

Tulajdonságok

Speciális funkciók
Helymeghatározás, Hozzáférés megosztása, Offline működés, Érkezés és távozás figyelés, Több felhasználó beprogramozásának lehetősége, Biztonsági PIN-beállítások, Ellenőrizze az akkumulátor állapotát és az egyéb zárbeállításokat, Felhasználókezelés (közvetlen felhasználói megosztás/letöltés), hozzáférési sémák és linkek létrehozása a felhasználókhoz (állandó, heti vagy ideiglenes hozzáférés), Az eseménynaplózás elérhető a rendszergazdák számára Kész!
Titkosítás
AES-CM Kész!
Elem típusa
CR123A Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX + Connect Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX-33 + Connect. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX + Connect. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX-33 + Connect. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bold Special BUNDLE Smart Cylinder SX-33 + Connect.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ