0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

Bollé The One Road Premium White/Orange, méret: SM 54-58 cm

Termékkatalógus
Bollé The One Road Premium White/Orange, méret: SM 54-58 cm
Kerékpáros sisak - könnyű sisak igényes kerékpárosoknak, szemüveg rögzítés a sisakon: Sunglass Garage, biztonsági QR code
Kód:  SPTsc433 Termékszám:  54917331115 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bollé The One Road Premium White/Orange, méret: SM 54-58 cm Megszűnt

Bollé The One Road Premium White/Orange, méret: SM 54-58 cm

Az ultrakönnyű Bollé The One Road Premium fehér/narancs SM 54-58 cm méretű kerékpáros sisak az igényes kerékpárosoknak készült, akik egész évben tekerrnek. Ez a sisak több profi kerékpáros csapat együttműködésének eredménye.

A speciális IN-MOLD rendszer a sisak teljes felületére adja át az ütés erejét egy baleset során. A tökéletes légáramlás és a verejtékezés megelőzése érdekében a sisakon 31 szellőzőnyílás található. A sisak szellőzőinek számát és így aerodinamikai tulajdonságait eltávolítható fedelekkel befolyásolhatod.

A fő előnyök

  • Igényes kerékpárosok részére
  • Alkalmas az egész éves használatra
  • Nagyon jól megtervezett szellőztető rendszer
  • Nyílások a napszemüveg mozgatásához
  • Biztonsági QR-kód
  • Cserélhető LED-es világítás
  • Egyszerű méret-beállítás

Egész éves használatra

A sisakhoz két betét jár - téli és nyári, hogy melegebb és hűvösebb körülmények között is tekerhess. A nyári betét a sisakba van rögzítve, és télen, ha szükséges, betehető a másik.

Nyáron leszerelhető a mountain bike-os fedél és speciális nyílásokon mozgatható a napszemüveg.

Első a biztonság

A forgalomban elengedhetetlen a láthatóság. Különösen a kerékpárosok számára nagyon fontos. A sisak kivehető hátsó LED lámpával rendelkezik. Ezzel folyamatosan is világíthatsz, vagy villogóként is használhatod.

Ha már bekövetkezett egy baleset, akkor a sisakon található biztonsági QR-kód segíthet. Fontos egészségügyi információkat tartalmazhat, ami segít az elsősegély-nyújtás során.

Paraméterek

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!
Szín
Fehér Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!

Tulajdonságok

Szín
Fehér Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bollé The One Road Premium White/Orange, méret: SM 54-58 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bollé The One Road Premium White/Orange, velikost SM 54-58 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bollé The One Road Premium White/Orange, velikost SM 54-58 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bollé The One Road Premium White/Orange, velikost SM 54-58 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bollé The One Road Premium White/Orange, velikost SM 54-58 cm.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ