AP+ nový vizuál Shop roku

Bollé The One Road Standart Neon Yellow, M-L méret 58-62 cm

Termékkatalógus
Bollé The One Road Standart Neon Yellow, M-L méret 58-62 cm
Kerékpáros sisak - könnyű versenysisak az igényes kerékpárosoknak, szemüvegrögzítés funkció - Sunglasses Garage, biztonsági QR-kód
Kód:  SPTsc442 Termékszám:  54917320188 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bollé The One Road Standart Neon Yellow, M-L méret 58-62 cm Megszűnt

Bollé The One Road Standart Neon Yellow, M-L méret 58-62 cm

Az ultrakönnyű Bollé The One Road Standart Neon Yellow kerékpáros fejvédő sisak mérete: ML 58-62 cm. Az igényes kerékpárosoknak készült, akik akár egész évben a nyeregben ülnének. Ezt a modell a profi túrakerékpározók által kifejlesztett bukósisak.

Az IN-MOLD különleges rendszernek hála az ütközés hatására a sisak az ebből eredő fejnyomást a teljes felületén vezeti el. A jó levegő áramlását biztosítja és megakadályozza izzadást, ugyanis a sisakban 31 szellőzőnyílás található. 

Legfőbb előnyök

  • Haladó túrakerékpárosok számára készült
  • Egész évben viselhető
  • Nagyon jól megtervezett szellőző rendszer
  • Napszemüveg elhelyezésére szolgáló nyílás
  • Biztonsági QR-kód
  • Cserélhető LED-es világítás
  • A méret egyszerűen állítható

Egész éves felhasználásra

A sisakban két betét található - téli és nyári hőmérséklet esetében és a még ennél is hűvösebb körülmények között garantálja a védelmet. Nyári betét közvetlenül a sisakban rögzített, a téli, pedig szükség esetén kicserélhető.

Nyáron kétségkívül értékelni fogod a különleges lyukakat, amelyek a napszemüveg elhelyezésére szolgálnak.

Első a biztonság

 A közúti forgalomban való közlekedést legtöbbször a jó láthatóság teszi biztonságosabbá. Különösen a kerékpárosok számára rendkívül fontos a láthatóság. A bukósisak kivehető hátsó LED lámpával rendelkezik. A készülék teljes világító módban is felhasználható, vagy villogó fényként menet közben.

Ha mégis baleset következne be, akkor bizonyára hasznos funkció lesz a készüléken elhelyezett QR-kód. Ugyanis a kód fontos információkat tartalmazhat az egészségi állapotodról, amely kétség kívül a mentősök segítségére válik.

Paraméterek

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!
Szín
Sárga Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi, Női Kész!

Tulajdonságok

Szín
Sárga Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bollé The One Road Standart Neon Yellow, M-L méret 58-62 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bollé The One Road Standart Neon Yellow, velikost ML 58-62 cm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bollé The One Road Standart Neon Yellow, veľkosť ML 54-58 cm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bollé Die One Road, Standart Neon Gelb Größe ML 58-62 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bollé Die One Road, Standart Neon Gelb Größe ML 58-62 cm.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ