30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Boogie Board JOT 4,5

Termékkatalógus
Boogie Board JOT 4,5
4,4 5 értékelés
Digitális jegyzetfüzet - íráshoz és rajzoláshoz, 4,5" LCD kijelző, toll, védőtok, 55 g
Kód:  BB001j2 Termékszám:  J3G2C0001

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Boogie Board JOT 4,5

A Boogie Board JOT egy egyszerű, fekete-fehér tablet, mely felváltja a jegyzetfüzetet, a hűtőre és a monitorra ragasztott címkéket. A Boogie Board JOT kitűnően alkalmas arra, hogy jegyzeteket írjon, rajzoljon, vázlatokat vagy elmetérképet készítsen. A 4,5"-os kijelzőt arra tervezték, hogy kényelmesen és könnyen legyen tartható egy kézzel írás vagy rajzolás közben. Méretéből adódóan könnyen hordozható, hiszen elfér a zsebben és a táskában is. Fekete-fehér kijelzője erős napfényben is kitűnően olvasható, bőséges helyet biztosít a fentebb felsorolt tevékenységek kivitelezésére. A kijelző nyomásérzékeny, így egyszerűen húzhat különböző vastagságú vonalakat. A kijelzőre a tartozékként járó stylussal (digitális íróvesszővel), vagy egyéb eszközzel írhat. A kijelző az emberi ujjak érintésére nem reagál, így kezét nyugodtan pihentetheti a képernyőn rajzolás közben. A stylust a külön erre a célra tervezett nyílásba is helyezheti, ami így állványként is szolgálhat.

A kijelző tartalmát egyetlen gombnyomással törölheti, hogy új munkafolyamatba kezdjen. A termék energiájáért a beépített akkumulátor felel, mely képes akár évekig is ellátni a feladatát, hiszen az egyetlen művelet, mely energiaveszteséggel jár, a képernyő törlése. Egy különleges, sokoldalú eszközről van szó, mely minden vásárló személyre szabott igényét képes kielégíteni. Különösen azok számára lehet vonzó, kik rajonganak a szép és a modern eszközök iránt. Az eszköz tökéletesen megfelel azon felhasználók számára is, akik nem jártasak a számítástechnikában, hiszen a kezelése rendkívül egyszerű, ami a stylus, és az egyetlen, törlésért felelő gomb használatában ki is merül. Az eszköz négy különböző színben került kereskedelmi forgalomba.

Műszaki adatok:
 

Kijelző:
Fekete-fehér, fényvisszaverő, átmérője 4,5 "

Töltés:
Beépített 3 V-os akkumulátor
Élettartam: néhány év

Méretei:
148 x 92 x 6 mm

Tömege:
55 g

Mellékelt tartozékok:
Stylus (digitális íróvessző)
Védőtok

Paraméterek

Kijelző mérete
4,5" Kész!
Felszerelés
Stylus, védőtok, LCD kijelző Kész!
Súly
55 g Kész!

Tulajdonságok

Kijelző mérete
4,5" Kész!
Felszerelés
Stylus, védőtok, LCD kijelző Kész!
Súly
55 g Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Boogie Board JOT 4.5" modrý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Boogie Board JOT 4.5" modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Boogie Board JOT 4.5 "Blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Boogie Board JOT 4.5 "Blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ