AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

BOSCH MUM5XW20

Termékkatalógus
BOSCH MUM5XW20
4,3 7 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, műanyag belső áttétel, 3,9 l-es keverőtál, 7 sebességfokozat, habverés, keverés, dagasztás és tömeg funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár és turmix feltét, zajszint 76 dB, kábel hossza 1,1 m, fehér kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOSKR207 Termékszám:  MUM5XW20 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

155 620 Ft
Szett megvásárlása
156 980 Ft
Szett megvásárlása

BOSCH MUM5XW20

Fejleszd főzési készségeidet az új BOSCH MUM5XW20 konyhai robotgéppel. 1000 W-os motort kapott, amely biztosítja a megbízható teljesítményt még a legigényesebb alapanyagok gyors feldolgozása során is. A motor teljesítményét könnyedén tudjuk szabályozni 7 lehetséges sebességi fokozatban, így egyszerűen elkészíthetünk különböző recepteket. Köszönhetően a bolygómozgásnak, amikor is az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellenkező irányban mozog, a robotgép nagyszerű végeredményt nyújt. Annak érdekében, hogy a konyhai robotgéppel egyszerűen és hatékonyan tudjunk tésztát készíteni, rendelkezik egy minőségi tállal, melynek kapacitása 3,9 l, amely ideális minden többszemélyes háztartás számára. Olyan független szervezettől kapott elismerést, mint a híres dTest. Az ügyes Bosch konyhai robotgép megjelenését fehér szín emeli ki.

Konyhai robotgép BOSCH MUM5XW20 Lifestyle
Konyhai robotgép BOSCH MUM5XW20 Jellemzők/technológia

BOSCH MUM5XW20 konyhai robotgép legfontosabb paraméterei

  • Az ügyes Bosch konyhai robotgép nagyszerű segítőtárs lesz az ételek készítése során
  • 1000 W teljesítményű motorral rendelkezik
  • 7 fokozat közül választhatjuk ki a számunkra megfelelőt
  • A bolygómozgás biztosítja a tökéletes keverést
  • A keverőtál kapacitása 3,9 l
  • A beépített mérleg biztosítja, hogy közvetlenül a tálban mérjük le a hozzávalókat
  • Fehér szín emeli ki nagyszerű megjelenését

Eme BOSCH MUM5XW20 konyhai robotgép funkciói

Az ügyes Bosch konyhai robotgép segítségével lehetőséged lesz fejleszteni főzési tudományod. Tejszínhab illetve más habkrémek, vagy tojásfehérje felverésére nagyszerűen alkalmas Játszi könnyedséggel készíthetünk vele krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. A dagasztó funkció biztosítja, hogy bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészíthessünk. Tökéletesen megalkotja a kedvenc pizzánk, kenyerünk vagy desszertünk tésztáját. Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Nem okoz vele problémát a különféle diófélék vagy jég ledarálása, ezenkívül ízletes levesek, zabkása vagy egészséges turmixok készítésére is nagyszerűen alkalmas. Így tényleg a legfinomabb ízekkel kényeztethetjük magunkat. A beépített mérleg segítségével könnyedén lemérhetjük a hozzávalókat közvetlenül a tálban.

Konyhai robotgép BOSCH MUM5XW20 ...
Konyhai robotgép BOSCH MUM5XW20 Lifestyle 2

Ezen Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, dagasztószár és turmix feltét. Ilyen széles körű felszereléssel eme BOSCH MUM5XW20 konyhai robotgép többféle eszköz munkáját végzi el, ezzel időt, pénzt és helyet spórolhatunk meg.

Kábel hosszúsága:

1,1 m

Zajszint:

76 dB

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Paraméterek

Összehasonlít

Anyag

Belső áttétel anyaga
Műanyag Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Díjak

Díjak
dTest Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Bosch konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH MUM5XW20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH MUM5XW20 Scale. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH MUM5XW20 Scale. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH MUM5XW20.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ