30 dnů na vrácení Shop roku

Bosch YOUseries Vac (akkumulátor nélkül)

Termékkatalógus
Bosch YOUseries Vac (akkumulátor nélkül)
Többfunkciós porszívó - 3,6 V, Li-Ion, 4 Ah, légáramlási sebesség 1,1 m3/perc, üzemidő 10 perc, a tartály térfogata 0,25 l, tömege 0,61 kg, akkumulátor és töltő nélkül
Kód:  BOFAC10q5 Termékszám:  0.603.3D7.000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Bosch YOUseries Vac (akkumulátor nélkül)


Olyan kézi porszívót szeretnél, amely kis méretű és tömegű, ugyanakkor nagy szívóerővel bír? A Bosch YOUseries Vac egy erőteljes és könnyen használható többcélú porszívó, amely tökéletesenszívja magába a port és más szennyeződéseket az otthonodban, az irodában vagy az autó belsejében. A résszívó fejjel könnyedén tisztíthatod meg még az igazán keskeny és nehezen elérhető területeket is, mint például az autóülések közötti rész vagy a szekrények alatti terület. A porszívó egy rendkívül ellenálló és könnyen tisztítható szűrővel érkezik, illetve egy olyan 0,25 liter űrtartalmú portartállyal, amelyet erőfeszítéseknélkül eltávolíthatsz és kiüríthetsz. A töltöttségjelzővel ellátott erőteljes cserélhető akkumulátor 10 perces üzemidőt nyújt, a töltésről pedig az USB kábel gondoskodik. A Bosch YOUseries Vac porszívó remekel a könnyű, intuitív használatával és modern dizájnjával.


A Bosch YOUseries Vac porszívó főbb jellemzői

  • Kis méretű és nagy teljesítményű Bosh vezeték nélküli porszívó
  • Tartós és könnyen tisztítható szűrővel
  • A Bosch YOUseries Vac porszívó a keskeny vagy nehezen elérhető területekre is elér
  • Az akkumulátor töltöttségjelzővel rendelkezik, a töltése pedig egyszerű - USB kábel segítségével történik
  • Intuitív működés és modern kialakítású porszívó
  • Az akkumulátort és a töltőt a csomag nem tartalmazza

A Bosch tökéletes szűrőrendszere

A szűrőrendszer kialakítása egy olyan előszűrővel készült, amely meghosszabbítja a szűrő átlagos élettartamát, miközben biztosítja az erőteljes szívóerőt is. Soha többé nem szükséges összepiszkolnod a kezeidet - a Bosch YOUseries Vac porszívó szűrőjét kicserélheted vagy kiürítheted a beépített csapszeg megnyomásával.


Porszívózd ki még a nehezen elérhető helyeket is

Szabadulj meg minden kosztól és maradványtól még a szűkös és keskeny helyeken is könnyedén és gyorsan, csatlakoztasd a résszívó fejet a Bosch porszívóhoz. A nehezen elérhető területek tisztítása innentől gyerekjáték lesz számodra.


A Bosch YOUseries Vac porszívó feltöltése könnyű

A YOUseries eltávolítható akkumulátort könnyedén feltöltheted az USB-C™ segítségével, emellett kompatibilis más YOUseries eszközökkel is (fúró, csiszoló és porszívó). Egy használatra aktiválódó töltöttségjelzővel is büszkélkedhet.


Gyönyörű design

A YOUseries eszközöket úgy tervezték, hogy zökkenőmentes működést biztosítsanak bármilyen életstílusban. Kis méretűek és szinte bárhol nagyon könnyedén használhatóak.


A Bosch YOUseries Vac porszívó egy sokoldalú segítőtárs

A Bosch praktikus vezeték nélküli porszívó a YOUseries kollekció része, ez a sorozat a mindennapokban nagyszerű segítséget jelentő, kis méretű készülékeket képviseli. Rugalmasan használhatóak bármilyen helyzetben, otthon, utazás közben, az autóban vagy táborozás alkalmával is. Nagyon gyorsan összeszedi a szennyeződéseket - beleértve a morzsákat, port és az állati szőrt is. A beépített szűrőnek köszönhetően a Bosch YOUseries Vacporszívó igazán felhasználóbarát. A szűrőt néhány egyszerű lépésben, gyorsan és könnyedén megtisztíthatod vagy kicserélheted.



Paraméterek

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!
Szívófej
Résszívó Kész!
Szűrőlerázó rendszer
Szűrőlerázó rendszer nélkül Kész!
Űrtartalom
0,25 l Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrőlerázó rendszer
Szűrőlerázó rendszer nélkül Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,25 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Tömeg
0,61 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bosch YOUseries Vac (akkumulátor nélkül) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch YOUseries Vac (solo - bez aku). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bosch YOUseries Vac (sólo - bez aku).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ