Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BOSE Acoustimass 5 V fekete

Termékkatalógus
BOSE Acoustimass 5 V fekete
Hangfal szett -DoubleCube Series II Direct / Reflecting hangszóró és passzív Acoustimass basszus modul két meghajtóval
Kód:  BOS904m2 Termékszám:  B 0741131-0100

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSE Acoustimass 5 V fekete

A híres BOSE gyártó olyan új terméket dobott a piacra, amely teljesen elbűvöl majd mindenkit. Légy laikus vagy akár profi, minden bizonnyal értékelni fogod a kiváló minőségű hangzást, mély basszust, kifinomult magasságokat és mély ritmusokat. Mindez elegáns kis hangszórókban rejlik. Az egyszerű kialakításukkal könnyen illeszkednek bármilyen belső térbe. A BOSE Acoustimass 5 hangrendszer azonnal átalakítja a szobát egy egyedi zenei szórakoztatással teli helyre. Az öt hangszóró olyan hihetetlen hangot hozhat létre, mely által úgy érezheted, mintha az egyik kedvenc zenekarod élő koncertjére csöppentél volna vagy egy akciófilm főszereplőjévé válnál!

Főbb jellemzők

  • A hangszóró garantálja a térhatású hangminőséget
  • Mágnesesen árnyékolt hangszórók
  • Erős basszus torzítás nélkül
  • Egyedi dizájn

Jól beleolvadnak a környezetbe

Ennek az összeállításnak az alapja a Direct / Reflecting Series II  kettős hangszóró, amely nem haladja meg a 19 cm-t. Meg fogsz lepődni azon, hogy milyen könnyen illeszkednek a nappali, a hálószoba vagy a konferenciaterem dizájnjához. Ne tévesszen meg a méret, ezek a kis hangszórók jobb teljesítményt nyújtanak, mint a sokkal nagyobb társaik, és elragadnak a csodálatos hangzással, amelyet élvezhetsz újra és újra. Az egész rendszer legfontosabb része az Acoustimass passzív basszus modulban rejlik. Ez a modul hatással van a hangszórók hangzására mind a magas, mind az alacsony frekvencián, és szinte bárhová elhelyezhető a szobában. A kialakítása olyan egyszerű, hogy jól beleolvad bármilyen környezetbe.

Mindig az események közeppontjában leszel

Az Innovatív Direct/Reflecting technológia ötvözi a kapott és visszavert hangokat oly módon, hogy kiváló hangzást élvezhess bárhol a szobában. Ezzel az öt hangszóróval mindig az események középpontjába kerülhetsz és élvezheted a hangzást olyannyira, hogy soha többé nem akarsz majd másik audió rendszert.

A hangszórók méretei:
18,9 × 8,3 × 8,5 cm

Acoustimass modul méretei:
35,5 × 19 × 48 cm

Csomag tartalma:
2 × Direct/Reflecting hangszóró
1 × Acoustimass modul
4 × kábel
Öntapadó gumiláb

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE Acoustimass 5 V fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Acoustimass 5 V černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE Acoustimass 5 V čierny.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ