A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Bose QuietComfort 35 II ezüst

Termékkatalógus
Bose QuietComfort 35 II ezüst
4,7 14 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt, 3,5 mm Jack, Bluetooth 4.1 aktív zajszűrő (ANC), hangsegéd, NFC, hangerőszabályzós, levehető 1,2 m-es kábel, 20 óra akkumulátor-üzemidő
Kód:  BOS310k9bd Termékszám:  789564-0020

Bose QuietComfort 35 II ezüst

Vezeték nélküli BOSE QuietComfort 35 II fejhallgató

A BOSE QuietComfort 35 fejhallgatókat sokan a  legjobbnak tartjék a vezeték nélküli fejhallgatók terén. Ezenkívül a BOSE egy továbbfejlesztett verzióval rukkolt elő számodra. A BOSE QuietComfort 35 II új generációs fejhallgatói a Google Assistant-, valamint a környezeti zaj vezérlésének beállításának lehetőségével gazdagodtak. A modern technológiáknak és a felhasznált anyagok kiválóminőségénekköszönhetően a BOSE QuietComfort 35 II vezeték nélküli fejhallgató a legigényesebb felhasználókat is kielégíti.

BOSE QuietComfort 35 II Vezeték nélküli fejhallgató

A környezeti zaj pontos elnyomása

A környezeti zajcsökkentő technológiának és a maximális tiszta hangzásnak köszönhetően a BOSE QuietComfort 35 II vezeték nélküli fejhallgató szó szerint olyan helyre kalauzol, ahol csak Te és a zene lesz jelen. Ez a technológia folyamatosan méri, összehasonlítja és reagál a környezeti zajra, amelyet aztán ellenkező jellel ellensúlyoz. Annak érdekében, hogy aBOSEQuietComfort 35 IIvezeték nélküli fejhallgató bármilyen helyzethez tökéletesen illeszkedjen, három fokozatú elnyomás közül választhatsz.

BOSE QuietComfort 35 II Vezeték nélküli fejhallgató

A BOSE fejhallgató tartós anyagokból készül

A BOSE QuietComfort 35 II vezeték nélküli fejhallgató ütésálló anyagokból, valamint korrózióálló rozsdamentes acélból készül. Értékelni fogod ezeket a minőségi anyagokat, különösen, ha utazás közben is szeretsz hallgatni. Ezenkívül a BOSE QuietComfort 35 II vezeték nélküli fejhallgató nagyon kényelmes a párnázott fejpántnak és a műbőr fülhallgatónak köszönhetően. Mindenhez Alcantaraanyagot használtak, amelyet például luxusautókban vagy jachtokban is alkalmaznak.

BOSE QuietComfort 35 II Vezeték nélküli fejhallgató

Google Assistant

A BOSE QuietComfort 35 II fejhallgató az első fejhallgató beépített Google Assistant hangsegéddel, amely lehetővé teszi, hogy zenét játszhass le, üzeneteket fogadhass vagy kérdéseket tehess fel, mindezt hangutasítások segítségével. Csak tartsd lenyomva a gombot, és indíts beszélgetést a Google Assistant hangsegéddel. Megkérheted például, hogy navigáljon haza,tárcsázzon egytelefonszámot, vagy ismertesse a focimeccs eredményét. A BOSE QuietComfort 35 fejhallgató eme funkciójának köszönhetően nem kell kihúznod mobiltelefonod zsebedből, a kiváló minőségű szigetelés pedig biztosítja, hogy forgalmas utcán is hallhasd a Google Assistant hangsegédet.

BOSE QuietComfort 35 II Vezeték nélküli fejhallgató

Nagyon hosszú üzemidő egyetlen töltéssel

Egyetlen töltéssel a BOSE QuietComfort 35 II vezeték nélküli fejhallgató akár 20 órás üzemidőt is nyújt. Ezenkívül lemerülés esetén a fejhallgatónak csupán 15 percre van szüksége ahhoz, hogy további két és fél órányi kedvenc zene lejátszásához elegendő energiát nyerjen. A BOSE QuietComfort 35 II vezeték nélküli fejhallgató használatakor értékelni fogod az Android ésazApple mobilalkalmazását is.

BOSE QuietComfort 35 II Vezeték nélküli fejhallgató

A BOSE QuietComfort 35 II ezüst színű fejhallgatók legfőbb jellemzői

  • Beépített GoogleAssistant hangsegéd
  • A környezeti hangok tökéletes elkülönítése (3 szintes szigetelés)
  • Ezüst szín
  • USB töltőkábel
  • Audio kábel
  • Fejhallgató tok
  • Stílusos kivitel és minőségi anyagok
  • Tiszta, teljes hangzás bármilyen hangerő mellett
  • Az akkumulátor üzemideje 20 óra


Paraméterek

Szín
Ezüst Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
4.1 Kész!
Kábel hossza
1,2 m Kész!
Kábelvezetés
Kétoldali Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
20 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
234 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bose QuietComfort 35 II ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE QuietComfort 35 II stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bose QuietComfort 35 II strieborné.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ