AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

BOSE QuietControl 30 wireless headset black

Termékkatalógus
BOSE QuietControl 30 wireless headset black
4,2 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - fülhallgató, vezeték nélküli, Bluetooth, NFC, szabadalmaztatott BOSE Acoustic Noise Canceling technológia aktív környezeti zajcsökkentéssel, praktikus mikrofon hívás válasz/vége gombbal, zajcsökkentési szint beállítása, akkumulátor üzemideje akár 10 óra, utazótok
Kód:  BOS310k9b Termékszám:  B 761448 - 0010 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BOSE QuietControl 30 wireless headset black

A Bose ismét valami olyasmivel jelentkezik, ami garantáltan izgalomba hoz majd. Ez egy olyan vezeték nélküli fülhallgató, amely tökéletesen illeszkedik a fülbe, modern technológiákat és rendkívül hosszú üzemidőt kínál. Az igen elegáns stílus és a minőségi design is felkelti a figyelmet. A teljes hangzásspektrumot kiválóan visszaadja: nem hiányoznak a mély basszusok és a tiszta magas hangok sem. Kiváló minőségű anyagokból készült, így nem mindennapi hangzásélményt biztosít, miközben kedvenc zenészeidet hallgatod. 

Legfontosabb jellemzői

  • Vezeték nélküli BOSE fejhallgató
  • Modern technológiák (Bluetooth és NFC)
  • A környezeti zaj jelentős csökkenése
  • Prémium kidolgozás és design
  • Vezeték nélküli módban akár 10 óra üzemidő
  • Praktikus mikrofonnal felszerelt
  • A csomag egy utazótokot is tartalmaz

Hosszú üzemidő

Az egy feltöltéssel biztosított akár 10 óra üzemidő vezeték nélküli módban a teljes lejátszási listádhoz elegendő. Az NFC technológiának köszönhetően egy pillanat alatt összekapcsolhatod a zeneforrással. A fülhallgató beépített mikrofonnal rendelkezik, amellyel a beszélgetés teljesen tisztán érthető még szeles időben is. Tehát gyorsan, könnyen és stílusosan kezelheted a halaszthatatlan hívásaidat.

Csak zene

Nincs környezeti zaj és nincsenek kábelek. Ez az új szlogen a Bose QuietComfort 30 vezeték nélküli fejhallgatóhoz, amely maximális hangzásélményt és kényelmet nyújt akkor is, ha épp a forgalmas városban közlekedsz. Az Acoustic Noise Canceling technológiának köszönhetően, a piacon az egyik leghatékonyabb környezeti zaj-csökkentéssel büszkélkedhet - ez az újdonság szó szerint a hangtechnika ünnepe. Elektronikusan nyomja el a környezeti zajokat, amely sokkal hatékonyabb, mint az egyszerű szigetelés. Folyamatosan méri, elemzi a zajokat, és reagál a környező hangokra: egy megegyező és egy ellentétes jelet bocsát ki, ami kioltja a zajt. Tehát még egy forgalmas utcán is csak zenét hallod, minden más háttérbe szorul.

A csomag tartalma

  • Vezeték nélküli fejhallgató
  • Utazótok
  • 3 különböző méretű QC fülbetét (S, M, L)
  • USB töltőkábel

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE QuietControl 30 wireless headset black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE QuietControl 30 wireless headset black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE QuietComfort 30 wireless headset black.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ