Shop roku Akvizice ApF HU

BOSE SoundTouch 10 - fehér

Termékkatalógus
BOSE SoundTouch 10 - fehér
4,6 17 értékelés
Bluetooth hangszóró - zenelejátszó, zenehallgatás SoundTouch hangszóróval számítógépről vagy NAS szerverről, telefonról, internetes rádióról, Deezer, Spotify® és iHeartRadio® szolgáltatásról, 6 személyre szabott programhely, Free SoundTouch alkalmazás PC-hez, telefonhoz vagy tablethez, WiFi, bővíthető további SoundTouch rendszerekkel, távirányító, Bluetooth
Kód:  BOS910a6 Termékszám:  B 731396-2200 Gyártó honlapja:

BOSE SoundTouch 10 - fehér

Kompakt, vezeték nélküli hangszóró erőteljes és kiváló minőségű otthoni hangrendszerhez. Élvezd saját zenei könyvtárad és milliónyi dalt online! Kitárulnak a decibelek világának ajtajai a Spotify, Pandora, iHeartRadio, Deezer és más zenei szolgáltatások által. Ehhez még hozzá jön a több ezer internetes rádióállomás, így hatalmas választékból szemezgethetsz. Bármely Bluetooth interfésszel vagy 3,5 mm-es csatlakozóval rendelkező okostelefon, tablet vagy notebook használható hozzá. A hangszóró 3 méretben érhető el, így eldöntheted, hogy kisebb vagy erőteljesebb hangzást szeretnél.

Főbb jellemzők

  • Kompakt hangrendszer
  • Előre beállítható gombok a kedvenc dalaid számára (hangszórón, illesztőprogramon és alkalmazáson belül)
  • Vezeték nélküli zenelejátszás helyi forrásokból (WiFi + Bluetooth)
  • Teljes kezelhetőség SoundTouch mobilalkalmazáson keresztül
  • Hozzáférés internetes rádiókhoz és online szolgáltatásokhoz (Spotify, Pandora, iHeartRadio, Deezer...)
  • Kiegészíthető más SoundTouch eszközökkel, több szobában történő zenehallgatáshoz
  • 3,5 mm-es AUX bemenettel rendelkező eszközök csatlakoztathatóak hozzá

Azonnali zene

Ráadásul a lehető legkényelmesebben! Ha van kedvenc dalod, azonnal meghallgathatod, hiszen szó szerint a kezed ügyében van. Egyszerűen nyomd meg a hat előre beállított gomb egyikét a hangszórón, az alkalmazásban vagy a távirányítón, és a beprogramozott műsort azonnal elkezdi lejátszani. Akár lájkolhatod is a zeneszámot éneklés közben.

A SoundTouch család

A SoundTouch hangszóró egy komplett vezeték nélküli termékcsalád része. Az egyrészes hangrendszerektől, kültéri hangszórókon át, egészen a házimoziig, mindegyik a Bose-tól elvárt hangminőséget garantálja. Bármikor kiegészítheted a hangrendszeredet további eszközökkel. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ugyanazt a zenét hallgasd a ház minden részében, vagy éppen pont különbözőt az egyes helyiségekben. A SoundTouch segítségével a zenét bárhonnan vezérelheted telefonon vagy tableten keresztül.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSE SoundTouch 10 - fehér
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundTouch 10 - bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSE SoundTouch 10 - biely.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ