30 dnů na vrácení Shop roku

Brabantia BBEL1009 Szett Vasalódeszka +

Termékkatalógus
Brabantia BBEL1009 Szett Vasalódeszka +
Vasaló - teljesítmény 2600W, gőzfejlesztés 0-40g/perc, gőzlövet 180 g, víztartály 280 ml, kerámia vasalótalp, függőleges gőzölés, működés kijelzése jelzőfény által, Anti Drip, Anti Calc, Self-Clean, 3 év garancia
Kód:  EAB1150 Termékszám:  BBEL1009 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brabantia BBEL1009 Szett Vasalódeszka +

A nagy teljesítményű, innovatív funkciókkal rendelkező Brabantia gőzölős vasalóval nem is lehetne egyszerűbb a vasalás. Vásárolja meg kedvező áron az állítható magasságú vasalódeszkával együtt, ami stabil munkafelületként is használható. A nagy kapacitású, 280 ml-es víztartálynak köszönhetően nem szükséges folyton a víztartályt újratölteni, így egyszerre több ruhát vasalhat ki. A 2600 W teljesítménynek köszönhetően a vasaló rekord gyorsasággal felmelegszik és ezáltal tökéletes eredményt nyújt. A kerámia vasalótalp és az akár 40g/perc gőz segítségével minden gyűrődést gyorsan eltüntet. A legmakacsabb gyűrődésekkel pedig az egyszeri 180 g-os gőzlövet bánik el. A csomagolás tartalmaz egy praktikus műanyag poharat a víz utántöltésére.

Brabantia gőzölős vasaló + vasalódeszka

  • Nagy teljesítményű és gyors felmelegedés
  • Eltávolítja az összes gyűrődést, még a legmakacsabbakat is
  • Öntisztító kerámia vasalótalp
  • Anti-Drip rendszer megakadályozza a víz csöpögését
  • Anti-Calc vízkőmentesítés vízkő ellen
  • Gumírozott, jól kialakított fogantyú
  • Automatikus kikapcsolás
  • Túlmelegedés elleni védelem
  • Működés kijelzése jelzőfénnyel
  • Flexibilis 1,8 m kábel, 360°-ban elforgatható
  • Víztartály kapacitása 0,28 l
  • Stabil vasalódeszka 100% pamut huzat
  • 3 év garancia

Támaszkodjon a modern technológiára

Használja ki a Brabantia vasaló valamennyi előnyös tulajdonságát és próbálja ki a függőleges gőzölést és vízpermetet. Ez a vasaló Anti-Drip csöpögés elleni védelemmel valamint Self-Clean vasalótalp öntisztító rendszerrel rendelkezik. Az Anti-Calc funkció a vízkőképződés ellen véd és jelzőfény tájékoztat a működéséről. Amikor nem használja a vasalót az automata kikapcsolás funkciónak köszönhetően kikapcsol, így nyugodt lehet, véletlenül sem maradhat bekapcsolva. Ezen felül túlmelegedés elleni védelemmet is tartalmaz. A gumírozott fogantyú kényelmes fogást biztosít. A 180 cm hosszú, 360°-ban elforgatható kábelnek köszönhetően ruháit bármilyen szögben kivasalhatja.

Vasalódeszka normál és gőzölős vasalók számára

 A vasaló mellett a szett tartalmaz egy igényesen kialakított vasalódeszkát is, melynek méretei 96×110×30 cm. Az ergonomikus vasalódeszka magassága 7 fokozatban állítható (69-96 cm között). Stabil munkafelület biztosít a 4 lábas kialakítás. A vasalódeszka huzata 100% pamut és belül megerősített rugalmas hab rétegetet tartalmaz. A végében elhelyezett fém felületre bármilyen típusú vasalóját elhelyezheti. A lábakon található csúszásmentes kupakoknak köszönhetően bármilyen padlófelületen biztonsággal használható és nem károsítja a padlót. A vasalódeszka könnyen összecsukható és helytakarékosan tárolható, a véletlenszerű összecsukást pedig a gyerekzár gátolja meg.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 600 W Kész!
Gőzkibocsátás
40 g/perc Kész!
Gőzlövet
180 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brabantia BBEL1009 Szett Vasalódeszka + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia set žehlička BBEL1009 + žehlicí prkno Brabantia. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brabantia set žehlička BBEL1009 + žehliaca doska Brabantia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia Set BBEL1009 Bügeleisen + Bügelbrett Brabantia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia Set BBEL1009 Bügeleisen + Bügelbrett Brabantia.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ