A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

Braun IS7043WH

Termékkatalógus
Braun IS7043WH
Gőzállomás - 2400W, eloxált 3D vasalótalp, gőzkibocsátás 125 g/perc, 7bar nyomás, 400 g/perc gőzlövet
Kód:  EAD2060n Termékszám:  41006209 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun IS7043WH

Szeretnél egy gőzállomást, amellyel gyerekjáték a vasalás? A Braun elkészítette a CareStyle 7 modellt, ezek után másképp fogsz gondolni a vasalásra. Az készülék bemelegedéséhez csupán 2 percre van szükség. A gőzlövet kiemelkedő teljesítménye akár 400g/perc is lehet, kezelése még kényes anyagok esetén is egyszerű.

A vasaló könnyű és fogása kényelmes, így a vasalás egyszerűbb és az eddigieknél kevésbé fárasztóbb lesz. Kevesebb időt is fogsz tölteni a vasalással, mert a Braun CareStyle 7 segítségével fele annyi idő alatt birkózol meg a vasalnivalóval. A gőzvasaló előnye a szintén szabadalmaztatott 3D vasalótalp, amelynek pereme lekerekített és így a zsebek és a gombok környékén is tökéletes lesz a vasalás eredménye. Az IS7043WH gőzvasalóval a vasalás egszerű és élvezetes lesz.

A BRAUN IS7043WH gőzállomás főbb tulajdonságai

  • Könnyedén elsimítja a ráncokat
  • A tartós eloxált 3D vasalótalp kiválóan siklik az anyagon
  • Már 2 perc alatt maximális teljesítményre melegszik
  • Hőmérséklet-beállítás nélkül
  • Extra nagy 2 literes víztartály, amely ugyanakkor a gőzt is generálja
  • ECO üzemmód a kényes szövetek energiatakarékos vasalásához
  • Ízléses kialakítás piros és szürke díszítéssel, megjelenése harmonizál a modern lakásbelsőkkel

Felejtsd el a hosszadalmas beállításokat

A Braun CareStyle 7 vasaló könnyedén megbirkózik mindenféle szövettel, és nem kell állandóan állítgatnod, mivel csak egyetlen hőmérsékleti- és gőzbeállítással rendelkezik. Az iCare technológia segítségével a vasaló könnyedén alkalmazkodik bármilyen típusú szövethez, és a legkényesebb ruháid is tökéletes biztonságban lesznek. A kényes anyagok vasalásához használd az ECO üzemmódot, amely kevesebb gőzt és 30%-kal kevesebb energiát használ. 

A Braun IS 7043 hosszú élettartamú

A Braun IS7043WH fejlett Calc Clean technológiája révén a gőzfejlesztő hosszú időn keresztül megőrzi kiváló állapotát, és sokáig élvezheted vele a vasalást. Ezzel a vasalóval elfelejtheted a kínzó gyötrelmet, amikor azon morfondírozol, hogy vajon kikapcsoltad-e a vasalót. A gőzvasaló automatikusan kikapcsol, ha 10 percig nem használod, így a lakásod mindig biztonságban van. Az EasyLock rendszer segítségével a vasalót egy mozdulattal csatlakoztathatod a gőzgenerátorhoz.

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Egyéb funkciók
Öntisztítás Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzkibocsátás
125 g/perc Kész!
Gőzlövet
400 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Alumínium Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun IS7043WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN IS7043WH. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun IS7043WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun IS7043WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun IS7043WH.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ