Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + hangszóró

Termékkatalógus
Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + hangszóró
5 3 értékelés
Epilátor 2 sebesség, 40 csipesz, epilálófej elfordítható, HairLift rendszer, aktív szerszám, eszköz a nagyobb hatékonyság, világítás, elemes működés, használat, száraz vagy nedves, kis hangszóró
Kód:  BRAEP015 Termékszám:  4210201140856 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + hangszóró

Hagyja a bőrt szakemberek. Braun most hozza nagy epilátor Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527. Eltávolítja még a legrövidebb és legfinomabb szőrszálakat hossza mindössze 0,5 mm. Tehát kis homokszem. Továbbá, a epilátor nincs tápkábel, így használhatja a száraz, valamint a zuhany vagy kád egy enyhébb epilálás. Mint egy bónusz kapsz a epilátor kis, elegáns hangszóró alkalmas arra, hogy a smartphone.

sokoldalú Šikula

Silk-épil 7 Wet & Dry volt, kifejezetten a epilálás meleg vízben, mert ellazítja. Hő elősegíti a vérkeringést és növeli a komfortérzetet epilálás közben, mert kissé érzéketlen a bőrt. Segítségével a technológia áttörést Close-Grip márka Braun epilálás is hatékonyabb, mint valaha. Negyven csipesz célja, hogy rögzítse a hajat az optimális szög és még közelebb a bőrt.

legfontosabb jellemzői

  • Top epilátor rendkívül kedvező áron
  • Ez a vezeték nélküli és vízálló
  • Nagyfrekvenciás masszírozó rendszer
  • Akár 40 perc működés, csak egy óra töltés
  • Csuklós fej a maximális stabilitás és kényelem

Maximális hatásos és hatékony

Az epilátor van szerelve egy rugalmas csuklós fejjel, hogy a dönthető előre és hátra legfeljebb 15 fok. Ez azt jelenti, hogy jobban alkalmazkodjanak a testfelszínt a nagyobb kényelem és a maximális alapossággal. Ez biztosítja, hogy az epilátor is optimális helyzetben a legjobb teljesítményt. Mindez segít SoftLift speciális előrejelzéseket, amelyek hatékonyan emelje le szőrszálak, amelyek mellett a bőr, és megismerteti velük a pinzetám. És hogy epiláció minden tökéletes az egyszerű manipuláció segíti megvilágítás SmartLight így pontosan tudja, hogy mit.

magas komfort

Nagyfrekvenciás masszírozó rendszer stimulálja a bőrt epilálás közben, és csökkenti a kellemetlen érzést.Az egyedülálló kombinációja funkciók nyugtatja a bőrt, a epilátor Silk-épil 7 ajánlott, mint a szelíd megoldás a hosszú távú szőrtelenítés.Kiválaszthatja a sebességet szőrtelenítés a saját igényeit. Például a sebesség 1 célja, hogy egy különösen gyengéd szőrtelenítéshez és sebesség 2 különösen alapos epilálás. Továbbá minden epilátorok Silk-épil 7 vízálló, így jobb higiéniai lehet használni és tisztítani folyóvíz alatt.

A csomag tartalma:
Epilátor szilárd díszdobozban
Attachment a nagyobb hatékonyság
töltő
kefe
Hangszóró, mint egy ajándék

Paraméterek

Feltétek száma
1 Kész!
Csomag tartalma
Masszázs feltét Kész!
Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + hangszóró Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet&Dry + reproduktor. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BRAUN Silk-épil 7 7-527 Wet & Dry + reproduktor. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + Laudspeaker. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 7 Wet & Dry 7-527 + Laudspeaker.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ