Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Braun Silk-épil 9 Flex 9002

Termékkatalógus
Braun Silk-épil 9 Flex 9002
5 4 értékelés
Epilátor - hagyományos, láb szőrtelenítéséhez, női, nedves epilálás, lemosható fej, billenő fej és megvilágítás, akkumulátoros tápellátás, 4 feltét, 1 fej, tiszító ecset, tok/tartó, trimmelő fej, masszázs feltét és borotvafej a csomag része, fehér kivitel
77 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BRAEP746 Termékszám:  SE9F9002 Gyártó honlapja:
Braun Silk-épil 9 Flex 9002 77 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Braun Silk-épil 9 Flex 9002

Új Braun Silk-épil 9 Flex 9002

A világ első epilátora teljesen rugalmas epilálófejjel.

Egy epilátor, amely alkalmazkodik hozzád

A Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátor teljesen rugalmas epilálófejjel tökéletesen alkalmazkodik a test kontúrjaihoz a zökkenőmentes és sima bőr eléréséhez.

A Braun Silk-épil 9 Flex 9002 kezelése egyszerű és kényelmes

Az új Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátort az intuitív és könnyű felhasználás jegyében tervezték még az olyan nehezen hozzáférhető területeken is, mint például a hónalj vagy a bikinivonal. A csúszásmentes markolattal használhatod a készüléket a fürdőkádban vagy a zuhany alatt is.

Sima bőr könnyen és gyorsan

A 40%-kal szélesebb epilálófej* több szőrszálat ragad meg egyetlen mozdulattal. A Micro-Grip technológiát alkalmazó csipeszekkel a Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátor megragadja a 0,5 mm-es rövid szőrszálakat is az akár 4 hétig tartó sima bőr eléréséhez.

*a korábbi Braun Silk-épil 7,5 és 3 modellekkel összehasonlítva

Braun Silk-épil 9 Flex 9002

Német design

A Braun termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi, funkcionális és design elvárásoknak. A Silk-épil 9 Flex epilátort úgy tervezték és gyártották, hogy 7 évig tartson. Tapasztald meg a minőségi német design-t a saját bőrödön.

Braun Silk-épil 9 Flex 9002 Micro-Grip csipesszel

A Silk-épil 9 Flex epilátor széles, hosszú és mély csipesszel precízen távolítja el még az olyan legrövidebb szőrszálakat is, amelyeket a gyanta nem képes elérni.

Nyomásérzékelő

A SensoSmart technológia végigvezet az epilálás folyamatán. Piros fénnyel nyújt visszajelzést. Így mindig a megfelelő nyomást alkalmazod a bőrön a nemkívánatos szőrszálak lehető leghatékonyabb eltávolításához.

Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátor Wet & Dry technológiával

100%-ig vízálló szőrtelenítés a zuhany alatt vagy a fürdőkádban. A meleg vízben végzett epilálás szinte fájdalommentes a Silk-épil 9 Flex gyakori használata esetén.

Vékony ergonomikus markolat

A fürdőkádban vagy zuhany alatt végzett epiláláshoz használhatod a teljesen új formájú csúszásmentes markolatot. A Braun Silk-épil 9 Flex 9002 könnyebb és precízebb epilálást nyújt még a nehezen elérhető területeken is.

Tartsd rendben a bikinivonalad

Készülj a medencénél töltött napra a borotvával vagy a trimmelőfejjel. A Braun Silk-épil 9 Flex 9002 készülékével percek alatt érheted el a sima, borotvált bőrt.

Sima hónalj a Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátorral

Viseld a topodat magabiztosan tökéletesen sima hónaljjal. Az érzékeny területek kezeléséhez használd a készletben található borotválófejet.

Borotválkozás és trimmelés

Változtasd a Braun Silk-épil 9 Flex 9002 epilátort egy teljesen funkcionális borotvává vagy trimmelővé. Élvezd a sima borotválkozást még az érzékeny testrészeken is.

Braun Silk-épil 9 Flex epilátor prémium kozmetikai táskával

Mindig tartsd az epilátort és a tartozékait egyetlen helyen. A kozmetikai táskát használhatod a tároláshoz, ugyanakkor védi a készüléket és a tartozékait még utazáskor is.

  1. Braun Silk-épil 9 Flex epilátor
  2. Masszázs kiegészítő
  3. Borotválófej
  4. Trimmelő kiegészítő
  5. Bőrrel érintkező kiegészítő
  6. Tartozék az arcra
  7. Párnázott kiegészítő a bőr mély masszírozásához
  8. Prémium kozmetikai táska

Paraméterek

Összehasonlít

Típus

Terület
Láb Kész!

Terület

Terület
Láb Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Silk-épil 9 Flex 9002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Silk-épil 9 Flex 9002. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Silk-épil 9 Flex 9002. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9 Flex 9002. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9 Flex 9002.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ