Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Braun Silk-épil 9 Flex Beauty Set 9300

Termékkatalógus
Braun Silk-épil 9 Flex Beauty Set 9300
5 2 értékelés
Epilátor teljesen rugalmas, 40 csipesz, 100% vízálló, sensosmart bőrnyomás-érzékelő, 2 sebesség, masszázshenger, világítás, arcdepilator, arctisztítás és masszázs, testbőrmasszázs, borotválkozás és hajvágás, tok
Kód:  BRAEP696 Termékszám:  SE9FBS9300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Braun Silk-épil 9 Flex Beauty Set 9300

Vékony, ergonomikus kialakítás

Új kialakítás, csúszásmentes markolattal könnyedén használható a készülék zuhany alatt. Könnyű és precíz használat még a nehezen elérhető területeken is könnyedén eltávolítja a szőrszálat.

Arcepilátor

Gyengéden távolítja el a felső ajkakról, az állról és a szemöldök területéről a nemkívánatos szőrszálakat. Gyors és hatékony otthoni használat.

Sima bikinivonal

Készülj fel a strand szezonra a borotváló és trimmelő fejjel. Fájdalommentes, nincs szükség időpontot foglalni a kozmetikusnál.

Ragyogó bőr

Gyönyörű és sima bőr. A FaceSpa arctisztító kefe gyengéden távolítja el a szennyeződéseket, hatszor hatékonyabb, mint a hagyományos arctisztítás.

Sima hónaljak

Használd kedvenc ujjatlan felsődet bátran, az epilátor hetekig tartó simaságot biztosít. Érzékeny területeke esetén továbbá próbáld ki a borotváló fejet, amit könnyedén a készülékre illeszthetsz.

Epilálás egyetlen mozdulattal

Gyors és hatékony. A készülék 40 csipesszel és Micro-Grip technológiával rendelkezik, így még több szőrszálat távolíthatunk el.

Nyomásérzékelő szenzor

A SensoSmart™ technológia segít a készülék helyes használatában. Az epilátor piros fényjelzést ad, ha túl erősen nyomják a testfelülethez.

Wet & Dry

100%-ban vízálló, könnyedén és kényelmesen használható fürdőkádban vagy a zuhany alatt. Rendszeres használat esetén gyakorlatilag fájdalommentes.

Borotválás és trimmelés

Egyszerűen és könnyedén ráilleszthető a kiegészítő a készülékre.

Paraméterek

Szín

Szín
Fehér Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Terület

Terület
Arc, Láb, Intim részek, Test Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Tulajdonságok

Csipeszek száma
40 Kész!
Sebességfokozatok száma
2 Kész!

Tápellátás

Tápellátás
Akkumulátor Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A termékhez elem vagy akkumulátor is tartozhat, amelynek élettartama 6 hónap, mivel fogyóeszköz.



» Nem ezt az epilátort kerested? Válassz egy másikat teljes epilátor kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Braun Silk-épil 9 Flex Beauty Set 9300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Silk-épil 9 Flex Beauty Set 9300. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Braun Silk-épil 9 Flex Beauty Set 9300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9 Flex Beauty Set 9300.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ