Akvizice ApF HU Shop roku

Brother ADS-2800W

Termékkatalógus
Brother ADS-2800W
5 3 értékelés
Szkenner - A4, asztali, lapbehúzós és dokumentum szkenner, adagolóval, duplex, ADF, nagy sebességű szkennelés, optikai felbontása 600 x 600 DPI, szkennelési sebesség akár 30 oldal/perc, szövegek szkennelése, súlya 4,55 kg, LAN, USB és WIFI csatlakozás
Kód:  PB455d5 Termékszám:  ADS2800WUX1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Brother ADS-2800W

Az ADS-2800W Brother szkenner kiváló minőségű kivitelezést, magas lapolvasási sebességet (akár 30 oldal / perc), 50 lapos adagolót, optikai karakterfelismerést (OCR) és gyors USB 2.0 interfészt biztosít. Több hálózati mappára, FTP vagy SFTP, Microsoft SharePoint, vagy akár közvetlenül a Brother iPrint & Scan alkalmazásra csatlakoztatott mobilkészülékre is szkennelhet a segítségével. Mindezek, valamint a szoftver által kínált funkciók lehetővé teszik, hogy otthoni és irodai használatra is alkalmas legyen az eszköz. A normál dokumentumok mellett beolvashatunk vele fényképeket, nyugtákat, névjegykártyákat és egyéb műanyag kártyákat is. Az eszköz teljesen kompatibilis a Windows és a Mac OS operációs rendszerekkel.

Legfontosabb jellemzők

  • kétoldalas beolvasás
  • WiFi kapcsolat az egyszerű megosztáshoz
  • Legfeljebb A4 méretű lapolvasás, percenként 30 oldal sebességgel
  • BSI Integration - lehetővé teszi a fejlesztők számára a belső webszolgáltatás elérését a jobb a hatékonyabb munka érdekében
  • Lehetőség közvetlenül alkalmazásokba történő beolvasásra - FTP vagy SFTP, USB meghajtó, megosztott mappák és online tárolás
  • ADF - automatikus szkennelés, akár 30 lap
  • A beolvasott dokumentumok széleskörű támogatása
  • USB 2.0 interfész

Nagyobb fokú biztonsági lehetőségek

 

A fejlesztők gondoltak a nagyobb biztonságot igényló vagy érzékeny belső dokumentumokra is, és a biztonsági funkciók széles választékát építették be az eszközbe. Ezek közé tartozik például a Secure Function Lock, az SSL / TLS, az Enterprise Security (802.1x) és a fejlett felhasználói hitelesítési hálózat. A közel négyhüvelykes érintőképernyő 48 programozható gyorsbillentyűvel rendelkezik, amelyek megkönnyítik a "beérkező" beolvasást a megosztott célállomásokra / tárolásra. A vezeték nélküli eszköz segítségével közvetlenül a Google Drive, az Evernote, a Dropbox vagy a Microsoft onedrive alkalmazásokba is szkennelhetsz.

Kényeztesd magát a maximális kényelem érdekében!

Az USB 2.0 interfésszel történő egyszerű és gyors kapcsolatnak köszönhetően azonnal készen áll a szkennelésre. Egy speciális funkció valamint az OCR technológia segítségével a beszkennelt dokumentumot azonnal egy szövegbe illesztheted. A Brother ADS-2800W egy olyan kiváló minőségű eszköz, amely gyors szkennelési sebességet biztosít, fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek együttesen biztosítják, hogy segítsége vállalkozásod működését.

További információk:

csatlakozás:
LAN (10Base-T / 100Base-TX / 1000Base-TGiga ethernet)
USB 2.0
Wi-Fi (802.11b / g / n)

Beolvasás:
Szélesség: 51 215,9 mm
Hosszúság: 51-297 mm

Méretek:
306 × 258 × 250 mm,

Súly:
4,55 kg

Fogyasztás működés / mode "Ready" / Sleep / Off:
27 W / 3,7 W / 1,9 W / 0,12 W

A csomag tartalma:
scanner
hálózati adapter
USB 2.0 kábel

 

Paraméterek

Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Színmélység
24 bit Kész!
Szkennelési sebesség
30 oldal/perc Kész!
Csatlakozás
LAN, USB, WIFI Kész!

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása
600 x 600 DPI Kész!
Színmélység
24 bit Kész!

Szkennelési sebesség

Szkennelési sebesség
30 oldal/perc Kész!

Csatlakozás

Csatlakozás
LAN, USB, WIFI Kész!

Dokumentum maximális mérete

Dokumetum maximális mérete
A4 Kész!

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség
Szövegek Kész!

Méretek

Szélesség
30,6 cm Kész!
Mélység
25,8 cm Kész!
Magasság
25 cm Kész!
Tömeg
4,55 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brother ADS-2800W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother ADS-2800W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brother ADS-2800W.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ