Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Platinet Omega 8000mAh piros-fekete

Termékkatalógus
Platinet Omega 8000mAh piros-fekete
3,6 3 értékelés
Power bank - Li-ion akkumulátor, beépített zseblámpa, micro USB kábel
Kód:  MD550i Termékszám:  PMPB80BR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Platinet Omega 8000mAh piros-fekete

Gyakran tartózkodik, kirándul olyan terepen, ahol nincs a közelben elérhető elektromos hálózat? Akkor próbálja ki az Omega Platinet 8000mAh kapacitású Power Banket, amely elektronikai eszközök egész sorának töltésére alkalmas, ilyenek például az iPhone, az iPad, az iPod és bármilyen egyéb operációs rendszert futtató okostelefon, valamint a fényképezőgépek, a videokamerák, az MP3/MP4 lejátszók, a navigációs eszközök és további 5V-os bementettel rendelkező készülékek!

Főbb jellemzői

  • A Power Banket egy sor különböző készülék töltésére tervezték, olyanokéra, mint például az okostelefonok vagy a tabletek
  • Két USB 2.0 kimenettel rendelkezik két készülék egyidejű töltéséhez
  • Integrált LED-es elemlámpa
  • Kompakt formájú - könnyedén elfér egy táskában vagy a zsebben is

Power Bank LED zseblámpával

A Power Bank két USB kimenettel rendelkezik (1000 mA a 2100 mA), így egyszerre két készüléket is tölthet vele. Köszönhetően kompakt kialakításának nagyon könnyen szállítható, és a beépített LED zseblámpa nagyon praktikus társ sötétedés után. A zseblámpát a kapcsológomb kétszeri megnyomásával lehet bekapcsolni, egyszeri megnyomásával a töltés állapotáról kaphatunk információt. A Power Bank teljes feltöltéséhez 9 órára van szükség.

Egy praktikus segéd az úton

A Li-ion akkumulátort feltöltheti közvetlenül a notebook, a számítógép  USB bemenetéről vagy USB-s hálózati töltővel is a mellékelt USB/microUSB kábel segítségével. Csatlakoztatás után a töltés automatikusan indul, nem igényel telepítést. A telefon vagy tablet feltöltése után csak húzza ki a kábel mindkét végét, és a készülék automatikusan kikapcsol 60 másodperc után.

A csomag tartalma:
A 8000mAh kapacitású Power Bank
USB töltőkábel
Használati utasítás

  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Kapacitás
8 000 mAh Kész!
Max. kimeneti áram
1 A Kész!
Max. kimeneti feszültség
5 V Kész!
Tulajdonságok és funkciók
LED-es állapotjelző Kész!

Kapacitás

Kapacitás
8 000 mAh Kész!

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram
1 A Kész!
Max. kimeneti feszültség
5 V Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók
LED-es állapotjelző Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes power bank kínálatunkból. Powerbankok valós kapacitása

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Platinet Omega 8000mAh piros-fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Omega 8000mAh černo-červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Platinet Omega 8000mAh čierno-červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Platinet Omega 8000mAh schwarz und rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Platinet Omega 8000mAh schwarz und rot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ