Shop roku AP+ plus nový vizuál

Caffesso Milano CA160-MIL

Termékkatalógus
Caffesso Milano CA160-MIL
5 1 értékelés
Kávékapszula -
Kód:  MAC2001e2 Termékszám:  CA160-MIL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Caffesso Milano CA160-MIL

Csomagolás kávé kapszula Caffesso örömére minden szerelmes a legfinomabb kávék a világ minden tájáról.Caffesso elkülönülnek, és nagyra értékelik a márka, amely 2010-ben alakult, a forgalomba hozatal kompatibilis kapszulák.Caffesso Milano tartalmaz 16 dobozok (összesen 160 kapszula) megtapasztalni egyedülálló pillanatokat a kedvenc kávé. Most élvezheti egy csésze, amikor csak kedve tartja.Minden kapszula tartja összetéveszthetetlen aromáját és zamatát. Kapszulák tervezték Nespresso gép.

Milano egy kivételes keveréke a gabona 100% Arabica, termesztett nagy magasságokban Dél-és Közép-Amerikában, komponenst egy kelet-afrikai gabona. Erős kávé intenzitással 9 jellemzi az íze az ősi Kelet.A kávé készítésére alkalmas ristretto, espresso de cappuccino vagy cafe latte.

Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
Nespresso kapszula kávéfőzők

Alkalmas:
Ristretto 25 ml
Eszpresszó 40 ml
cappuccino
latte

intenzitás:
9

Típus kávé:
100% Arabica

A csomag tartalma:
16 doboz / 160 kapszula

Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Caffesso Milano CA160-MIL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caffesso Milano CA160-MIL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Caffesso Milano CA160-MIL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caffesso Milano MIL-CA160. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caffesso Milano MIL-CA160.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ