Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

CANDY CBWM 712D-S

Termékkatalógus
CANDY CBWM 712D-S
4,5 6 értékelés
Beépíthető mosógép - elöltöltős, A+++ energiaosztály, 7 kg mosási kapacitás, 175 kWh éves energiafogyasztás, 9600 l éves vízfogyasztás, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és gyerekzár, Aqua stop, méretei: 59,6 cm × 82 cm × 57 cm (szé×ma×mé), színe: fehér, tömege: 65 kg
Kód:  CANPR027 Termékszám:  31800241 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CANDY CBWM 712D-S

A(z) CANDY CBWM 712D-S elöltöltős mosógép nagyszerű választás egy átlagos háztartásba. 57 cm mélységének megfelelően az ún. standard méretű mosógépek közé tartozik, alku nélkül a dob űrtartalmára nézve. Ennek a modellnek a szélessége 59,6 cm. A(z) CANDY CBWM 712D-S a(z) A+++ energiaosztályba sorolódik. Ennek megfelelően az éves energiafogyasztása 175 kWh/év, az éves vízfogyasztása pedig megközelítőleg 9600 l. A mosógépbe akár 7 kg ruha is betehető. A(z) CANDY készülékének előnye a késleltetett indítási funkció, melynek segítségével előre beállíthatod a gépet, hogy magától induljon el, akár akkor is, amikor már nem leszel otthon. Maximális centrifugálási sebessége 1200 ford/perc 75 dB-es zajszint mellet, az egész mosás pedig nem lépi túl a(z) 56 dB-es zajszintet. Ez a berendezés biztonsági gyermekzárral is fel van szerelve, ami kifejezetten praktikus, ha kisgyerekek is vannak otthon. A kijelző a mosógép elülső felén arról tájékoztat, hol tart éppen a mosás, és mi lett beprogramozva. Minden mosás kezdetekor a berakott ruha automatikus megmérésére kerül sor, majd ennek megfelelően beállításra kerül a vízmennyiség, amire szükség lesz a mosáshoz. A(z) CANDY CBWM 712D-S beépíthető mosógép Aqua stop funkcióval is bír.

A(z) CANDY CBWM 712D-S mosógép főbb jellemzői

  • A(z) CANDY CBWM 712D-S elöltöltős kivitelű
  • Energiaosztály: A+++
  • A dob kapacitása: 7 kg
  • Méretei: 59,6 × 82 × 57 cm
  • Az Aqua Stop funkció nem engedi kifolyni a vizet egy esetleges meghibásodás esetén
  • LED jelzőfények gondoskodnak az aktuális állapotok megjelenítéséről
  • Gyors program pl. esti mosáshoz
  • A(z) CANDY CBWM 712D-S teljes súlya: 65 kg
  • Szín: fehér

A(z) CANDY beépíthető mosógép praktikus funkciói

Szeretnéd ha magától indulna el a mosás, akár akkor is, ha nem vagy otthon? Akkor a(z) CANDY CBWM 712D-S beépíthető mosógép késleltetett indítási funkciója biztosan tetszeni fog. Az önműködö mérőrendszer gondoskodik a víz és a mosószer tökéletes adagolásáról, pontosan a szennyes ruhák súlyának megfelelően, ami pénzt takarít meg. A LED jelzőfények átfogó képet mutatnak a készülék aktuális állapotáról. A(z) CANDY CBWM 712D-S beépíthető mosógép ügyes kijelzője mutatja a mosási folyamatot. Továbbá, biztonsági gyermekzárral is dicsekedhet, ami kifejezetten praktikus, ha mozgékony gyerekek vannak otthon. A gyors program kimondottan előnyös pl. sportcipő mosásához. Az Aqua Stop funkció nem engedi meg egy csepp víz kiszivárgását sem egy esetleges meghibásodás esetén.

  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.

Paraméterek

Modell típusa
Beépíthető Kész!
Tömeg
65 kg Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
B Kész!

Tömeg

Tömeg
65 kg Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Centrifuga hatékonysági osztály
B Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárító nélkül Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Beépíthető Kész!
Programok száma
16 Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Standard (min. 50 cm) Kész!
Mélység
57 cm Kész!
Szélesség
59,6 cm Kész!
Magasság
82 cm Kész!

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CANDY CBWM 712D-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CBWM 712D-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CANDY CBWM 712D-S.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ