A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Candy CSWS40 364D/2-S

Termékkatalógus
Candy CSWS40 364D/2-S
4,2 24 értékelés
Mosó-szárítógép - elöltöltős, B energiaosztály, Bmosási hatékonyság, 6 kg mosási kapacitás, 4 kg szárítási kapacitás, gőzprogram, súlyérzékelés, késleltetett indítás, gyorsprogram, kijelző, LED jelzőfények és mobilos vezérlés, Aquaoverflow, fehér színű, 85 cm × 60 cm × 40 cm (ma×szé×mé), tömege: 64 kg
Kód:  CANPS016 Termékszám:  31008426 Gyártó honlapja:

Candy CSWS40 364D/2-S


Modern Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép

A CANDY CSWS40 364D/2-S ideális otthoni segítő lesz azok számára, akiknek nincs lehetőségük megszárítani a ruháikat a lakásban vagy a szabadban. Nemcsak az elegáns kialakításával, hanem a modern funkcióival is kiemelkedik, amelyek maximálisan megkönnyítik és kellemesé teszik a használatát. Az 1300-as percenkénti fordulatnak és a nagy térfogatú dobnak (6 kg mosás / 4 kg szárítás) köszönhetően tökéletesen kimossa és megszárítja a ruháidat. A készülék a B energiahatékonysági osztályba tartozik, valamint csendesen működik és a zajszintje nem haladja meg az 58 dB értéket normál mosás alatt.


6 kg

Mosási kapacitás

4 kg

Szárítási kapacitás

B

Energiahatékonysági osztály


A Candy CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógép legfontosabb jellemzői

  • Modern, megfizethető mosó-szárítógép
  • Smart Touch technológia - a mosógép csatlakoztatása okostelefonhoz NFC segítségével
  • Kg detektor - érzékeli a behelyezett ruhanemű tömegét és beállítja a mosást
  • Gőzkezelés a könnyű vasaláshoz
  • Késleltetett indítás akár 24 órával
  • 16 alap- és 40 Smart Touch program
  • A speciális Shiatsu dob masszázspontokkal rendelkezik a szövetek gyengéd ápolásához
  • A szárítás 3 fokozatban történik - extra száraz, vasaláshoz, akasztón
  • Könnyen kezelhető a digitális kijelző és a forgókapcsoló segítségével
  • Hangsegéd a könnyű programválasztáshoz


A ruha megújítása gőzzel

Ez egy speciális ciklus, amely lehetővé teszi a gyűrött ruha kisimítását gőz segítségével. A program egy kezdeti (gőzölés elindítása) és egy végső (a felesleges nedvesség eltávolítása, hogy a ruha azonnal viselhető legyen) fázisból áll. A ciklus száraz ruházathoz alkalmas.

Shiatsu dob

A készülék kivételesen jó minőségű Shiatsu dobbal rendelkezik, amelyet speciálisan formázott területekkel láttak el a ruhanemű gyengéd ápolása érdekében.

Gyorsprogramok

Ezek a ciklusok kisebb mosási adagokhoz és enyhe szennyeződésekhez ajánlottak. Ezeknél a programoknál azt javasoljuk, hogy csökkentsd le a mosószer mennyiségét. A három gyorsprogram (14/30/44 perc) egyikét a gomb segítségével választhatod ki.


A Candy időt spórol meg a modern technológiák segítségével

A Candy CSWS40 364D/2-S speciális Shiatsu dobbal rendelkezik, amelyet masszázspontokkal láttak el a szövetek gyengéd ápolása érdekében. Ezenkívül 16 alap- és 40 Smart Touch program áll rendelkezésre. Például választhatsz a fehér ruhanemű, előmosás, szintetikus szövetek, pamut, gyerekruhák vagy gyapjú mosása módok közül. Ha szárításról van szó, akkor 3 szint közül választhatsz - extra száraz, vasaláshoz, akasztón. Továbbá az olyan hasznos funkciók sem hiányoznak, mint például a késleltetett indítás, a hátralévő mosási idő vagy a ciklus végének kijelzése. A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy előre megtervezd a mosást és a szárítást - például, hogy minden kész legyen, amikor hazaérsz a munkából.



Vezéreld a Candy CSWS40 364D/2-S készüléket az okostelefonoddal

A Candy CSWS40 364D/2-S egyik nagy előnye a Smart Touch technológia, amely megkönnyíti a kommunikációt közted és a mosógép között. Egyszerűen tedd a mobiltelefonodat a kezelőpanelre, majd vezéreld kényelmesen a mosógépet. Csak töltsd le a Candy Simply-Fi alkalmazást (Android és iOS rendszerekkel is kompatibilis) és engedélyezd az NFC funkciót a mobileszközödön. Természetesen új funkciókat és ciklusokat is letölthetsz, vagy megtekintheted a mosási és energiafogyasztási statisztikákat.



Maximális biztonság

Ez a készülék három biztonsági funkcióval rendelkezik. Az első egy biztonsági ajtózár, amely nem engedi kinyitni a mosógép ajtaját az elindított ciklus alatt. Ezzel a víz kiömlését is megakadályozza. A második a túlfolyás elleni védelem - Antioverflow. Ez egy biztonsági rendszer, amely vízszivárgás esetén leállítja a mosógép vízellátását, így meggátolja a túlcsordulást. Az utolsó pedig a túlhabzás elleni védelem.


A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.

Paraméterek

Maximális centrifugálási sebesség
1 300 ford/perc Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Tömeg
64 kg Kész!
Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!

Tömeg

Tömeg
64 kg Kész!

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza
1,5 m Kész!
Leeresztő cső hossza
1,5 m (1,5 m) Kész!

2021-es mosógép energia paraméterei

Energiaosztály
B Kész!
Centrifuga hatékonysági osztály
B Kész!

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása
Szárítóval Kész!
Típus
Elöltöltős Kész!
Modell típusa
Szabadonálló Kész!
Programok száma
16 Kész!
Maximális centrifugálási sebesség
1 300 ford/perc Kész!

Mosógép méretei

Méret (mélység)
Keskeny (max. 50 cm) Kész!
Mélység
40 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!

Funkciók

Mosógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
  • 2020 októberétől egyes termékek csomagolásában két energiacímke is lehet, ez nem hiba - 2021-ben ún. átcímkézés vár ránk. Ezekkel a termékekkel így az új és a régi energiacímke is megérkezhet.
  • A terméket a gyártó tesztelte, így lehetséges, hogy szállítás közben vízszivárgás tapasztalható.
» Böngészd végig teljes mosógép kínálatunkat, melyek között elöltöltős és felültöltős mosógépek is megtalálhatók. Sőt, akár szárító funkcióval felszerelt mosó-szárítógépek közül is választhatsz!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Cím ! Egy pár hete vásároltunk CSWS40 364D/2-S mosó-szárítógépet. Sérülten érkezett , de ez a kisebb problémám. Ágynemű mosás szárításával próbálkoztam kétszer, de olyan gyűrött volt szárítás után , h kivasalni sem lehetett. Gőzölés programmal is próbálkoztam , vasaló szárazra , de úgy is. Kérdésem az lenne , h mit javasolnak a problema kiküszöbölésére , vagy van e mód árucserére. Köszönettel : Buczkóné Szentesi Éva

Kérdések és válaszok: Candy CSWS40 364D/2-S
Kiegészítők: Candy CSWS40 364D/2-S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CSWS40 364D/2-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Candy CSWS40 364D/2-S.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ