AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Canmore GP-101 Sport

Termékkatalógus
Canmore GP-101 Sport
4,2 7 értékelés
GPS nyomkövető - Venus chipset SKYTRAQ 621, 65 csatorna, adattárolás, ellenállás IPX4 2MB, Li-ion akkumulátor, USB tápegység tartó forduló
Kód:  PP894k1 Termékszám:  GP-101

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canmore GP-101 Sport

A Canmore GP-101 Sport egy sportoláshoz alkalmas navigációs modul háttérvilágítású LCD kijelzővel, valamint IPX4 ellenállással. A helyzetet, az időt, a sebességet, az átlagsebességet, az irányt, vagy például az elégetett kalóriákat is jelzi. Funkciói közé sorolható elmentett hely megkeresésének lehetősége (parkolás, horgászat...), a beépített digitális iránytű, a kilométer számláló, kerékpár/séta/futás- mód. 2 MB memóriát (kb. 200 ezer feljegyzést tesz lehetővé), idő és távolság szerinti naplózást kínál. Nagyon jól képes együttműködni a Google Earth vagy a TrackMaker alkalmazásokkal, az exportálás mindössze néhány másodperc kérdése. A nagy érzékenység és a gyors mérési idő egyértelműek.

A másik nagy előnye a beépített Li-ion akkumulátor, mely nagyon hosszú élettartamot és kényelmes USB-n keresztüli töltést biztosít. A csomagolás tartalmaz egy kerékpárra felszerelhető tartót, AC adaptert és USB kábelt.

Műszaki adatok:

Chipset:

alacsony fogyasztású SKYTRAQ Venus 621 chipset, 65 csatorna

Beszerzési idő:

29/10/1 másodperc

Belső memória:

2 MB

Áramellátás:

Li-Ion akkumulátor, élettartama 20 óra (12 h háttérvilágítással)

USB-n keresztüli töltés

Kijelző:

128 x 128 pixel

Méretek:

80 x 45 x 14 mm

Súly:

53 g

Tartozékok:

Kerékpárra csatolható tartó

AC adapter

USB kábel

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canmore GP-101 Sport Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canmore GP-101 Sport. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canmore GP-101 Sport. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canmore GP-101 Sport. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canmore GP-101 Sport.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ