Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Canon EF 50mm f / 1.8 STM + UV szűrő Polaroid

Termékkatalógus
Canon EF 50mm f / 1.8 STM + UV szűrő Polaroid
Objektív Digitális SLR, full-frame, bajonett Canon EF szűrő átmérője 49 mm motor STM + UV szűrő Polaroid
Kód:  OC215ab1 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon EF 50mm f / 1.8 STM + UV szűrő Polaroid

Az EF 50mm f/1.8 STM objektív a témára való éles fókuszról gondoskodó f/1,8-es, nagy rekesznyílásnak köszönhetően még művészibb és hatásosabb fotók készítését és káprázatosan elmosódott háttereket tesz lehetővé.

 

Az EF 50mm f/1.8 STM objektív a következőhöz nagyszerű:

 

Portré

Tökéletes módja a barátok és családtagok arcának rögzítésére; ideális esküvőkhöz, partikhoz és más társas eseményekhez.

Gyenge megvilágítás

Tökéletes, amikor sötétebb környezetben találod magad éjszakai képek, tűzijátékok vagy belső terek megörökítésekor.

Mindennapok

Örökítsd meg az előtted zajló életet a városod utcáitól az események hangulatának megragadásáig.

 

Művészi és hatásos fényképezés

 

Az EF 50mm f/1.8 STM nagy, f/1,8-es rekesznyílása képessé tesz a témád éles fókuszban tartására és a háttér elmosására. A fotósok „kis mélységélességként” szoktak erre utalni, és ez emeli ki a témádat, ami remek a portrékhoz, mivel egyértelműen az emberek lesznek a felvételed fókuszában.

 

Engedj be több fényt

 

Az f/1,8-es értékű nagy rekesznyílás több mint nyolcszor annyi fényt enged be, mint az EOS fényképezőgépedhez járó általános zoomobjektív. Ez élesebb és kevésbé elmosódott képeket eredményez, valamint csökkenti a vaku használatának szükségességét a rosszul megvilágított helyeken, így könnyedén megragadhatod a gyenge megvilágítású környezet hangulatát.

 

Portrékhoz és mindennapi használatra

 

Az 50 mm-es fókusztávolság lehetővé teszi, hogy kényelmes távolságból töltsd be a képet a témáddal, ami által ez az objektív remekül használható portrékhoz. Az emberi szemhez hasonló perspektívát nyújtó EF 50mm f/1.8 STM kompakt méretekkel rendelkezik, és egy nagyszerű, mindennapi használatra szánt objektív, melyet mindig az EOS fényképezőgéped mellett tarthatsz.

 

Éles fókusz fényképekhez és videókhoz

 

A szinte hangtalan STM (léptetőmotoros) technológia hihetetlen gyorsasággal fókuszál fényképezés közben, hogy a gyorsabb reakcióidőnek köszönhetően megörökíthesd a tovaszálló pillanatokat. Könnyen készíthetsz kiváló minőségű videofilmeket az STM-mel: mivel stabil és csendes folyamatos fókuszálást tesz lehetővé, videóid egyenletesek lesznek, hangfelvételeiden pedig csak a környezet hallatszik, a fókuszáló motor zaja nem.

 

Egy újjászületett klasszikus

 

Az EF 50mm f/1.8 STM váltja fel a népszerű EF 50mm f/1.8 II objektívet, mely arról volt ismert, hogy megengedhető áron nyújtott kiemelkedő képminőséget. Ez a legújabb változat ugyanolyan káprázatos fényképminőséget biztosít, de az árát meghazudtoló gyors, csaknem hangtalan fókuszmotorral rendelkezik, és robusztusabb a kialakítása is.

Paraméterek

Bajonett

Bajonett
Canon EF Kész!

Tulajdonságok

Érzékelőhöz
Full Frame, APS-C Kész!
Min. gyújtótávolság
50 mm Kész!
Max. gyújtótávolság
50 mm Kész!
Fényerő min. fókusztávolság esetén
f/1,8 Kész!
Fényerő max. fókusztávolság esetén
f/1,8 Kész!
Maximális rekesznyílás
22 Kész!
Szűrőátmérő
49 mm Kész!
Min. fókusztávolság
35 cm Kész!

Funkciók

Funkció
Fix fényerő Kész!
Fókusz technológiája
STM Kész!

Méret

Hossz
39,3 mm Kész!
Átmérő
69,2 mm Kész!

Tömeg

Tömeg
160 g Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EF 50mm f / 1.8 STM + UV szűrő Polaroid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EF 50mm f/1,8 STM + UV filtr Polaroid. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EF 50mm f/1,8 STM + UV filtr Polaroid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EF 50mm f/1,8 STM + UV Filter Polaroid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EF 50mm f/1,8 STM + UV Filter Polaroid.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ