Akvizice ApF HU Shop roku

Canon EOS 700D + objektív EF-S 18-55mm DC III

Termékkatalógus
Canon EOS 700D + objektív EF-S 18-55mm DC III
4,7 53 értékelés
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - CMOS 18Mpx, DIGIC 5, 3" kihajtható LCD érintőképernyő, FullHD videó, SD/SDHC/SDXC, miniHDMI
Kód:  OC085h3 Termékszám:  8596B117 Gyártó honlapja:
Canon EOS 700D + objektív EF-S 18-55mm DC III Megszűnt

Canon EOS 700D + objektív EF-S 18-55mm DC III


le
Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm DC III

Kiváló képminőség

Canon EOS 700D egy kiváló minőségű digitális fényképezőgép CMOS érzékelő felbontása 18 megapixel, ami elviszi az első fotó a professzionális stílus. A továbbfejlesztett DIGIC 5 képfeldolgozó teljesítményt nyújt minden helyzetben. A nagy érzékenység tartomány akár ISO 12800 lehetővé teszi, hogy remek képeket még gyenge fényviszonyok között is, vaku nélkül.


Filmes projektek Full HD

Ezzel a kamerát pillanataiban válás szakmai operatőrt. Ez lehetővé teszi, hogy rögzítse a videót a lenyűgöző Full HD 1080p. Hibrid AF technológia lehetővé teszi a folyamatos fókusz a mozgókép rögzítés, és a beépített mikrofon ozvučíme a képek kiváló minőségű sztereó hangot.

le
Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm DC III


le
Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm DC III

Intelligens automata motívumprogram

Automatikus intelligens motívumprogram elemzi a jelenetet, és automatikusan kiválasztja a legjobb beállításokat a fényképezőgép. Tekintse meg a képeket, a fókusz, vagy akár képeket is be lehet venni egy 3 "érintőképernyős TFT Clear View II felbontással óriási 1.040.000 pixel és változtatható szögű.


Lépést tartani a gyorsan mozgó jelenetek

Autofókusz rendszer, amely kilenc kereszt típusú AF-pont a gyorsan mozgó tárgyak nélkül blur. Hála sorozatfelvétel akár 5 másodpercenként, soha nem marad a döntő pillanatban vette a lehető legjobb képminőség.

le
Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm DC III

le
Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm DC III

Alacsony megvilágítás mellett

A HDR háttérvilágítás vezérlés módban a fényképezőgép három különböző expozícióval, és egyesíti őket egy, megőrzése részleteket az árnyékok és területek, nagy fényerejű. Éjszakai módban a fényképezőgép az egyik kezében tart több kép rövidebb záridő és egyesíti őket, és így megakadályozza elmosódás.


Kényelmes megtekintési fotók

Pořízené snímky a videa jednoduše uložíte na paměťové karty typu SD, SDHC a SDXC, díky integrovaného konektoru miniHDMI si je můžete pohodlně prohlédnout na vaší LCD nebo plazmové televizi. A kamera is megvásárolható széles objektívek, vakuk és kiegészítők, amelyek kompatibilisek a EOS.

le
Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm DC III

legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű, alacsony zajszintű képeket, hogy tele vannak a részletek.
  • Vegye 18Mpx fotók és filmeket Full-HD egy kamera.
  • Servo AF filmfelvétel alatt tartja a fókuszt a mozgó tárgyakon, amikor filmfelvétel során.
  • Vizsgálja meg a különböző fényképezési szögeket, érintőképernyős Clear View II LCD változtatható szögű.
  • Lő gyorsan és egyszerűen automatikus intelligens motívumprogram ezt.

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/3 920 s Kész!
Maximum záridő
29,4 s Kész!
Maximum ISO
12 800 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Bajonett
Canon EF, Canon EF-S Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS 700D + objektív EF-S 18-55mm DC III Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS 700D + EF-S 18-55mm DC III. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS 700D + EF-S 18-55 mm DC III.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ