AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Canon EOS M10 fekete ház

Termékkatalógus
Canon EOS M10 fekete ház
4,3 14 értékelés
Digitális fényképezőgép - 18 megapixeles CMOS APS-C, DIGIC 6, billenthető 3" Clear View II LCD érintőkijelző, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, RAW, HDMI, WiFi, NFC
Kód:  OC065h3 Termékszám:  0584C002AA Gyártó honlapja:

Canon EOS M10 fekete ház


Ez a termék egy  kompakt tükörreflexes SLR kamera. Úgy lehetne jellemezni a Canon EOS M10 digitális fényképezőgépet, hogy ez az a gép,  amely elviszi Önt a  cserélhető objektívekkel történő fényképezés világába. Egyszerűséget kínál,   teljesítménye pedig megfelel a könnyen  hordozható,  digitális SLR kamerákénak. Előnyei közé tartozik – többek között -  az egyszerű és kreatív vezérlés  és a készített képek és videók  könnyű,  vezeték nélküli megosztási lehetősége. 

 

Legfontosabb jellemzői

  • Magas-minőségű,  digitális SLR kamera kompakt házban
  • Cserélhető lencsék
  • Nagyszerű  fotók még gyenge fényviszonyok között is
  • Automata,  intelligens színhely - választó  üzemmód
  • Full HD videók készíthetőek vele
  • Elfordítható  LCD érintőképernyő

Ébren tartja Önben a fotóst

A CMOS képérzékelő és a fejlett DIGIC 6 processzor villámgyors, magas színvonalú pillanat-fényképezést biztosít.  A 18 megapixeles érzékelő felbontása  tökéletes eredményt produkál igen  finom részletekkel. Tökéletesen elkapja  a színeket és a fotográfiai hangulatokat  még  gyenge fényviszonyok mellett is. Mindezen jó tulajdonság  el van rejtve egy nagyon kompakt és letisztult design-ú házban, amit öröm használni. 
 

Kiváló minőségű fotók

A fantasztikusan gyors képfeldolgozó processzor lehetővé teszi a folyamatos fotózást 4,6 képkocka per másodperc sebességgel (a RAW esetében ez akár 7 képkocka  per másodperc is lehet). Így Ön  ösztönösen reagálhat minden helyzetben, és könnyen elkaphatja  a megfelelő pillanatot, és ez az, ami megkülönbözteti a legjobb fotót az átlagostól. A továbbfejlesztett, innovatív  AF autófókusz  rendszer   jelentős mértékben  gyorsabb, mint az előző generáció gépeinek fókusza. 

Kreatív asszisztens

Ön elfelejtheti az összes  fényképezési bonyolultságot akkor, ha kreatív  asszisztenssel dolgozik (Creative Assistant). Ez a rendszer  egyszerű nyelvet használ annak érdekében, hogy megkönnyítse a kísérletezést  az érintőképernyőn keresztül történő beállításokat. Például lehetőség van arra, hogy  Ön valós idejű előképeket (preview) láthasson a képernyőn . Az érintőképernyő átlója 3 hüvelyk,  működése pedig elég intuitív ahhoz, hogy úgy állíthassa be, hogy pontosan a kívánt eredményt elérje el. Akár 180 fokkal is elforgathatja, ami pedig ideális a tökéletes önarcképek készítéséhez.

Nagyszerű kapcsolatteremtés és  állóképesség

A készülék támogatja a modern,  vezeték-nélküli technológiákat, mint amilyen a Wi-Fi és  az NFC,  aminek köszönhetően Ön azonnal megoszthatja  képeit és filmjeit a közösségi hálózatokon,  vagy  átküldheti  őket  mobiltelefonokra, tabletekre, vagy Cannon Connect Station –ökre (csatlakozási állomásokra). A mellékelt lítium-ion akkumulátor egység biztosítja a nagy állóképességet, ami azt jelenti, hogy Ön  egyetlen feltöltéssel akár 255 képet is készíthet.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
10,8 cm Kész!
Magasság
6,66 cm Kész!
Mélység
3,5 cm Kész!
Tömeg
301 g Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Állványmenet Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
18 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
12 800 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
4,6 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Objektív

Objektív típusa
Objektív nélkül Kész!
Bajonett
Canon EF-M Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható, Érintőképernyős Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon LP-E12 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
255 kép Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, USB kábel, Használati útmutató, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS M10 fekete ház Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M10 tělo černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS M10 telo čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M10 Body schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M10 Body schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ