Canon EOS M6 (ezüst) + Canon SELPHY CP1200 (fekete) + RP-54

Termékkatalógus
Canon EOS M6 (ezüst) + Canon SELPHY CP1200 (fekete) + RP-54
5 1 értékelés
Digitális fényképezőgép - CMOS 24,2 Mpx kamera, 3" LCD érintőképernyő, Full HD videó, RAW, SD / SDHC / SDXC, beépített vaku, WiFi, HDMI, USB, 5 tengelyes képstabilizátor + Canon SELPHY CP1200 nyomtató fekete színben+ RP-54 nyomtatópapír
Kód:  OC065k11 Gyártó honlapja:
Canon EOS M6 (ezüst) + Canon SELPHY CP1200 (fekete) + RP-54 Megszűnt

Canon EOS M6 (ezüst) + Canon SELPHY CP1200 (fekete) + RP-54

Szett az igazi rajongók számára

Új technikai eszközöket keresel egy új fényképezőgép, egy nyomtató, valamint nyomtatópapír formájában, amely magas minőséggel bír, mégis megfizethető? Ne keress tovább: nálunk megtalálod az ideális megoldást! Az ezüstszínű Canon EOS M6, a Canon SELPHY CP1200 Thermosublimation Printer fényképnyomtató szett, és az RP-54 papír minden igényedet kielégíti! A termékek teljes mértékben kompatibilisek egymással, egyszerű vezérléssel, nagyszerű kivitelezéssel, valamint hibátlan külsővel és belsővel büszkélkedhetnek. Modern technológiájuk Rád is lenyűgöző hatással lesz, amelynek köszönhetően minőségi formában láthatod viszont az egyedülálló pillanatokat. 

Canon EOS M6 tělo stříbrný + Canon SELPHY CP1200 černá + papíry RP-54

Miért épp az M6?

  • Nagyméretű és érzékeny CMOS APS-C érzékelő
  • Kiváló 5 tengelyes digitális képstabilizátor
  • Nagysebességű sorozatfelvétel (7 kép / mp-es)
  • Intuitív vezérlés LCD érintőképernyőn
  • 60p Full HD videófelvétel
  • Gyors fényképek a Dual Pixel AF-nek köszönhetően
  • Tartozékok széles választéka (objektívek, vakuk...)
  • Távirányítás telefonról vagy tabletről
  • EOS integrált tisztítási rendszer
Canon EOS M6

Kívül kicsi, belül nagy

A Canon EOS M6 kiváló társává válik mindenkinek, akik szereti megörökíteni a mindennapok pillanatait. Kivitelezésével és stílusával minden fotózást kedvelő egyént levesz a lábáról. Kompakt méreteinek köszönhetően mindig magadnál tarthatod, hogy lencsevégre kapd a felejthetetlen pillanatokat és élményeket. Felbontása és sebessége a digitális SLR gépekével vetekszik. A készülék beszerzésével jelentősen fejlesztheted a képességeidet. A fényképezőgép a fotózás közbeni egyszerűbb használat érdekében érintésvezérelt LCD kijelzővel lett felszerelve. A videókészítés miatt sem kell többet aggódnod, a készülék ugyanis a Dual Pixel AF-nek köszönhetően 60p videók akadásmentes rögzítésére képes, Full HD felbontásban. Az objektív szettnek hála mindenre fel leszel készülve!

Canon EOS M6


Tiskárna Canon

A Canon fényképnyomtató előnyei

  • Gyors, egyszerű, és minőségi nyomtatás, bárhonnan
  • Minőségi nyomtatás akár 16,7 millió színnel
  • A csomag RP-54 (10 × 15 cm) nyomtatópapírt is tartalmaz
  • Csatlakoztathatóság Wi-Fi-n, USB-n és Bluetooth-on keresztül
obrázky

Tökéletes képek bárhonnan

A fényképezőgéped mellé a fekete színben hódító Canon SELPHY CP1200 fényképnyomtató is beszerezheted, amely nagyszerű mobilitási jellemzőkkel büszkélkedhet. Akár otthon, akár máshol kell nyomtatnod, ezt a praktikus kis nyomtatót bárhová magaddal viheted. Mobilitása mellett a készülék nyomtatási sebességével és a színes, digitális kijelző egyszerű kezelhetőségével is kiemelkedik. A 10 x 15 cm-es fényképek nyomtatása mindössze 47 másodpercet vesz igénybe. A nyomtatót USB-kábel, memória kártya vagy WiFi segítségével közvetlenül a fényképezőgépedhez is csatlakoztathatod.

Tökéletes felvételek minden percben

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség
11,2 cm Kész!
Magasság
6,8 cm Kész!
Mélység
4,45 cm Kész!
Tömeg
390 g Kész!

Típus és funkció

Tulajdonságok
Cserélhető lencsék, Vakupapucs Kész!
Képstabilizálás
Elektronikus Kész!

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Érzékelő felbontása
24,2 Mpx Kész!
Oldalarány
3:2 Kész!
Min. záridő
1/4 000 s Kész!
Maximum záridő
30 s Kész!
Maximum ISO
25 600 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
7 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Kész!

Objektív

Bajonett
Canon EF-M Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
295 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 040 mAh Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon EOS M6 (ezüst) + Canon SELPHY CP1200 (fekete) + RP-54 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon EOS M6 tělo stříbrný + Canon SELPHY CP1200 černá + papíry RP-54. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon EOS M6 telo strieborný + Canon SELPHY CP1200 čierna + papiere RP-54. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon EOS M6 silber + Canon SELPHY CP1200 schwarz + Papier RP-54. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon EOS M6 silber + Canon SELPHY CP1200 schwarz + Papier RP-54.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ