Rapture 30 dnů na vrácení

Canon i-SENSYS LBP151dw

Termékkatalógus
Canon i-SENSYS LBP151dw
5 2 értékelés
Lézernyomtató - A4-es, percenként 27 oldal nyomtatása, 1200 x 1200 dpi, 400 MHz-es CPU, 512 MB, duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PC310a01 Termékszám:  0568C001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon i-SENSYS LBP151dw

Egy fekete-fehér lézernyomtatót vásárolnál, amely képes megfelelni a magas nyomtatási követelményeknek és elfogadható az ára? Ebben az esetben, nem hagyhatod figyelmen kívül a Canon nagyszerű ajánlatát. A modern külsőt és a minőségi gyári kidolgozást a WiFi hálózatra és mobil eszközökre való csatalakozás lehetősége egészíti ki.

Fő jellemzők

  • A kompakt fekete-fehér lézernyomtató
  • Nyomtatási sebessége akár 27 oldal percenként (első nyomat 8 másodperc alatt)
  • Automatikus kétoldalas nyomtatás
  • Stílusos, karcsú és kompakt kialakítás
  • A PCL5e/6 nyelvre optimalizált nyomtatás kompatibilitást biztosít a meglévő infrastruktúrával
  • Beépített hálózati interfész - Ethernet és WiFi
  • Támogatja a mobil eszközöket és a Google Cloud Print szolgáltatást
  • Alacsony energiafogyasztás és a legjobb energiahatékonyság a piacon

Minőségi és megfizethető nyomtatás

A takarékos, megbízható és csendes nyomtató percenként 27 oldal sebességű, automatikus kétoldalas, lézeres nyomtatással és havonta akár 15 000 oldal terhelhetőséggel büszkélkedhet. A javasolt havi nyomtatási mennyiség 500 és 2 000 oldal között mozog. A fekete-fehér nyomtató megfizethető, helytakarékos és egyszerűen kezelhető készülék, amely kiváló minőségű nyomatokat készít. Irodában és otthon is használható. Egy induló nyomtatókazettával szállítjuk, amelynek kapacitása 1700 oldal.

Modern kapcsolat

A nyomtatóhoz szabványos USB 2.0 interfészen, LAN és vezeték nélküli WiFi hálózaton keresztül csatlakozhatsz. A vezeték nélküli technológia biztosítja, hogy közvetlenül a tabletedről vagy az okostelefonodól nyomtathass. Egyszerűen töltsd le a Canon PRINT Business szoftvert az iOS-os vagy Androidos készülékedre, és élvezheted az egyszerű és gyors nyomtatást.

Egyszerű és hatékony

Még teljes terhelésnél sem fog zavarni a munkában, a zajszint ugyanis nem nagyobb, mint 66 dB. Sőt, ez a fajta nyomtató egy innovatív, újrahasznosítható minden-az-egyben nyomtatókazettát használ, amely biztosítja a karbantartás mentes működést és a minőségi nyomtatást. A felhasználók minden bizonnyal örülni fognak annak a ténynek, hogy a nyomtató nagyon energiatakarékos. Alvó módban mindössze 1,1 watt a fogyasztása, bekapcsoláskor pedig szinte nincs szüksége időre, hogy felmelegedjen.  Az előlapon található praktikus kapcsoló megkönnyíti a kikapcsolást, így még nagyobb az energia-megtakarítás.

 
  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!
Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!
Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Típus

Nyomtatási szín
Fekete-fehér Kész!
Nyomtató technológia
Lézer Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, LAN, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
27 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
250 lap Kész!
Első oldal kinyomtatási ideje (fekete-fehér nyomtatásnál)
7,84 s Kész!
Maximális havi kapacitás
15 000 oldal/hónap Kész!
Kimeneti tálcák
100 lap Kész!

Méret

Magasság
245 mm Kész!
Mélység
365 mm Kész!
Szélesség
390 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Tápkábel, Kezdő toner Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon i-SENSYS LBP151dw Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon i-SENSYS LBP151dw. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon i-SENSYS LBP151dw. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP151dw. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon i-SENSYS LBP151dw.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ