AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Canon IXUS 175

Termékkatalógus
Canon IXUS 175
4,6 9 értékelés
Digitális fényképezőgép 20 megapixeles CCD, DIGIC 4+, 8x zoom, 2,7" LCD, Li-Ion, arcfelismerés, SD / SDHC / SDXC HD videó
Kód:  OC070c1w5np Gyártó honlapja:

Canon IXUS 175

Ez az ultravékony és stílusos, rugalmas 28 mm-es, nagy látószögű, 8-szoros optikai zoomobjektívvel és 16-szoros ZoomPlus funkcióval rendelkező IXUS gép könnyen elfér a táskádban vagy a zsebedben, így bármerre is jársz, könnyedén, kiemelkedő minőségű fotók és filmek segítségével rögzíthetsz minden pillanatot, történjen közel vagy távol. Készíts több felvételt az akkumulátorfogyasztást csökkentő Energiatakarékos üzemmóddal.

Legfontosabb jellemzők

  • Könnyű, vékony IXUS, amit mindig magadnál tarthatsz
  • Kiváló minőségű HD videofilmek egyetlen gombnyomással
  • Lenyűgöző eredményekkel örökítheted meg a legjobb pillanataidat
  • Készíts gyönyörű felvételeket az azonnali felvételkészítés könnyedségével
  • Szórakozz és engedj teret a kreativitásodnak
  • Nagy képek még gyenge fényviszonyok között is 

A tökéletes társ

Kivételes minőségűrészletes képeket készíthetsz a 20,0 megapixeles érzékelőnek és a DIGIC 4+ feldolgozásnak köszönhetően. Az arcfelismerő technológia egészen megkönnyíti az ismerősöket ábrázoló felvételek készítését, az Automatikus zoom pedig egyetlen gombnyomással intelligens segítséget nyújt a legjobb képkivágás kiválasztásában.

Éles képek, videó felvételek

Nagyszerű videofilmeket készíteni szórakoztató gyerekjáték. Könnyedén rögzíthetsz remek HD videofilmeket (720p) MP4 formátumban egyetlen gombnyomással. Éld át a videokészítésben rejlő kreatív sokoldalúság élményét az optikai zoommal, és gyönyörködj a továbbra is kiemelkedő minőségű éles felvételekben.

Smart Auto funkció

Az Auto gomb egyetlen érintésével fantasztikus fényképeket és filmeket készíthetsz akkor is, ha csak betájolod a témát és kattintasz, mivel így a Smart Auto funkció átveszi az irányítást és kiválasztja a számodra tökéletes fényképezőgép-beállításokat. A 6,8 cm-es (2,7”) LCD-képernyő használatával élvezheted az egyszerű megtekintés és az ismerősökkel való megosztás előnyeit.

 

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon IXUS 175 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon IXUS 175. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon IXUS 175. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon IXUS 175. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon IXUS 175.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ