A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

Canon LEGRIA HF G40

Termékkatalógus
Canon LEGRIA HF G40
Digitális videókamera - HD CMOS PRO 3,09 MP Digic DV 4, 20x zoom (26,8-576 mm F1.8-2.8), 3,5" LCD érintőképernyő, 1920x1080 Full HD, WiFi, 2 bemeneti nyílás SD/SDHC /SDXC kártyákhoz, optikai képstabilizátor, Mini USB, AV, HDMI, GPS
Kód:  OC847i Termékszám:  1005C006AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon LEGRIA HF G40

A Canon LEGRIA HF G40 digitális videókamera 1/2,84-es típusú CMOS PRO érzékelővel lett felszerelve, mely páratlanul nagy sebességű, 1080p felbontású felvételeket és különböző képkockasebességek elérését teszi lehetővé a professzionális funkciók és kézi beállítások széles választékának köszönhetően. Bár valószínűleg figyelmét először az 58 mm-es szűrőátmérő kelti fel, a kamera kompakt méretekkel és kis tömeggel büszkélkedik, így tökéletes társ a nyaralások és a kirándulások alatt. A Full HD videókamera klasszikus AVCHD formátumban rögzít 28 Mb / s értékkel, a kristálytiszta képminőség érdekében.

Az alábbi funkciókat élvezheti

  • Fejlett Wi-Fi csatlakoztathatóság a kamera távoli vezérlése érdekében
  • Kiemelkedő sokoldalúság kézbe illő kivitelezésben, egy dönthető keresővel
  • LCD érintőképernyő 1,23 millió pontos felbontással és 3,5" képernyőmérettel
  • Intelligens IS stabilizátor és négy stabilizációs üzemmód
  • Tökéletes Full HD videó AVCHD formátumban akár 28 Mb / s értékkel
  • Automata, félautomata vagy teljesen manuális beállítások

Vezeték nélküli kapcsolat és az eddiginél is jobb szabályozás

A Wi-Fi-t bekapcsolva problémamentesen használhatja a távirányítást is egy párosított eszközzel - például zársebesség, fókusz és exponálás beállítása során. Külső mikrofon és fülhallgató számára is kialakításra került egy csatlakoztató, a hang rögzítése céljából (nagy előny a kézi hangerő testreszabás), továbbá HDMI port és standard AV OUT jack is biztosított. USB csatlakozó, két SD kártya nyílás és állványcsatlakozó is jellemzi. Élvezze az intuitív és felhasználóbarát felületet - a kamera menüje és a részletes beállítások az LCD érintőképernyőn keresztül érhetőek el, továbbá két gomb biztosított a leggyakrabban használt funkciók eléréséhez. A G40 készítői lehetővé teszik a teljesen automata és a Cinema mód közötti váltást is. Ennek köszönhetően nagyon kreatív filmek készíthetőek, melyek a szűrőkkel teljesen tökéletessé tehetőek.

Hatékony optikai képstabilizátor minden helyzetre

Az intelligens IS stabilizációs technológia azonosítja a jelenetet, mely éppen felvételre kerül, és a kamera azonnal kiválaszthatja a helyzethez leginkább megfelelő stabilizációs módot a homályosodás elkerülése végett. Például amennyiben egy állványra van helyezve (Állvány mód), a stabilizációs mód automatikus deaktiválódik, hiszen nem számít homályosodásra. A mozgás közbeni felvétel (Dynamic IS) során a stabilizációs tartomány kiterjesztésre kerül, ha a felvétel nagy látószögű, így az eredmény stabil, ellensúlyozva az alacsony frekvenciájú rezgéseket. Két további móddal is rendelkezik - Macro és Powered.

Paraméterek

Típus és működés

Típus
Professzionális Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli, GPS Kész!

Kimenetek

Audio/Video
Mini HDMI, A/V (TV Kimenet), Külső mikrofon Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
3 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
900 g Kész!
Szélesség
11,5 cm Kész!
Magasság
8,4 cm Kész!
Mélység
23,1 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon LEGRIA HF G40 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF G40. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LEGRIA HF G40. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF G40. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF G40.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ