AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Canon Legria HF R806 kamera fekete

Termékkatalógus
Canon Legria HF R806 kamera fekete
Digitális videókamera - 3,28 Mpx CMOS, DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3"-os LCD érintőképernyő, SDHC/SDXC, USB mini-B, micro HDMI, optikai képstabilizáció
Kód:  OC802m1 Termékszám:  1960C012AA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon Legria HF R806 kamera fekete

A Canon LEGRIA HF R806 digitális videókamera megtartotta az elődei által képviselt olyan értékeket, mint a felhasználóbarát kezelőfelület és az elegáns design, ugyanakkor még tovább fokozza a kreativitás élményét. Kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott ez a digitális videókamera, hiszen számos rendkívül előnyös funkcióval rendelkezik. Elődjeihez képest sokkal nagyobb mértékű támogatást biztosít a gyenge fényviszonyok közötti használat során, és emellett a színek valósághű, kiváló megjelenítését is garantálja. Örökítse meg a legszebb pillanatokat drámai hatású videókkal a lassított és gyorsított rögzítés segítségével. Ezt az új funckiót garantáltan imádni fogja az egész család.

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű Full HD videók készítése
  • Kitűnő képfeldolgozás és optika (DIGIC DV 4 és 32x zoom)
  • AZ intelligens képstabilizátor szabályozza az élességet és garantálja a rázkódásmentességet
  • Automatikusan kiválasztja és hangbeállításokat
  • Lassított és gyorsított felvételek könnyű kezelhetősége, folyamatos változtatása
  • Változatos hálozathoz való csatlakozás a FlashAir kártya kompatibilitásnak köszönhetően
  • Korszerű kisgyermek mód, maximum 3 gyermek rögzítése, nyomon követése

Semmi sem akadályozza a tökéletes eredményt

Az érintőképernyőnek köszönhetően a digitális videókamera rendkívül felhasználóbarát kezelőfelület biztosít, és egyszerűsíti a beállításokat. A háttérfény korrekció és a „Highlight Priority” mód együttes alkalmazásával a nagyon kontrasztos jelenetek esetében a kamera kielemzi a képet és így minden részlet szépen megjelenik a sötét és a világos felületeken egyaránt. Ez a funkció különösen nyáron, a rendkívül erős fényviszonyok közepette előnyös. A videók rögzítését megkönnyíti az automatikus jelenetfelismerés funkció, hiszen a készülék intelligensen kiválasztja a legmegfelelőbb beállításokat, így Önnek csak az adott pillanat mesteri megörökítésére kell koncentrálnia, nem kell bajlódnia  legmegfelelőbb beállítások keresésével. A felvételek egyik nagyon fontos eleme a hangminőség. Automata felvétel közben a kamera mindig kiválasztja azt a beállítást, amely a lehető legjobban adja vissza azt az atmoszférát, amelyet a fülünk hall a helyszínen.

Mindig tökéletes kép

A kamera egy 32x optikai és 57x továbbfejlesztett zoommal van ellátva, és ezek révén segít rögzíteni a kívánt jeleneteket vagy alanyokat bármilyen körülmények között. A digitális videókamera egyik legfőbb előnye a sokoldalúság, hiszen rögzítheti vele a vadon élő állatok életét, jobb kilátást nyerhet, ha valamilyen sporteseményen van, vagy moziélmény szerű közeli felvételeket készíthet, és mindennek során megőrizheti a kitűnő felvételi minőséget.  Ez a csúcsminőségű kamera érintőképernyős kihelzővel, valamint intelligens képstabilizátorral rendelkezik, amely szabályozza az élességet és rázkódásmentességet biztosít. Az Auto Zoom Framing beállítás garantálja, hogy a távoli történések is egy egészen közeli képen jelenjenek meg, illetve hogy a rögzíteni kívánt alanyok, jelenetek ne fussanak ki a képről. Ideális kisfilmek, emberek, különösen kisgyermekek rögzítésére, illetve utazásai során is magával viheti, és az útja minden pillanatát megörökítheti vele.

 

Paraméterek

Típus és működés

Típus
Családi Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Arcfelismerés, Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
Mini HDMI, A/V (TV Kimenet) Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor megjelölése
Canon BP-727 Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
3,25 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
235 g Kész!
Szélesség
5,3 cm Kész!
Magasság
5,8 cm Kész!
Mélység
11,6 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon Legria HF R806 kamera fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R806 černá . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon LEGRIA HF R806 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R806 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA HF R806 schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ