Akvizice ApF HU Shop roku

Canon PIXMA MG2450

Termékkatalógus
Canon PIXMA MG2450
4,6 45 értékelés
Tintasugaras nyomtató Multifunkcionális A4 szkenner / fénymásoló / nyomtató, ESAT 8 kép per perces fekete-fehér, percenként 4 kép színes, 4800x600dpi, USB
Kód:  PC293a02 Termékszám:  8328B006 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon PIXMA MG2450

  • A nyomtatókat általában tonerrel/festékkazettával együtt látják el, aminek a kapacitása hozzávetőlegesen megfelel a normál festékkazetta 60%-nak. Ezek a tonerek/festékkazetták külön megvásárolhatóak.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Tintás Kész!
Csatlakozás
USB Kész!
Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!
Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
8 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Tintás Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB Kész!

Támogatott papírméret

Szabványos papírméretek
A4, A5 Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum
8 oldal/perc Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
4 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
60 lap Kész!

Méret

Magasság
145 mm Kész!
Mélység
306 mm Kész!
Szélesség
426 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Kijelző nélkül Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincsen "csomagolt" mező, és kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, a csomag nem tartalmazza, és külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PIXMA MG2450 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA MG2450. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PIXMA MG2450. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG2450. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA MG2450.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ