A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Canon PowerShot SX410 IS piros

Termékkatalógus
Canon PowerShot SX410 IS piros
4,0 8 értékelés
Digitális fényképezőgép 20 megapixeles CCD, DIGIC 4+, 40x zoom, 3 "LCD, Li-Ion, SD / SDHC / SDXC, HD videó, képstabilizátor
Kód:  OC056i6 Termékszám:  0108C002 Gyártó honlapja:

Canon PowerShot SX410 IS piros


le
Canon PowerShot SX410 IS červený

Minden részlet megörökítve széltében

Fedezze fel a távoli tárgyakat, és foglyul ejti a legapróbb részletekig.Objektív nagy 40 x optikai zoom objektív tökéletesen illeszkedik a test "mini bridge" fényképezőgép, amit magunkkal vihetünk bárhová. Készítsen gyönyörű csoport felvételek és gyönyörű táj fotók ultra-széles 24 mm-es objektívvel.


le
Canon PowerShot SX410 IS červený

Egyedülálló részletek a kedves emlékek

Vychutnejte si výjimečně kvalitní detailní fotografie. Szavazz rugalmas összetétel és ořezávejte képek, vagy hozzon létre csodálatos poszter méretű nyomatok, köszönhetően a 20 megapixel.


Mindig csodálatos kristálytiszta

Az optikai képstabilizátor nem kell aggódnia, hogy a képeket fogja pusztítani az ingatag kamera. Ez a fényképezőgép automatikusan alkalmazkodik, és biztosítja az éles, részletes képeket és videókat, sőt, ha a felvételt a teljes zoom vagy félhomályban kezét.

le
Canon PowerShot SX410 IS červený

le
Canon PowerShot SX410 IS červený

Stabil, kényelmes fényképezés

A design a kamera a hangsúlyt a kényelmet. Hála a kifinomult ergonómikus markolat, így lőni nagy zoom, hogy rögzítse a képeket egy stabil és kényelmes hosszabb.


le
Canon PowerShot SX410 IS červený

HD video kéznél

Rögzítése gyönyörű videókat szórakoztató és egyszerű. Egy gombnyomással könnyedén lő szép, stabil HD filmeket (720p) akár útközben is.


le
Canon PowerShot SX410 IS červený

Gyönyörű fotók könnyedén

Ha van kéznél Smart Auto mód, amely kiválasztja a megfelelő fényképezőgép beállításait, hogy akkor lövés bármi elfog lenyűgöző képek és filmek könnyen. Mindössze annyit kell tennie, hogy pont és lő.


Eco üzemmód

Tökéletes kirándulások. Eco üzemmód snižuje spotřebu energie baterie. Egyetlen feltöltéssel és újratölthető lítium-ion akkumulátor is több kép.

le
Canon PowerShot SX410 IS červený

Paraméterek

Érzékelő

Min. záridő
1/3 920 s Kész!
Maximum záridő
14,7 s Kész!
Maximum ISO
1 600 Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Mono Kész!

Objektív

Minimum gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
24 mm Kész!
Max. gyújtótávolság (35mm-es egyenérték)
960 mm Kész!
Max. fényerő min. gyújtótávolságnál
f/3,5 Kész!
Max. fényerő max. gyújtótávolságnál
f/6,3 Kész!
Optikai zoom
40 × Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3" (7,62 cm) Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
185 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
800 mAh Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, Használati útmutató, Objektív sapka Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon PowerShot SX410 IS piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot SX410 IS červený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon PowerShot SX410 IS červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX410 IS rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot SX410 IS rot.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ