Canon ScanFront 330

Termékkatalógus
Canon ScanFront 330
Szkenner 600x600dpi, hálózati szkennelés, 30 lap / perc monokróm, 25 lap / perc színes, automatikus adagoló, LAN + USB
Kód:  QN137 Termékszám:  8683B003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon ScanFront 330

A Canon ScanFront 330 nagy teljesítményű szkenner professzionális irodai környezetekhez, ahol gyorsan, megbízhatóan és kiváló minőségben be kell szkennelni a nagy mennyiségeket . Ez a szkenner legfeljebb 3000 oldal / napig kezelhet akár 25 oldal / perc színes és akár 600 dpi optikai felbontásban is. A konstrukciónak köszönhetően kompakt, de duplex szkenneléssel rendelkezik , amely az automatikus adagolót biztosítja. Egyszerűen hozzon létre dokumentumlapokat, és még többet ne kelljen aggódnia. 

Megkaphatja a nagyméretű szóródást a különböző súlyú hordozókon. Kicsi, legfeljebb 1 méter hosszú kártyákat kezel. A szkenner ultrahangos dupla behúzásérzékelőnek, így a dokumentumok módosított sok tartozékot technológiák teszik őket, és használhatatlanná válik. Ezen erőteljes gép páratlan előnye a művelet energiahatékonysága is. A számítógéphez való csatlakozás biztosítja a közös USB 2 interfészt.0 és RJ-45 csatlakozó. A ScanFront adminisztrációs eszköz és a ScanFront Extended Service szoftver szintén megkönnyíti a munkát.

Paraméterek és specifikációk:

szkennelés:
Érzékelő: egysoros CMOS CIS 1
Optikai felbontás: 600 DPI
Színek: 24 bit, 256 szürke árnyalat
Duplex automatikus dokumentumadagoló

A4 beolvasási sebesség:
Fekete-fehér: akár 30 pp./ perc
Szín: 25 db./ perc

Támogatott dokumentumok:
Szélesség: 50,8 - 216 mm
Hossz: 53,9 - 355,6 mm


Napi használat:
Napi 3000 beolvasás

Fogyasztás:
Max.: 30 W
Alvó üzemmód: 1 W

Felület:
USB 2.0

Méretek:
310 x 161 x 215 mm (zárt)
310 x 297 x 565 mm (nyitott)

Súly:
Approx. 3,6 kg

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Ha a termékparaméterekben nincs "a csomag tartalmazza" mező ami kifejezetten az adat- vagy USB-kábelre hivatkozik, akkor a csomag nem tartalmazza a kábelt, és azt külön kell megvásárolni.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon ScanFront 330 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ScanFront 330. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon ScanFront 330. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon ScanFront 330. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon ScanFront 330.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ