0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Canon SELPHY CP910 Fehér

Termékkatalógus
Canon SELPHY CP910 Fehér
4,7 19 értékelés
Hőszublimációs nyomtató 10x15 cm-es, 300x300dpi, LCD, AirPrint, kártyaolvasó, USB, WiFi
Kód:  PC104n Termékszám:  8427B014 Gyártó honlapja:

Canon SELPHY CP910 Fehér

Nagyon kompakt fotónyomtató a Canon márka, mint egy kiváló és praktikus eszköz létrehozása kiváló minőségű, tartós nyomatokat digitális fényképekből. Mindez egyszerű és intuitív. Egyszerűen helyezze be a memóriakártyát vagy csatlakoztassa az USB flash meghajtót, és egy percen belül élvezheti a kiváló minőségű nyomatok - minden számítógép használata nélkül.Támogatása WiFi lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen nyomtathat okostelefonokon, táblagépeken, PC-k és kamerák kábel használata nélkül.

A nyomtató tartalmaz egy dönthető színes kijelző előnézetét a képeket.Auto Image Optimalizálja Témafelismerés és Face kiváló eredményeket. Felismeri és kijavítja a hibákat a képeken, a fényerő és a szín a jelenetek és az arcok, miközben elnyomja a nem kívánt zajt a kivételesen tiszta és gazdag nyomatok.

Tartósság lövések köszönhetően a fejlett nyomtatási technológia, ráadásul elképesztő 100 éve! Az előnye az a lehetőség, hogy az adott akkumulátor működési helyeken nélküli hálózati kapcsolat. Rendes felhasználó meg fog felelni a tényt, hogy a fogyóeszközök (papír és patron) értékesített készletek, így nem kell aggódnia semmit.

Paraméterek

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!
Jellemzők
Memóriakártya olvasó Kész!
Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!
Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
47 oldal/perc Kész!

Típus

Nyomtató technológia
Hőátalakító Kész!

Funkció

Jellemzők
Memóriakártya olvasó Kész!

Kapcsolat

Csatlakozás
USB, Wi-Fi Kész!

Támogatott papírméret

Fotópapír formátuma
10 × 15 cm Kész!

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (színes) - maximum
47 oldal/perc Kész!
Bemeneti tálcák
36 lap Kész!

Méret

Magasság
60,5 mm Kész!
Mélység
127 mm Kész!
Szélesség
178 mm Kész!

Felszerelés

Kijelző
Grafikus Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Csomag tartalma

A csomag tartalma
Tápkábel, Software Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Canon SELPHY CP910 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon SELPHY CP910 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon SELPHY CP910 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP910 Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon SELPHY CP910 Weiß.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ