Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Canon Zoemini S matt fekete - Premium készlet

Termékkatalógus
Canon Zoemini S matt fekete - Premium készlet
2,0 1 értékelés
Instant fényképezőgép - micro SD, micro SDHC és micro SDXC, stabilizátor nélkül, akkumulátor üzemidő 25 kép, akkumulátor típusa: akkumulátor, érzékelő felbontása: 8 Mpx, 2:3 oldalarány, szín: fekete, tömege: 200 g
Kód:  OC100b2PK Termékszám:  3879C030 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Canon Zoemini S matt fekete - Premium készlet

Az időtálló instant fényképek visszatértek a híresen megbízható Canon Zoemini S matt fekete - Premium készlet instant fényképezőgéppel együtt. A csaknem azonnali kép előhívás, ill. a pofonegyszerű használat a garancia arra, hogy a kezdők is elboldogulnak vele. Belsejében egy érzékelő rejtőzik, amelynek maximális felbontása 8 Mpx. Az elkészült képek micro SD, micro SDHC és micro SDXC típusú memóriakártyára kerülnek. A memóriakártya slot max. kapacitása 256 GB. A fényképezőgép tápellátását az akku biztosítja. Kapacitása: 700 mAh. A gyári adatok alapján, egy feltöltéssel 25 kép is készíthető.

Canon Zoemini S matt fekete - Premium készlet instant fényképezőgép lényegesebb tulajdonságai

  • Örökíts meg minden pillanatot ezzel a modern Canon márkájú instant fényképezőgéppel
  • Lényegében azonnali fénykép nyomtatás
  • Maximális érzékenysége (ISO): 1600

Canon márkájú instant fényképezőgép külső paraméterei

A csupán 7,8 × 12,1 × 2,4 cm méretű fényképezőgép nem foglal nagy helyet, vagyis bárhová magaddal tudod vinni. A gép teljes súlya nem több mint 200 g. Fekete színe kiemeli egyedi formáját. A szinte azonnali kép-előhívás mellett lehetőségünk van a fényképeket micro SD, micro SDHC és micro SDXC memóriakártyára rögzíteni. A legkisebb távolság amire képes fókuszálni, az 30 cm. A stílusos Canon márkájú instant fényképezőgép legnagyobb érzékenysége (ISO): 1600.

Paraméterek

Szélesség
7,8 cm Kész!
Magasság
12,1 cm Kész!
Mélység
2,4 cm Kész!
Tömeg
200 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Szélesség
7,8 cm Kész!
Magasság
12,1 cm Kész!
Mélység
2,4 cm Kész!
Tömeg
200 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Típus és funkció

Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!

Érzékelő

Érzékelő felbontása
8 Mpx Kész!
Oldalarány
2:3 Kész!
Maximum ISO
1 600 Kész!

Objektív

Objektív típusa
Fix fókusz Kész!
Optikai stabilizátor
Nem Kész!
Legrövidebb fókusztávolság
30 cm Kész!
Bajonett
Bajonett nélkül Kész!

Akkumulátor

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemidő
25 kép Kész!
Akkumulátor-kapacitás
700 mAh Kész!

Csomag tartalma

Speciális felszerelés
Speciális felszerelés nélkül Kész!
Több paraméter

A Canont 1933-ban alapították. Eredeti neve "Hordozható optikai laboratórium" volt. A japán vállalat székhelye a megalakulása óta a fővárosban, Tokióban található. A Canon elsősorban fényképezőgépek és fényképezőgép kiegészítők gyártásával foglalkozik. Jelenleg az egyik meghatározó szereplője ennek a területnek. A professzionális digitális tükörreflexes fényképezőgépek meghatározzák a szakma lényegét.

A Canon állítása, miszerint ő a világ vezető innovátora és a képalkotási megoldások szállítója, abszolút nem túlzás. A digitális fényképezőgépek és videokamerák mellett a vállalat irodai berendezések, főként nyomtatók és fénymásolók gyártásával is foglalkozik.

Megjegyzés:
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kód: OC100b1PK Termékszám: 3879C031 a fehér verziót szeretném megrendelni amihez van egy ajándék piknik szőnyeg. Ezzel együtt viszont túlméretes lesz a termék, pedig a szőnyeg gondolom összehajtott állapotban érkezik, de a 200x160 méret van rögzítve a rendszerükben, ezért ezzel számol a kosár megrendelésénél... kérem javítsák

Kérdések és válaszok: Canon Zoemini S matt fekete - Premium készlet
Kiegészítők: Canon Zoemini S matt fekete - Premium készlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon Zoemini S matně černá - Premium kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Canon Zoemini S matne čierny – Premium kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Zoemini S mattschwarz - Premium-Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Zoemini S mattschwarz - Premium-Kit.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ