Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Casio XJ-F10X

Termékkatalógus
Casio XJ-F10X
Projektor - DLP - hibrid lézer és LED , akár 20.000 óra lámpacsere nélkül, nat. XGA (1024x768), max. UXGA (1600x1200), 3300 ANSI lm, kontraszt 20.000:1, 1,5-szeres optikai zoom, 2x HDMI, USB, VGA, RS-232C, S-video, hangszóró 16W
Kód:  WX176d Termékszám:  XJ-F10X Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Casio XJ-F10X

Az Advanced Series projektor jobb csatlakozással rendelkezik, és a fejlett hibrid fényforrásnak hála nagyobb fényerejű. Verhetetlenül gazdaságos és környezetbarát működésű higany használata nélkül. A lámpa élettartama mintegy 20.000 munkaóra, ez jóval több, mint bármely hagyományos projektoré. Így csökkentve az üzemeltetési költségét.

Legfontosabb jellemzők

  • 20.000 mmunkaóra élettartamú lámpa
  • Továbbfejlesztett színreprodukció
  • Praktikus és könnyen kezelhető (1,5 × zoom)
  • Hangszórók és számos bemeneti csatlakozók (2 x HDMI, VGA, S-Video)

Több realizmus

A felhasználók világosabb képben részesülhetnek, mint más projektoroknál. Az új fényforrással, jelentősen élethűbb színeket tud visszaadni.  Nem csak a színek világosabbak éslénkebbek, de a vetített kép is frissebbnek néz ki. A hibrid teljesítmény előnye az, hogy fényereje lassabban bomlik le, mint a higanygőz lámpák, és a kép minőség hosszas használat után is kiváló marad.

Gyorsan tettek mezejére

Az egész rendszer felhasználóbarát. Gyors bekapcsolásának és felállásának köszönhetően hatékonnyá teszi a használatát. A projektor maximális fényerejét kevesebb, mint 6 másodperc alatt eléri. Nem szükséges a munka befejeztével hosszasan hűteni.

 

A Casio egy japán elektronikai berendezéseket gyártó vállalat. Története 1946-ban kezdődött Tokióban. Kezdetben a vállalat fő profilja elsősorban a számológépek gyártása volt, a huszadik század második felében vezető szerepet töltött be ezen a területen. A Casio ma már jóval szélesebb kínálattal rendelkezik, a számológépeken kívül órákat, hangtechnikai eszközöket és fényképezőgépeket is gyárt.

Megjegyzés:
Összes projektor

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Casio XJ-F10X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO XJ-F10X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CASIO XJ-F10X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Casio XJ-F10X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Casio XJ-F10X.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ