A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

CAT S62 Pro fekete

Termékkatalógus
CAT S62 Pro fekete
3,4 18 értékelés
Mobiltelefon - 5,7"-es TFT kijelző 2160 × 1080 felbontással, 6 GB RAM, 128 GB belső tárhely, hibrid, Qualcomm Snapdragon 660 processzor, kameramodul: 12Mpx (f/1,8), 8Mpx felbontású előlapi kamera, ujjlenyomat-olvasó, GPS, NFC, LTE, USB-C csatlakozó, gyorstöltés, 4000 mAh kapacitású akkumulátor, megjelenés éve 2021, Android operációs rendszer
Kód:  CTP1010b1 Gyártó honlapja:

CAT S62 Pro fekete

Eme CAT S62 Pro mobiltelefon része az okostelefonok táborának érintőképernyővel. Lehetővé teszi, hogy naprakész légy az internetnek köszönhetően, illetve videókat és képeket is készíthetsz vele., ezenkívül nagyszerű kikapcsolódást nyújt a számos játék vagy akár hasznos alkalmazás, amit letölthetsz rá. A mobiltelefon 5,7" -es kijelzővel van ellátva, ezáltal közepes méretű készüléknek számít. A készülék belsejében hibrid kártya konfiguráció számára előkészített hely található. Az összes funkció és művelet vezérléséről 8 magos Qualcomm Snapdragon 660 processzor gondoskodik. 6 GB RAM-mal rendelkezik. A fájlok, fotók és videók tárolására 128GB belső memória áll rendelkezésre. Ekkora memória bőven elegendő ahhoz, hogy különösebb korlátozás nélkül használjuk a telefont. A megfelelő energiát az erős, 4000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja. Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C. Mivel ez a mobiltelefon víz- és ütésálló, nem érhetnek váratlan és kellemetlen meglepetések a mindennapi igénybevétel során. Ez a nagyszerű CAT mobiltelefon 2021 óta van forgalomban.

Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete Lifestyle
Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete ...

CAT S62 Pro fekete okostelefon fontosabb jellemzői

  • Eme CAT okostelefon 5,7" méretű kijelzővel készült
  • A folyamatok zökkenőmentes működtetéséről 8 magos processzor gondoskodik
  • 6 GB rendszermemóriával gazdálkodik
  • Az elégséges energiát az erős, 4000 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja
  • Érdemes megemlíteni az olyan népszerű csatlakozókat, mint USB-C
  • Képes ellenállni a víznek és az ütéseknek
  • A fő hátlapi kamera felbontása 12 Mpx
  • A mobiltelefon TFT 5,7"méretű képernyővel van ellátva
  • A kijelző olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint Gorilla Glass
  • Az alapvető funkciókat a fejlett Android 10 operációs rendszer és tiszta Android felhasználói felület működteti
  • A fájlok, fotók és videók tárolására 128 GB integrált tárhely áll rendelkezésre
  • Lehetőségünk van bővíteni a belső memóriát Micro SD típusú és 256 GB kapacitású memóriakártyával
  • A telefonban rendelkezésre áll hely egy nano SIM kártya számára
  • Támogatott adatszolgáltatások: LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G)
  • Az elégséges energiát az erős, 4000 mAh kapacitású beépített akkumulátor garantálja

Ezen CAT telefonnak a kijelzőjét öröm nézni

Felejthetetlen lesz minden perc, amit ezzel a csodás CAT telefonnal töltünk el, mivel 5,7" TFT típusú kijelzője, mely Full HD 2160 × 1080 felbontással rendelkezik, nagyon jó minőségű tartalmat megjelenítésére képes. A telefon gyárilag a fejlett Gorila Glass védelemmel van ellátva, amely megvédi a készüléket a karcolásoktól és egyéb mechanikus sérülésektől.

Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete Oldalnézet
Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete Képernyő

Fotózz bárhol és bármikor

A telefonnal való fotózás elengedhetetlen részét képezi a hátsó kamera. Ez az átlagon felüli CAT mobiltelefon el van látva 12Mpx felbontású hátsó kamerával. Ezzel a lenyűgöző CAT mobiltelefonnal 1920 × 1080 (Full HD) maximális felbontásban videózhatunk. A videók készítésekor jól jön az elektronikus képstabilizálás. Ha gyenge fényviszonyok között fotózunk, a vaku segítségünkre lesz. A telefont hőkamerával is ellátták, ami hasznos tud lenni, ha vizualizálnunk kell a hőveszteséget.

Nem okoz majd csalódást a telefon akkumulátora

Ezen kitartó CAT mobiltelefon energiáját egy beépített akkumulátor, melynek kapacitása 4000 mAh, biztosítja az egy-két napos készenlétet. El van látva gyors kábeles töltéssel. A töltésére USB-C konnektor használható.

Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete ...
Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete Hátoldal

Eme CAT mobiltelefon kiemelkedő teljesítménnyel büszkélkedhet

A modern CAT okostelefon alapvető funkcióit a fejlett Android operációs rendszer vezérli, melynek verziója Android 10, tiszta Android felhasználói felülettel. Az Android híres nyitottságáról és az elérhető programok , illetve alkalmazások gazdag kínálatáról. Olyan hozzáadott mobil szolgáltatással lesz teljes a kép, mint a népszerű Google Mobile Services, amellyel további lehetőségekhez kapunk hozzáférést, mint például a keresések, zenék, térképek, fotók és így tovább. 6 GB rendszermemóriával rendelkezik, amellyel könnyedén játszhatunk, vagy futtathatunk több alkalmazást is egyszerre. A fájlok, fotók és videók megőrzésére 128 GB integrált memória áll rendelkezésre, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is teljes mértékben kielégíti, így nem okoz problémát a játékok mentése, videók vágása, és számos alkalmazás telepítése. Amennyiben még a telefon memóriája sem elegendő lehetséges azt bővíteni egy 256 GB kapacitású Micro SD memóriakártyával.

Ezen CAT mobiltelefon széleskörű kommunikációs lehetőségeket kínál

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokkal van ellátva, mint NFC, WiFi, Bluetooth, GPS és A-GPS. Az NFC (Near Field Communication) technológia lehetővé teszi az eszközök közötti rövid távolságú érintésmentes kommunikációt, ami általában maximum 10 cm. Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk a PayPass fizetést az üzletekben. A mobiltelefon Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően kényelmesen élvezheted a gyors és stabil internet hozzáférést a mobil adatforgalom használata nélkül. A Bluetooth technológiának hála könnyedén csatlakoztathatjuk a telefont különböző vezeték nélküli eszközhöz, ezzel megkönnyítve az adatok megosztását és a kommunikációt kábelek használata nélkül. Az A-GPS (Assisted Global Positioning System) a GPS fejlettebb változata, amely a műholdas jeleken kívül a földi mobilhálózatok és referenciaállomások kiegészítő információit is használja. Ennek a technológiának köszönhetően gyorsabb és pontosabb lesz a helymeghatározás, ami különösen hasznos, ha gyengébb a műholdjel.

Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete Oldalnézet
Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete ...

Kommunikálj és szórakozz határok nélkül

A telefonban rendelkezésre áll hely egy elsődleges nano SIM kártya részére. Az interneten való böngészést, e-mailek küldését és fogadását, multimédiás tartalmak és applikációk kezelését lehetővé teszi a gyors LTE (4G), HSPA (3,5G), UMTS/CDMA (3G) és GSM/GPRS (2G) mobilhálózat, így nem lesz gond a nagy fájlok letöltése, filmek streamelése vagy videóhívások lebonyolítása.

A praktikus hozzáadott funkciók mindig jól jönnek

Élvezd az életet teljes sebességgel a népszerű CAT mobiltelefonnal. A ujjlenyomat olvasónak köszönhetően, a telefon egyetlen érintéssel feloldható. FM rádió funkcióval is rendelkezik. A szöveges üzeneteknél sokkal érdekesebb tartalmat oszthatunk meg másokkal MMS-en keresztül. Az okostelefon rendelkezik OTG funkcióval, amely lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását, mint például egér, billentyűzet vagy akár USB meghajtó. A közelségérzékelővel a telefon érzékeli, ha hívás közben az arcunkhoz emeljük, és automatikusan kikapcsolja a kijelzőt, a véletlen érintés elkerülése érdekében.

Mobiltelefon CAT S62 Pro fekete ...

Csatlakozók:

USB-C

Érzékelők:

digitális iránytű (mágneses érzékelő), giroszkóp, fényérzékelő és közelségérzékelő

Tartozékok a csomagban:

töltő (adapter kábellel)

Méretei:

158,5 × 76,7 × 11,9 mm (Ma×Szé×Mé)

Tömeg:

248 g

Paraméterek

Kijelző átmérője
5,7" Kész!
Kijelző felbontása
2160 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
5,7" Kész!
Kijelző felbontása
2160 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2021 Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
1 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Előlapi kamera felbontása
8 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Hőkamera Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
4 000 mAh Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
6 GB Kész!
Belső memória
128 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
256 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2 GHz (2 000 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 660 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 512 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CAT S62 Pro fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAT S62 Pro černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CAT S62 Pro čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CAT S62 Pro Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CAT S62 Pro Schwarz.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ