Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Catler VS 8010

Termékkatalógus
Catler VS 8010
4,3 14 értékelés
Vákuumozó gép - élelmiszerekhez, fóliahegesztő, állítható szívási sebesség, hegesztés maximális szélessége 28 cm, 120 W teljesítmény, LED-jelző, vágókés a csomag része, mérete 12 × 42,1 × 20 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2596 g
42 400 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  CATVS801 Termékszám:  VS 8010 Gyártó honlapja:

Akciós szettek

52 790 Ft
Szett megvásárlása

Catler VS 8010

CATLER VS 8010

Legegyszerűbb mód, hogy az élelmiszert legtovább frissen tartsd

A CATLER VS 8010 egy vákuumfóliás hegesztő, amely nemcsak a főzés kedvelőnek jelent ideális segítséget. Használatával ételeid hosszabb ideig maradnak frissek, ízletesek és illatokkal teltek.  Kompakt méreteinek köszönhetően nemcsak egyszerűen szállítható, akár az utazás során is, de tárolása sem okoz gondot. A CATLER VS 8010-et két sebességgel látták el a finom és a normál szíváshoz, valamint két szívó üzemmóddal a száraz és a nedves élelmiszerekhez. Ezenkívül ki tudja szívni a levegőt a palackokból, így azok a folyadékok is megőrzik frissességüket, amelyeket hosszú ideig kell tárolni.


CATLER VS 8010

A CATLER VS 8010 vákuumfóliázó legfontosabb jellemzői

  • Elegáns formatervezésű vákuumfóliázó
  • LCD kijelző
  • Két szívási mód, két működési sebességgel
  • Palacklégtelenítő funkció
  • Eltávolítható konyhai mérleget tartalmaz
  • Elektromágneses zár
  • Vágókés
  • Alkalmas pácoláshoz és sous-vide főzéshez is
  • Kompakt méretek

Ideális segítség a hús pácolásánál

Kompakt méreteinek köszönhetően a vákuumfóliázó vízszintes és függőleges helyzetben is tárolható. A 12 V-os tápegységnek köszönhetően használható az átlagos háztartásokban csakúgy, mint a nyaralókban vagy a lakókocsikban. Ezenkívül a CATLER VS 8010 nem csak a vákuumozáshoz használható. Alkalmas a hús hosszabb ideig tartó pácolására is a grillezés előtt.

CATLER VS 8010

CATLER VS 8010

A CATLER VS 8010-et vágókéssel és eltávolítható élelmiszer mérleggel is felszerelték

A CATLER VS 8010 vákuumfóliázóhoz egy eltávolítható konyhai mérleg is tartozik. Ez ideális a vákuumozásra kerülő élelmiszer pontos mennyiségének mérésére. A vágókés is jól jön az élelmiszerek előkészítésének és vákuumozásának folyamata során. A vákuumfóliázó felülete könnyen mosható, és nem maradnak rajta ujjlenyomatok.


A vákuumfóliázó a folyadékok tartósságának meghosszabbításában is segít

Egy speciális tartozéknak köszönhetően a CATLER VS 8010 vákuumfóliázó lehetővé teszi a levegő kiszívását a palackokból is, így a bort, az ecetet vagy az olajat tovább frissen tarthatod. A vákuumfóliázó használata esetén, a könnyebb tárolás érdekében, választhatsz a klasszikus vákuumozás vagy a higiénikus élelmiszer-csomagolás között. A többrétegű, eredeti zacskók és tekercsek alkalmasak fagyasztásra és mikrohullámú sütőben való használatra is.

CATLER VS 8010

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Catler VS 8010 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catler VS 8010. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CATLER VS 8010.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ