Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Cel-Tec F5A - ANC

Termékkatalógus
Cel-Tec F5A - ANC
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, zárt, összecsukható, mikrofonnal, Bluetooth 4.0, frekvenciatartomány 20-20 000 Hz, érzékenysége 118 dB, impedancia 32 Ohm, környezeti zaj kizárása - Active noise cancelling, akár 14 órás üzemidő, 1,3 m-es kábel, 3,5 mm-es jack
Kód:  CEL100b Termékszám:  1605-026 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cel-Tec F5A - ANC


Acél szerkezet

A Cel-Tec F5A - ANC vezeték nélküli összecsukható fejhallgató felhívja magára a figyelmet elegáns, fekete-ezüst matt felületű designjával és a kényelmes viselést biztosító alacsony súlyával. A Bluetooth lehetőségnek köszönhetően vezeték nélkül hallgathatsz zenét bármilyen telefonról, tabletről vagy laptopról, amely támogatja a felületet. 


Aktív zajszűrő

Az Active Noise Cancelling (ANC) technológia két ANC mikrofon felhasználásával hatékonyan szűri ki lejátszás közben a környező zajokat. Ez a funkció jól jön például a repülővel vagy egyéb tömegközlekedési eszközzel utazol, mivel az alacsony frekvenciás külső zajok akár 90%-át is kizárja.


Elsőosztályú hangminőség

A kifejlett CSR 8645 V4.1 chipkészletnek köszönhetően a fülhallgató kategóriája csúcsmodelljei közé tartozik. A aptX technológiával együtt életszerű és kiegyensúlyozott hangot szolgáltat gazdag basszusokkal. Akár otthon légy, vagy az utakon, tökéletes zenei élményben lesz részed.



Kiváló minőség és remek ergonómia

Az F5A fejhallgató minőségi anyagokból készült, amelyek hosszú élettartamot garantálnak számára. Alacsony súlyának köszönhetően viselése még hosszú idő után is kényelmes.Teljesen lefedi a füleket és jól illeszkedik a fejre. A két csukló lehetővé teszi a fejhallgató kompakt méretre való egyszerű összerakását, így szállítás során helyet takarít meg.


Vezetékkel vagy anélkül

A fejhallgató Bluetooth 4.0 felülettel is rendelkezik, amely akár 10 méteres hatótávolsággal és alacsony energiafogyasztással rendelkezik. A vezeték nélküli átvitel mellett a fejhallgató klasszikus kábeles csatlakozással is használható, 3,5 mm-es Jack csatlakozóval, így nem okoz gondot pl. az  mp3 lejátszóról történő zenehallgatás sem.



Handsfree funkció

A beépített mikrofon segítségével telefonálhatsz a fejhallgató levétele nélkül is. A fogadott beérkező hívás automatikusan leállítja a zenelejátszást és a hívás végeztével a zene újraindul. A hívásfogadó, hangerő szabályozó és a zeneszámok közti váltó gombok egyenesen a füleseken találhatóak.


Több órányi zenehallgatás

A beépített akkumulátor 14 órányi zenehallgatást vagy telefonálást tesz lehetővé. A fejhallgató klasszikus micro USB csatlakozón keresztül tölthető laptopról, külső akkumulátorról vagy a klasszikusan az elektromos hálózatból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cel-Tec F5A - ANC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec F5A - ANC. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Cel-Tec F5A - ANC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cel-Tec F5A - ANC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cel-Tec F5A - ANC.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ