A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

CELLY NECK black

Termékkatalógus
CELLY NECK black
5 1 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - extra hosszú akkumulátor-élettartam - 12 óra lejátszás, 3 méretű füldugó, beépített mikrofon, Multipoint funkció a két eszköz egyidejű csatlakoztatására
Kód:  FXD0991 Termékszám:  BHNECKBK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CELLY NECK black

Kellemes és ultrakönnyű CELLY NECK fülhallgató gyönyörű fekete színben, amely társad lesz sportolás közben, az irodában vagy az utazás során. Tökéletesen passzol a füledbe, a vezeték nélküli összeköttetésnek és az akár 12 órás akkumulátor élettartamnak köszönhetően pedig szinte bárhol és bármikor élvezheted a zenehallgatást.

A CELLY NECK fülhallgató legfontosabb tulajdonságai

  • Vezeték nélküli kivitel, amely Bluetooth 4.2 technológiát használ
  • Az akkumulátor élettartama akár 12 óra
  • Gyors váltás az eszközök között
  • Három különböző méretű adapter a fülbe
  • Elegáns megjelenésű CELLY NECK fülhallgató fekete színben

Pontosság és minőség

A CELLY NECK fülhallgatók nagyfokú kényelmet biztosítanak a vezeték nélküli kialakításának köszönhetően, amely Bluetooth 4.2 technológiát használ. Az ügyes csatnak hála még az igényes sporttevékenység közben sem fog leesni. A könnyített fül-adapterek, amelyek 3 méretben találhatóak meg a csomagban, tökéletesen ülnek a helyükön. A Multipoint technológia lehetővé teszi két készülék csatlakozását egyidejűleg. Távirányítással felszerelt, beépített mikrofont, multifunkciós gombot és hangerőszabályzó rendszert tartalmaz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CELLY NECK black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY NECK black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CELLY NECK black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY NECK Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY NECK Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ