30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Cerwin Vega XD5

Termékkatalógus
Cerwin Vega XD5
Hangfal hallgat monitorok a PC / MAC / LAPTOP kompakt méret és a mágneses árnyékolás interferencia ellen, a természetes hang a fa burkolat, 5 "-es mélynyomó és 1" magassugárzó, 2x25W erősítő beépített crossover
Kód:  CRW010c Termékszám:  XD5

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Cerwin Vega XD5

Ha szüksége van a PC, Mac vagy a laptop, hogy adjunk egy pár nagy hangszórók, megfizethető áron, így csak Cerwin-Vega XD5 biztosít ilyen lehetőséget. A cég már több, mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a gyártási minőség hangszórók különböző alkalmakkor. Az előnye XD5 hangszórók kicsi és kompakt méret, miközben elegendő teljesítmény 50 watt. Tiszta hangzás támogatja az alacsony zajszintű erősítővel a tökéletes minden hangerőt.

Ezek a hangszórók is mágnesesen árnyékolt, így növelve azok alkalmazhatóságát. A tökéletes hangminőség sem szenvedett minőségű kivitelezés. Hangszórók történik nagy stílusú fekete fából készült szekrények nyújtanak abszolút stabilitás rezgés elleni még maximális terhelés. 

Hangszórók XD5 teljesen integrálható a hangrendszer. A 3,5 mm-es jack nyéllel együtt PC, valamint a hordozható eszközök, mint például okostelefonok, vagy iPod. Fel van szerelve egy fejhallgató-csatlakozó az esetre, ha nem zavarják meg szeretteit kihangosító. A kötet ezután szabályozó gombot az előlapon.


Műszaki adatok:

Jellemzők:
Nagy hang kiegészíti a PC, Mac vagy a laptop, és egyéb eszközök
Ideális zene, játékok és a termelés

végrehajtás:
kompakt méret
Mágneses árnyékolás interferencia ellen
A természetes hang a fa lapát
5 "-es mélynyomó és 1" magassugárzó
2 × 25 wattos erősítő beépített crossover

Fizikai jellemzők:
Méretek (H x Sz x H): 305 × 470 × 340 mm
Súly: 7,9 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Cerwin Vega XD5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CERWIN VEGA XD5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CERWIN VEGA XD5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cerwin Vega XD5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cerwin Vega XD5.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ