Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CipherLab CCD-1000 USB-HID, fekete

Termékkatalógus
CipherLab CCD-1000 USB-HID, fekete
Vonalkódolvasó - CCD, USB-HID
Kód:  QT500v3 Termékszám:  A1000RSC00101
CipherLab CCD-1000 USB-HID, fekete Megszűnt

CipherLab CCD-1000 USB-HID, fekete

Mindig pontos vonalkód leolvasás kiváló ár-érték arány mellett. Kifinomult kialakítás,  kis tömeg és valódi funkcionalitás teszi ezt a terméket tökéletes segédeszközzé. Ez egy olyan vonalkód leolvasó, amit nem akarsz majd letenni a kezedből. Praktikus, mert a kiváló CCD érzékelő, akár 100 kódot is képes érzékelni másodpercenként és 2048 pixel felbontása van. Ez a készülék lehetővé teszi a hibamentes kód leolvasást elforgatott vagy megdöntött helyzetből is..

Legfontosabb jellemzői

  • Szép design
  • 16 bites CPU-val felszerelt
  • Megfelel az összes vonatkozó szabványnak
  • Könnyű és ergonomikus kialakítás
  • Képes szerkeszteni az adatokat

Masszív kialakítás

Ez a kézi vonalkódolvasó lehetővé teszi az adatformátum előprogramozását. Tehát használni lehet különböző rendszer platformokon. A CCD vonalkódolvasó ára a kiváló minőséghez mérve nagyon alacsony. A leolvasó kábele a ház felső részén csatlakozik csökkentve a rá nehezedő nyomást és meghosszabbítja a kábel életettartamát. Fedelének PVC burkolata és a szerelési mélység megelőzi a védőüveg és a CCD diódák károsodását. Az érzékelő minden bizonnyal meglep masszív kialakításával. A nagy előnye a start gomb elhelyezése a mutatóujj természetes helyzetébe, így a kód leolvasása nagyon kényelmes. A felhasználók biztosan örülnek majd a programozási funkcióknak, mint például a csipogó hangerejének szabályozhatósága, a pásztázó mód, érzékelve az esetleges negatív kód szkennelése és a redundancia.

Műszaki adatok:

Fényforrás:
Piros LED 660 nm

Érzékelő:
Típus: CCD tömb
Képpontok száma: 2048

Olvasási sebesség:
Akár 100 kód másodpercenként

Szkennelési szélesség:
67 mm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CipherLab CCD-1000 USB-HID, černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CipherLab CCD-1000 USB-HID, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CipherLab CCD-1000 USB-HID, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CipherLab CCD-1000 USB-HID, schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ