AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

CLARINS Nutri Lumiere Set

Termékkatalógus
CLARINS Nutri Lumiere Set
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Jour Toutes Peaux 50 ml + Crème Jeunesse des Mains 30 ml + Nutri Lumière Lotion 10 ml + Nutri Lumière Nuit Toutes Peaux 15 ml - 46 276,19 Ft/100 ml
Kód:  KSDS1357 Termékszám:  3380810431353

CLARINS Nutri Lumiere Set

A Nutri-Lumiére készlet kiváló minőségű termékeket tartalmaz, amelyek a legfejlettebb ápolást nyújtják az érett bőr számára. A CLARINS nappali és éjszakai krémek jelentős öregedésgátló hatással rendelkeznek. Mélyen táplálják, revitalizálják és fiatalosabbá teszik a bőrt. A CLARINS Nutri-Lumiére Lotion bőrmegújító ápoló esszencia kisimítja, egységesíti és előkészíti a bőrt a sminkeléshez. A Hand Nail Treatment megvédi a kezeket az időjárás viszontagságaitól, hidratálja és puhítja a bőrt. A kéz bőrén lévő sötét foltokat is csökkenti. Mind a négy CLARINS termék egy praktikus piperetáskában érkezik.

A CLARINS Nutri-Lumiére kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • Kozmetikai ajándékkészlet, amely luxus ápolást biztosít az érett bőr számára
  • A Nutri-Lumiére nappali és éjszakai krémek táplálják, revitalizálják és fiatalosabbá teszik a bőrt
  • A bőrmegújító ápoló esszencia napi alkalmazása kisimítja a bőrt, és előkészíti azt más termékek használatára
  • A kézkrém védi a bőrt a káros külső hatásoktól, miközben hidratálja és puhítja a kezeket
  • A CLARINS termékkészletet egy praktikus piperetáskába csomagolták
  • A CLARINS Nutri-Lumiére szett kivételes ajándékcsomag, amely kiváló meglepetés

CLARINS Nutri-Lumiére Jour nappali krém

A Nutri-Lumiére Jour egy egyedülálló öregedésgátló krém. Az öregedés során a bőrgát meggyengül és szárazabbá válik. A CLARINS Nutri-Lumiére nappali krém leküzdi ezeket a tüneteket. Kellemes, krémes-olajos állagú, és képes revitalizálni és megújítani a bőrt. A lógesztenye virágából származó kivonatot és magjából származó eszcin tartalmaz. Ez a kombináció maximalizálja a tápanyagok bejutását a bőrbe. Javítja a mikrotápanyagok működését, így ezek hatékonyabban juttatják el a kulcsfontosságú tápanyagokat a bőrbe. A CLARINS Nutri-Lumiére Jour ugyanakkor ragyogóvá és energikussá teszi a bőrt, amely friss és fiatalos megjelenésű lesz. A Nutri-Lumiére különösen alkalmas az érett korú nők számára, akiknek vékony, törékeny és legyengült a bőrük. 

A CLARINS Nutri-Lumiére Jour nappali krém legfontosabb jellemzői

  • A nappali krém kivételes öregedésgátló termék
  • A CLARINS Nutri-Lumiére Jour megakadályozza a bőr barrierjének természetes gyengülését és a bőr kiszáradását
  • Kellemes, krémes-olajos állagú, a lógesztenye mag és virág kivonatával
  • A Nutri-Lumiére Jour ragyogóvá teszi a bőrt, energiát és fiatalos megjelenést kölcsönöz 
  • A CLARINS nappali krém megújítja és revitalizálja a bőrt
  • Javítja a bőr táplálási folyamatát
  • A CLARINS Nutri-Lumiére kifejezetten az érett, vékony, törékeny és legyengült bőrrel rendelkező nők számára készült

Használat: 
Kanalazz ki megfelelő mennyiségű krémet, és melegítsd fel a kezedben. Ezután paskold a tenyereiddel a megtisztított bőrre, a nyakra vagy a dekoltázsra, a középső területekről oldalra haladva, ügyelve arra, hogy ne feszítsd feleslegesen a bőrt. Ismételd meg minden reggel.  

CLARINS Nutri-Lumiére Nuit éjszakai krém

Szeretnél minden reggel ragyogó, fiatalos és egészséges arcbőrrel ébredni? A Nutri-Lumiére éjszakai krémmel ezt könnyedén elérheted. A lógesztenye kivonatának köszönhetően, amely helyreállítja a bőrgátat, a bőr táplált, ragyogó és kisimult lesz. A CLARINS éjszakai krém a datolyapálma, a kelkáposzta és az almavirág kivonatával csökkenti a sötét foltokat, tisztítja a bőrt és véd a szennyeződésektől. A CLARINS Nutri-Lumiére Nuit revitalizálja és feltölti a bőrt, segítségével arcod egészséges és ragyogó lesz.

A CLARINS Nutri-Lumiére Nuit éjszakai krém legfontosabb jellemzői

  • Éjszakai krém, amely maximálisan táplálja a bőrt
  • A CLARINS Nutri-Lumiére revitalizáló és bőrsimító hatású
  • Csökkenti a sötét foltokat, tisztítja és védi a bőrt a szennyeződésektől
  • A Nutri-Lumiére éjszakai krémmel bőröd egészséges és ragyogó lesz
  • A CLARINS krém helyreállítja a bőr táplálásához fontos bőrgátat

Használat:
Kanalazz ki megfelelő mennyiségű krémet, és melegítsd fel a kezedben. Ezután paskold a tenyereiddel a megtisztított bőrre, a nyakra vagy a dekoltázsra, a középső területekről oldalra haladva, ügyelve arra, hogy ne feszítsd feleslegesen a bőrt. Ismételd meg minden este.

CLARINS Nutri-Lumiére Lotion bőrmegújító ápoló esszencia

A Nutri-Lumiére Lotion képes ragyogóbbá és simábbá alakítani a bőrt. A CLARINS Renewing Care Essence előkészíti a bőrt a többi termék későbbi alkalmazására. Rendszeres használatával bőröd simábbá válik, arcod egyenletes, fiatalos, egészséges lesz, és visszanyeri energiáját. A virágkivonat és a lógesztenyéből nyert eszcin párosa revitalizációt és bőrmegújítást biztosít. A szudáni hibiszkusz sava, a Harungana, a Colopaea, a ginzeng, a zöld kávé és a zabcukor öregedésgátló hatásúak és kíméletesen távolítják el az elhalt sejteket. A CLARINS Nutri-Lumiére Renewing Care Essence könnyű, friss textúrájú, finom virágos illattal. 

A CLARINS Nutri-Lumiére Lotion bőrmegújító ápoló esszencia legfontosabb jellemzői

  • A megújító ápoló esszencia kisimítja a bőrt és előkészíti azt a többi termék későbbi alkalmazására
  • A Nutri-Lumiére Lotion rendszeres használata kisimítja a bőrt
  • A CLARINS esszenciával a bőr egységes, fiatalos, egészséges és energiával teli lesz
  • A virágkivonat és a lógesztenyéből nyert eszcin megújítja és revitalizálja a bőrt
  • A szudáni hibiszkusz sava, Harugana, Colopaea, ginzeng, zöld kávé és zabcukor eltávolítja az elhalt sejteket
  • A CLARINS Nutri-Lumiére Lotion bizonyított öregedésgátló hatással rendelkezik

Használat: 
Reggel és este vidd fel a tiszta, száraz arcra és nyakra. Ez a bőrmegújító ápoló esszencia az anti-aging rituálé első lépése. Melegítsd fel a tenyeredben és vidd fel a bőrre. A gyengéd nyomás serkenti a bőr mikrokeringését. 

CLARINS Hand Nail Treatment Cream kézkrém

Biztosíts kezeid számára végső védelmet és fényűző ápolást. A CLARINS Hand Nail Treatment Cream krém puhítja és hidratálja az irritált bőrt. Véd a repedések és irritációk ellen. A shea vajnak és a szezámmag olajának köszönhetően a CLARINS kézkrémmel kezeid puhák, kényelmes érzetűek és fiatalosak lesznek, szép és erős körmökkel. Csökkenti a sötét foltokat a kéz bőrén, és véd a hidegtől, a naptól vagy a kemény víztől. A CLARINS Hand Nail Treatment Cream könnyen kenhető, és nem hagy zsíros érzetet a kezeiden. 

A CLARINS Hand Nail Treatment kézkrém legfontosabb jellemzői

  • A CLARINS kézkrém puhítja és hidratálja az irritált bőrt
  • Védi a kezeket a hideg, a nap vagy a kemény víz okozta repedezéstől és irritációtól
  • A CLARINS Hand Nail Treatment Cream krém puha, kényelmes érzetű, fiatalos kezeket varázsol, és erősíti a körmöket
  • Képes csökkenteni a sötét foltokat a kezek bőrén 
  • A CLARINS CLARINS Hand Nail Treatment Cream könnyedén kenhető
  • Nem hagy zsíros érzetet a kezek bőrén

Használat:
Kenj megfelelő mennyiségű krémet a kézfejre, majd dörzsöld össze a két kézfejed, hogy felmelegedjenek. Ezután kend be a kéz külső és belső részét, végül masszírozd a krémet a körömágyba.


A CLARINS Nutri Lumiere Set kozmetikai ajándékcsomag tartalma:
1× CLARINS Nutri-Lumiére Jour nappali krém, 50 ml
1× CLARINS Nutri-Lumiére Nuit éjszakai krém, 15 ml
1× CLARINS Lotion bőrmegújító ápoló esszencia, 10 ml
1× CLARINS Hand Nail Treatment Cream kézkrém, 30 ml
1× kozmetikai ajándéktáska


Összetétel

Clarins Nutri-Lumiére Jour nappali krém:
AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PROPANEDIOL. SQUALANE. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) MAGOLAJ. DIMETHICONE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ. C14-22 ALKOHOLOK. C12-16 ALKOHOLOK. FRUCTOSE. PALMITINSAV. C12-20 ALKIL-GLÜKOZID. HIDROGÉNEZETT LECITIN. PARFUM/FRAGRANCE. AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER. CAPRYLYL GLYCOL. HEXILREZORCINOL. AVENA SATIVA (ZAB) MAGKIVONAT. DISODIUM EDTA. ESCIN. TOKOFERIL-ACETÁT. AESCULUS HIPPOCASTANUM (LÓ GESZTENYE) KIVONAT. BUTILÉNGLIKOL. NÁTRIUM-HIDROXID. TOCOPHEROL. XANTHAN GUM. HARUNGANA MADAGASCARIENSIS KIVONAT. KALANCHOE PINNATA LEVÉLKIVONAT. MARRUBIUM VULGARE KIVONAT. NÁTRIUM-BENZOÁT. SZITRINSAV. BALANITES ROXBURGHII MAGOLAJ. KÁLIUM-SZORBÁT. FENETIL-ALKOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS KIVONAT. UNDARIA PINNATIFIDA KIVONAT. CI 14700/VÖRÖS 4. LAPSANA COMMUNIS VIRÁG/LEVÉL/TÖRZS KIVONAT. MARIS SAL/TENGERI SÓ/SEL MARIN. ACETIL-TETRAPEPTID-2. DEXTRAN. [V3559A]

Éjszakai krém CLARINS Nutri-Lumiére Nuit:
AQUA/WATER/EAU. GLYCERIN. BUTILÉNGLIKOL. IZONONYL-IZONONONONANOÁT. DIMETHICONE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ. PROPANEDIOL. AMMÓNIUM-AKRILUOL-DIMETIL-TURÁT/VP KOPOLIMER. FRUCTOSE. CARBOMER. HEXILREZORCINOL. PARFUM/FRAGRANCE. TROMETHAMINE. DISODIUM EDTA. ESCIN. ETIL-HEXIL-GLICERIN. TOKOFERIL-ACETÁT. AESCULUS HIPPOCASTANUM (LÓ GESZTENYE) KIVONAT. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. TOCOPHEROL. HARUNGANA MADAGASCARIENSIS KIVONAT. KALANCHOE PINNATA LEVÉLKIVONAT. MARRUBIUM VULGARE KIVONAT. SZITRINSAV. BALANITES ROXBURGHII MAGOLAJ. KÁLIUM-SZORBÁT. FENETIL-ALKOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS KIVONAT. NÁTRIUM-BENZOÁT. UNDARIA PINNATIFIDA KIVONAT. ENGELHARDTIA CHRYSOLEPIS LEVÉLKIVONAT. CI 14700/VÖRÖS 4. LAPSANA COMMUNIS VIRÁG/LEVÉL/TÖRZS KIVONAT. MARIS SAL/TENGERI SÓ/SEL MARIN. ACETIL-TETRAPEPTID-2. DEXTRAN. [V3561A]

megújító ápoló esszencia CLARINS Nutri-Lumiére Lotion:
AQUA/WATER/EAU. SQUALANE. PROPANEDIOL. GLYCERIN. 1,2-HEXÁNDIOL. FRUCTOSE. PPG-26-BUTETH-26. POLIAKRILÁT KERESZTPOLIMER-6. PEG-40 HIDROGÉNEZETT RICINUSOLAJ. AMMÓNIUM-AKRILUOL-DIMETIL-TURÁT/VP KOPOLIMER. PROPILÉNGLIKOL. ESCIN. ETIL-HEXIL-GLICERIN. TOKOFERIL-ACETÁT. AESCULUS HIPPOCASTANUM (LÓ GESZTENYE) KIVONAT. AVENA SATIVA (ZAB) MAGKIVONAT. DISODIUM EDTA. BUTILÉNGLIKOL. COFFEA ROBUSTA MAGKIVONAT. PARFUM/FRAGRANCE. TROMETHAMINE. HIBISZKUSZ SABDARIFFA VIRÁGKIVONAT. HARUNGANA MADAGASCARIENSIS KIVONAT. KALANCHOE PINNATA LEVÉLKIVONAT. PANAX GINSENG GYÖKÉR KIVONAT. SZITRINSAV. NÁTRIUM-BENZOÁT. T-BUTIL-ALKOHOL. KÁLIUM-SZORBÁT. CI 14700/RED 4TH EDTA. ACETIL-TETRAPEPTID-2. DEXTRAN. [V3508A]

CLARINS kézkörömápoló krém:
AQUA/WATER/EAU. C12-15 ALKYL BENZOATE. PENTYLENGLIKOL. BUTILÉNGLIKOL. DIMETHICONE. KÁLIUM-CETILFOSZFÁT. HIDROGÉNEZETT KÓKUSZGLICERIDEK. CETEARIL-ALKOHOL. GLICERIL- MIRISZTÁT. CETIL ALKOHOL. SZTEARIL-ALKOHOL. SZTEARIL-HEPTANOÁT. GLYCERIN. ADANSONIA DIGITATA MAGOLAJ. CETEARIL-GLÜKOZID. PARFUM/FRAGRANCE. ALLANTOIN. SESAMUM INDICUM (SZEZÁMMAG) MAGOLAJ. TETRASODIUM-EDTA. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ. DEHIDROECETSAV. LECITHIN. NÁTRIUM PCA. TÁPIÓKA KEMÉNYÍTŐ. LIMONÉN. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) VAJ SZAPPANOSÍTHATATLAN ANYAGOK. PALMITOIL-MIRISZTIL-SZERINÁT. KARAMELL. MORUS ALBA GYÖKÉR KIVONAT. CITRONELLOL. LINALOOL. TOCOPHEROL. CITRAL. EUGENOL. BENZIL-BENZOÁT [C1473G]

Paraméterek

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!
Űrtartalom
105 ml Kész!
Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Kozmetikai táska, Kézkrém, Arcvíz, Testápoló krém Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Luxus kozmetikum Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
105 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
5 db Kész!
Csomag tartalma
Kozmetikai táska, Kézkrém, Arcvíz, Testápoló krém Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CLARINS Nutri Lumiere Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLARINS Nutri Lumiere Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CLARINS Nutri Lumiere Set.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ